Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane dziękuje Wam serdecznie! Dziękuje tez za te tygodnie wzajemnego wsparcia! Bez Was ta dieta byłaby nieznosna:) goodwill nie wiem czy cukrzyca poszła ale mam juz jeść normalnie i w szpitalu dostaje normalne żarcie . Mati jest dokarmiany bo ja nie mam mleka w ogóle... Jest taki malutki... Przez cały porod ani razu nie sprawdzili mi cukru. Był wyważony na trochę większego ale wyszło 2960:) ubranka 56 sa na niego dużo za duże.... Wam Kochane życzę wytrwałości i szczęśliwych i szybkich rozwiązań
Rudzina, żabka04, goodwill, twardan, Dorinka lubią tę wiadomość
-
Ajwi wrote:Kochane dziękuje Wam serdecznie! Dziękuje tez za te tygodnie wzajemnego wsparcia! Bez Was ta dieta byłaby nieznosna:) goodwill nie wiem czy cukrzyca poszła ale mam juz jeść normalnie i w szpitalu dostaje normalne żarcie . Mati jest dokarmiany bo ja nie mam mleka w ogóle... Jest taki malutki... Przez cały porod ani razu nie sprawdzili mi cukru. Był wyważony na trochę większego ale wyszło 2960:) ubranka 56 sa na niego dużo za duże.... Wam Kochane życzę wytrwałości i szczęśliwych i szybkich rozwiązań
ajwi, jednak warto mieć te 56
jak ja sie cieszę razem z tobą!!!!Ajwi lubi tę wiadomość
-
Ajwi wrote:Mati jest dokarmiany bo ja nie mam mleka w ogóle...
W mądrej książce o laktacji czytałam, że czasem tak jest, że w szpitalu z powodu stresu mleko nie chce płynąć, a potem w domu, w spokoju - wszystko się rozkręca. Mam nadzieję, że tak będzie u Ciebie!
Kiedy do domciu?Ajwi lubi tę wiadomość
-
Rudzina a u mnie nic ciekawego czasem troche sluzu takiego jak klej przezroczystego poleci i brzuch poboli i dosc. Dzis mam jeszcze gimnastyke w ogrodku kupilam ogory pomidory i papryke pasuje to posadzic .
W piatek mam wizyte moze cos tam lekarz porusza.
Kupilam sobie kilka bluzek na 36 i mam zamiar w nie wejsc po porodzie -
Ajwi gratulacje! trzymam za was kciuki
ja po cesarce też nie miałam mleka, ale spokojnie, trzymaj małego jak najczęściej przy piersiach a zobaczysz, że będziesz mieć pokarmja pragnęłam karmić piersią, ale na początku przez stres i ogółem po cesarce ten pokarm jest później. w szpitalu też dokarmiałam i przystawiałam. to była jakaś masakra. malutka chciała być cały czas przy piersi a ja już sił nie miałam i prosiłam o dokarmianie. wtedy się napoiła i 4 h spała. jak wróciliśmy do domu to się wszystko unormowało
niepotrzebnie drogie sztuczne mleko kupiliśmy. (jak chcesz to ci wydam).
Ajwi lubi tę wiadomość
-
Az strach bedzie sie dzis mierzyc w nocy o polnocy tak mnie zlapalo na ciacho ze zjadlam 2 biszkopty z kremem i dzemem... Ale pysznie bylo tylko malo. Hehe. Slonecznie od rana trzeba bedzie wykorzystac ten dzien od jutra ma byc burzowo.
kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:witam sie i ja
odkad nie eksperymentuję z insulina na czczo pięknie-dzis 84
zabuszka, czyli po twoich cukrach widać , ze już tuż tuż
Rudzina trzymam kciuki i dawaj od razu znać
kochana bardziej po terminie to widac choc rzeczywisc spadly troche tylko ze innych objawow brak . ;( nic w koncu mysle sie doczekam chcoaiz do cierpliwych to nie naleze jakos najbardzziej obawiam se ze dziecko bedzie duze -
nick nieaktualnyWitam się i ja
Zaprowadziłam córkę do przedszkola , byłam w biedronce, zrobiłam pranie, marysia (zmywarka)myje garnki a ja mam chwile żeby was nadrobić i uzupełnić braki hihi
Wczoraj nie byłam na kolacji bo mój mąż przecie nie lubi MC Donaldów i strzelił focha że znowu coś wymyślam i buntuję córkę (też chciała iść) więc ja też focha walłam wygarnęłam na koniec co myślę noooooo a co!!!!
Na kolację dzisiejsza zrobię zapiekanki zobaczymy czy będzie ok z cukrami, zagryzę pomidorami w śmietanie z octem bo takie pomidory mi obniżają cukry więc może pojem chociaż co innego.
Cukier na czczo 84, po śniadaniu 90.
A ten chleb bezglutenowy to blleeeeeeee ugryzłam i oddam ptaszkom straszny:-(
Nawet mąż go nie będzie chciał zjeść.
Kupilam paski bo mi braknie do przyszlego tygodnia dałam 34,99Trudno
A oto ja z wagą 80 kg (na mojej wadze) :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f3b4677cb7a.jpg
Rudzina powodzenia czekamy na wieści:-)
Zabuszka hihihi zazdraszczam .
Mi marzy się pączek w lukrze mmmmmmmmmmmmkamciaelcia, Dorinka lubią tę wiadomość