Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
żabka04 wrote:Kamciu,Dorinka trzymam kciuki udanej wizyty życzę
Ja już zmierzylam po śniadaniu 89 gratis zgaga:-(((((
Wykapalam sie idę po ziemniaki na obiad bo skleroze mam.
Zrobię obiad dzisiaj dużo szybciej i spadam na Wrocław.
Na 18 idę z corka do zoo:-)
Kamcia czy na echo serca podglądać lekarz dziecko???
Zobaczę małego chociaż chwilkę????
ja byłam w super gabinecie i przede mna wisiał monitorek dla mnie
ale ten lekarz to miał sprzet...a ze normalnie tam robia prywatne usg, to wszystko odpowiednio było przygotowane
na wizycie na nfz -jak dziś- nie mam monitorkamoże coś podejrzę na ekranie lekarza.,.,
żabka04 lubi tę wiadomość
-
Cześć, trzymam kciuki dziewczyny za udane wizyty
U mnie na czczo 89. Mój mąż był dzisiaj na badaniach krwi ( okresowych w pracy- raz na 2 lata) byście słyszały jak przeżywał. Cały tydzień o tym gadał, normalnie wydarzenie roku dla niegoach te chłopy!
kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość
twardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
-
A ja siedze sobie właśnie w busie i zajadam II sniadanie
A babka obok non stop mi sie na kanapkę patrzyla (pewnie mysli ze w ciąży to nic tylko żarcie mi w głowie). Odwróciła się dopiero jak się kulturalnie zapytalam czy ma moze ochotę bo mam drugą
I oburzona ze nie
kamciaelcia, twardan, _polin, żabka04, Rudzina, ataga4, Izulla81 lubią tę wiadomość
-
Ja bym tam z checia kilka posilkow dziennie odstawila
Brakuje mi owocowWczoraj kupilam sobie az 6 malych nektarynek. Bede miala na kilka dni
Przed wczoraj jadłam 2 i po 1h - 89
3 balabym się zjesc
Ale ze bardzo chce mi się jablek wiec juz wczoraj zjadlam 1 nektarynke i pol jablka
-
Ja już czekam na lekarza. Z wstępnych wiesci - schudlam moje przybrane 0.5kg i mam dzis wysokie ciśnienie. 141/81. Mam nadzieje ze nie będzie to lekarzowi przeszkadzać. Ja jestem z tych niskocisnieniowych. I w domu jak sie mierze to mam zawsze ok 110/80
Takiego wysokiego to ani razu w ciazy nie mialam.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Cześć!
U mnie ostatnio masakra - cukry na czczo 90-91, nic nie mogę poradzić... insulina nocna czeka w lodówce, w pt idę do mojej diabetolog i się zobaczy...
Poposiłkowe też w cały świat - śniadanie wczoraj 110, dziś 130. Po posiłku nie wiem kiedy widziałam ostatnio <100. Ehh. Klątwa 32-34 tygodnia?
Co gorsza mam cały czas zgagę. Nawet na czczo, najchętniej bym nic nie jadła, bo jedzenie potęguje zgagę.
Ze śmiesznych historii:
Moja siostra uparła się, że kupi łóżeczko. No, niech kupuje. Wybrałam jakie chciałam, wysłałam dane do aukcji na all. I mówię mojemu Narzeczonemu - na innej aukcji u tego sprzedawcy jest podobne łóżeczko, ale tańsze, z akcesoriami i cudami, żeby się nie pomylili i nie wysłali tego innego. Narzeczony popaczył, popaczył i mówi - że to zupełnie inna aukcja, inne łóżeczko i w ogóle, w ogóle, że ja to zawsze jakieś dziwne mam pomysły. Sprzedawca ma tyyyyle transakcji, bla bla bla.
Zgadnijcie jakie łóżeczko przyszło wczoraj? ;P
Co więcej, zorientowaliśmy się jak już szuflada była złożona! Haha!
Okazuje się, że pomylili się - komuś wysłali to droższe łóżeczko z dodatkowymi akcesoriami, a nam to tańsze. Oczywiście tamta osoba nie zgłosiła problemu.
Nie wiadomo, jak to się stało.
Łóżeczko złożone w kartonie czeka na kuriera i wymianę. Firma bardzo ładnie się zachowała, zobaczymy czy szybko nam doślą to właściwe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 11:00
-
Dorinka wrote:Ja już czekam na lekarza. Z wstępnych wiesci - schudlam moje przybrane 0.5kg i mam dzis wysokie ciśnienie. 141/81. Mam nadzieje ze nie będzie to lekarzowi przeszkadzać. Ja jestem z tych niskocisnieniowych. I w domu jak sie mierze to mam zawsze ok 110/80
Takiego wysokiego to ani razu w ciazy nie mialam.
Nie miało być Lubie! !
Ja zawsze u lekarzy mam wysokie a w domu około 100 /60 -
Ja na czczo i bez picia czekam nadal na badanie ale jest jakieś dzikie oblężenie na porodowce, nagle cesarki itp i dr mówi ze różnie może być. Możliwe ze dziś się nie doczekam. Na czczo miałam 80, o 10 73, teraz 78. Jak poleci w dół to albo kroplowka albo każą mi jeść i nici z badania/ rodzenia.Rudzina
-
nick nieaktualnyRudzina zaraz się wezmą za ciebie tylko organa tamta ekipę hihihi
Ja po drugim śniadaniu.
Nie uwierzcie co zjadłam lód w kubeczki śmietankowy z polewa truskawa,jogurt Activia truskawka kiwi,trzy malutkie rogaliki z serem i sliwka cukry po 1h 110:-)
Teraz idę wstawiać obiad bo za godzinę wyruszamy na Wrocław:-) -
Zabka wszystko na raz?
Ja juz po wizycie. Niestety czeka mnie jeszcze jedna - ostatnia. Za 2 tyg. Ma mi wtedy powiedzieć jak z ta cukrzyca dokładnie będzie wygladac wygladacpo porodzie. I zleciła mi jeszcze ostatni raz zrobic hemoglobine glikowana i inne badania. Wiec jutro uderze chyba do laboratorium. -
nick nieaktualnyDorinka tak wszystko na raz
Właśnie obiad skończyłam jeść w aucie bo już jedziemy a nie zdążyliśmy zjeść w domu hahahah
Twardan no poszalalam
Kamciu tule ja ciebie.
Dlaczego się rozkleilas??? Cieszę się że z Piotrusiem jest wszystko ok:-)
Hormony?????
Cieszę się że wizyty udane jeszcze tylko ja hihihi