Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Po dzisiejszym ciezkim dniu uwazam ze nalezalo sie cos słodkiego
I to jak psu buda. Więc zjadlam knoppersa
Juz z tydzień conajmniej nie jadlam
ale takich to z 10 bym mogla zjesc
Dzis powiedziałam mojej diab o przekroczeniu po polowie kebaba (127). Kazała się tym wogole nie przejmowac. Powiedziałam jej ze próbuje lodow, serniczki pieke czasem i pozwalam sobie na knopersa. Oczywiście nie kilka razy dziennie, nie przeginajac z iloscia i pilnujac cukrów. Powiedziała ze skoro cukry ok to nic tylko sie cieszyc ciaza i troche sobie podogadzac
Powiedzialam jej ze ja jem na 1 posiłek dziennie owoca i czasem wlasnie na 2 posilek jem cos slodkiego i mimo ze mi smakuje to mam zawsze wyrzuty i ze boje sie ze mi dziecko za bardzo urosnie. Powiedziala ze cukry mam super (7 przekroczen w 5 tyg do 130), dodatkowo moja waga stoi w miejscu lub chudne wiec nawet jezeli dzieciaczek bylby większy to nie przez cukrzyce tylko dlatego ze za duzo ze mnie wyciągnął.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 20:08
-
Hej jej dziewczyny kupilam wczoraj z palmoliv balsam do kapania czekoladowy tak pachnir ze sie sama lizac mialam ochote... Mniam
Kolacja piekne 104 obiad tez malo 85 dzis robilam bigos.
Teraz leze i pqchne sobie czekolada a mlody wcina grysik.
Rudzina jak tam na placu boju? Mi sie dalej nawet nie zapowiada moze czeka na dziirn mamy kto to wie -
nick nieaktualnyWróciłam z cyrku.
Ale się uśmiałam.
W pierwszej chwili pokazali białe konie uwierzcie ale chciałam wyjść i gotowa byłam do płaczu tak mi szkoda było tych konikow
Ale dałam radę.
Najlepsza była atrakcją motocyklistówAż mały kopal chyba się mu podobał dźwięk silnika (z córką w ciąży byłam na motocross to samo się działo w brzuchu do dziś uwielbia motory).
Zamknęli pierw jednego w metalowej dużej kuli i jeździł szybko potem dwóch i potem trzech i tak wariowali razem do tego efekty dźwiękowe i kolorowe podświetlenia woooooow
Jestem padnięta i strasznie głodna:-(
Już zjadłam kromala a chyba jeszcze zjem....
Kupiłam też chery colę bo ja uwielbiam
Wypiłam trochę przed wyjściem do cyrku i zostawiłam otwarta uwierzcie mi ze zaraz ja dopiero do końca taka dobra.
Kamciu ja też mam wizytę jutro u diablo aż mi się niechce:-(
Nie będę nic mówić że byłam w klinice zobaczę co mi powie na te wybryki cukrów przed usg połówkowym.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zatem witam sie pierwsza, kawka juz wypita, na czczo 80 i bez ketonów, na szczęscie po 5 jeszcze jest jasno, ale nieprzyjemnie zimno...czego sie nie robi, by wizyta u diab trwała jak najkrócej
chociaż ostatnio też jechałam na 8 i długo siedziałam
dzis to nawet nie ma co komentować moich cukrów, bo nic nie przekroczyłam od ostatniej wizyty(a juz przecież czy o kebaba, czy o słodkie pytałam), koniecznie recepty na paski i insulinę
i tak sobie myślę: mam 25 tc, kupię insulinę i będzie w sumie na 15 tygodni i kilka dniczyli wystarczy mi do 40+0
-
Hej, ja już też na nogach- spać nie mogę chyba z głodu
Cukier 84. Dawno nie miałam takiego wyniku, może na co dzień zbyt późno mierzę.
Kamcia, Żabka trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Żabka ja ostatnio byłam na ślubie mojej koleżanki, a że jej facet motocyklista to zjechało się wielu kolegów na motorach. Przed kościołem był taki hałas, że aż bałam się o mojego Piotrusia, czy nie ogłuchnie. Mam nadzieję, że nie będzie się bał dźwięku motoru. Ale widzę, że twoja córa wręcz odwrotnie, a na motocrossie to hałas jest chyba porównywalny z tym, który był na tym ślubie
żabka04 lubi tę wiadomość
twardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
-
nick nieaktualnyWitam się.
Ja na czczo 90 pewnie zasługa później kolacji i obfitej kolacji (taka byłam głodna).
Nic zbieram się do przedszkola i w drogę do diablo.
Tak mi się niechce.
Twardan nie będzie się bał
Fajne weselicho fakt na mitocrosie głośniej.
Ja uwielbiam motocross a mąż to wogole zapaleniec do aut i motorów.
Ma motor w garażu ale nie ma gdzie jeździć bo policja jak go ustrzeli to od razu mandat;-)
Chcieliśmy z mężem aby nasze dziecko jeździło od małego na motorze w jakiś pokazach ale córką się urodziła i tak plan poszedł na bok:-)
Córką bardzo lubi motory i interesują ja śrubki itd.
Ciekawe jaki synek będzie hihi
Spadam.
Miłego dnia.twardan lubi tę wiadomość
-
Witam sie i ja:) cukier 85 wiec potwierdzam kakao nadal działa a ketonami w rozpoczętym 40tyg nie bede sie przejmować. W nocy moja przyjaciółka zaczęła rodzic (termin miała na jutro) wiec moze to juz powoli pełnia sie zbliża zabuszka i my tez zaraz:)?
Powodzenia u diablo:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 08:04