Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Ja dzis na czczo 84 i bez acetonu
Kajzerka na noc póki co dziala. Wczoraj pieknie zalatwilam tesciowa. Bylysmy na zakupach. Nakupilam pomodorow i ogorkow. Przy samochodzie ktory stal kolo sklepu ona przypomniala sobie ze musi isc po mleko. Wiec mowie ok i wsiadam do auta a ona zdziwiona wyskoczyla z tekstem czy nie ide po wedline i ser bo przeciez w domu sie konczy a maz nie bedzie mial do kanapek. Usmiechnelam sie i mowie ze nie bo rozmawialam z nim i starcza nam pomidory i ogorki - zrobimy sobie salatke (ona nie moze warzyw bo jej afty wychodza). Jej niezadowolona mina - bezcenna
Dodatkowo kupilam 2 koszule do szpitala. Jedna z krotkim rekawkiem a druga na ramiaczkach. Myslicie ze wypada miec w szpitalu taka na ramiaczkach?
Zabka wizualnie masz brzuszek jak jażabka04, kamciaelcia, twardan, Madź lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorinka hahahahahahahaha Brawo:-)
Oczywiście że wypada przecież gorąco się robi a jak będziesz paradować do wc to przecież szlafrok założysz
Tobie ma być wygodnie itp.
hahahaha to jak ja będe wyglądać w 34tc??????????????? hahahah
tylko że ja mam znowu dużo wód płodowych tak jak z córką
Nie wiem czy to dobrze czy źle?
Musze zadzwonić i sie umówić na wizytę do agiologa z moją nogą żylasta bo nie ciekawie się z nią robi. Jakieś gule mi się robią z tych żylaków. wrrrrrDorinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:zabka a co to znaczy duzo wód?juz masz wielowodzie, czy jednak norma choć na górnej granicy???
Nie wiem bo nie dopytalam gina co ma na myśli.
Pewnie mu chodziło że jest dużo bo w normie albo taj jak piszesz na górnej granicy:-)
Zadnych wielowodzie nie mam o tym nic nie mówił.
A pisze to gdzies na usg?
Jak to sprawdzić???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Dorinka hahahahahahahaha Brawo:-)
Oczywiście że wypada przecież gorąco się robi a jak będziesz paradować do wc to przecież szlafrok założysz
Tobie ma być wygodnie itp.
hahahaha to jak ja będe wyglądać w 34tc??????????????? hahahah
tylko że ja mam znowu dużo wód płodowych tak jak z córką
Nie wiem czy to dobrze czy źle?
Musze zadzwonić i sie umówić na wizytę do agiologa z moją nogą żylasta bo nie ciekawie się z nią robi. Jakieś gule mi się robią z tych żylaków. wrrrrr -
nick nieaktualnyzabuszka a jak on chce to usunąć????????
Własnie sie zastanawiam czy dzwonic do tego lekarza bo jest drogi i robi tylko zabiegi laserowe za 3 tys!
Kiedyś byłam u chirurga z ręką i pokazałam mu żylaki to kazał przyjść po ciązy skoro planuje. Nie wiem czy co ś by zdziałał na te żylaki mówią że są jakieś zastrzyki rozrzedzające -
Nazywa sie to skleroterapia i ostrzykuja ci tego zylaka im on zanika po jakims czasie tylko nie moze byc za duzy zeby sie zalapac na ten zabieg. Mi mowil ze kolo 1000zl by to pewnie wyszlo bo na prywatnie mysle sie wybrac ale zobaczymy.ja mam jakas tam na lydce na poczatku byla malq ze 2 cm a teraz to juz kolo 10 ma frqnca i brzydka ze hej. Nosilam te uciskowe ponczochy ale przy ostatnich ciepelkach praestalam bo szlo sie upiec. Tylko to po ciazy i po karmieniu piersia dopiero
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUwaga po bagietce czosnkowej z biedry i śliwce takiej dużej z marketu hihi po 1h wynik 114!!!!!!!!!
Moja zachcianka spełniona i jesteśmy zadowoleni
Dzięki zabuszka cos będe musiała z tym zrobi ć. Jestem zła bo na tej łydce już mialam usuwane żylaki w wieku 16 lat! a teraz wyszłly obok cięcia
I jeszcze większe niż były......
Miałam iść na konsultacje do tego lekarza ale pierwsza wizyta 200zł i miał mi powiedzieć właśnie o pończochach .
Bylam w sklepie widzialam je są za 39zł nie kupiłam bo ja nie chodzę w takim czymś i stwierdziłam że się ugotuje bo babka mówiła że to się nosi non stop. Sory lato idzie ja mam się kisić???? tym bardziej za zaczynam puchnąć?!!!! o nieeeee!
i jeszcze ty to potwierdziłaś
Chyba nie pójde do tego lekarza wydać 200zł za pogadanie i ustalenie jakie pończochy jak i tak nie bede w tym chodzić uważam bez sensu.
Lepiej zrobić porządek po porodzie bo i tak mi nic teraz nie zrobią z tym -
Looo matko. Mam dosc. Wlasnie poświęciłam kolejne 1.5h na prasowanie prania synusia. Na szczescie juz finish. 6 pran zrobionych i wyprasowanych
Kto temu dziecku nakupil tyle rzeczy
Zabka super wynik po bagietce
Z zylakami nie pomoge bo na szczescie nie mam z tym problemow. Za to od 2 tyg nie moge sobie poradzic z bardzo sucha skóra na policzkach. Kremy nie pomagaja a mnie az soe takie suche plamy robiaMasakra.
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorinka chyba ty mu tyle nakupowałaś hihihi
Dobrze że już koniec
Ja przymierzam się do tego tylko nie wiem kiedy to zrobić hihihi
Dzisiaj proszki i płyny przyjadą i tak się zastanawiam czy nie zacząc tego juz teraz i ładnie popakować żeby w lato nie stać i sie pocić hihi
A te plamy to sa czerwone i swędzące????????????????