Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBrawo Martta
Moja teściowa mi kazała pić Maślanka lub kefir na zabicie cukru a ja tego nie przelkne tak jak jogurtu naturalnego.
Jogurt w jakiejś sałatce czy mizeri ujdzie ale tak o wypić odpada:-(
Agatia może ten nowy ser? Pokroila go grubej nie ukrywam i jest nie dobry. Do tej pory jadłam królewski z dziurami koniecznie.
Nie wiem co mnie wzięło żeby inny wziąść
Może i by ten ser się nie zgadzał bo wczoraj było 92 dziś 99 (sprawdziłam druga rękę i było 101!).
Ostatnia kolacje jem 21-21:30 i wstaje 6:30 mierze cukier.
Dziś 99 minęło pół godziny (bo biorę hormony na tarczyce) i było już 92.
Tak na logikę za wcześnie mierze więc wypadało by szybciej kolacje ostatnia zjeść.
A te kakao to takie ciemne do ciasta się rozpuszcza z mlekiem czy może być takie granulowane dla dzieci?????
Coś pokombinuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 07:45
-
Zabka a spróbuj sobie ren kefir z lidla, ja za naturalnym jogurtem nie przepadam tez, bo kwasne i blee, ale ten kefir jest naprawdę smaczny. Ja tez letrox, pol godziny minęło na szczęście i ide jesc śniadanie. Najesc sie nie najem pewnie ale zawsze coś
-
Żabka może być ser, jak zjadłam z grubo krojonym to też miałam cukier 91, a na cieniasku z biedry 70-85. Już nie zmieniam, bo źle się kończy
jak nie mam sera to jem z samym masłem orzechowym, z innym zoltym juz nie eksperymentuję.
Na fb sporo dziewczyn pije kakao ze zwykłym kakao bez cukru i na czczo mają piękne. Mi mleko na noc nie służy niestety,a szkoda bo uwielbiam
Też łykam euthyrox, ale staram się go wziąść jak wstaje do wc koło 5.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 07:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze niektóre Żabko na fb jedzą na noc pół snikersa, kawałek sernika, jogurt z musli, chrupkie pieczywo z kefirem i cukry mają niskie
ja chyba zostanę przy kanapeczce i nie będę ryzykować slodkściami, choć snikersem bym nie pogardziła
Jednej dziewczynie diablo kazalae zjeść 2 kanapki zamiast jednej i ma cukry 75, a po jednej kromce jej szalały. Chyba trzeba testować. Ja się trzymam jednego, bo eksperymenty źle mi wychodziły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 08:23
żabka04 lubi tę wiadomość
-
Czesc! Ja żabki pije kakao takie gorzkie do ciasta o 22 mierze o 7/8. Tez staram sie wziac euthyrox jak wstaje do wc. Niestety od 2 dni przestało służyć ale u mnie to ewidentnie wina koncówki. Dzis 100 z rana:(
Mam pytanie nie cukrzycowe... Dzis rano wielki uplaw taki jasno brązowy- czop podobno miał byc biały z domieszka krwi a to jakos tak inaczej wyglądało... Jechać skontrolować?
-
nick nieaktualnyAga a co do tego kakao jesz??????
Co do czop u mnie nie był jakiś zbity czy podbarwiony kolorem.
Uważam że jesteś tuż tuż do porodu.
Ja miałam czop w charakterze uplawow gęstych.
Każda ma inaczej:-)
Kochana czekaj obserwuj ale ja stawiam że na dniach przyjdzie pora na ciebie:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJejku Kamcia że twój Piotruś cie tam nie leje
z głodu:-)
Ja już myślę co będę jeść na drugie śniadanie:-)
Ale kupiłam wczoraj Jogurcik ze zbożem coś tam men pyszne są miałam jabłko na dzisiaj takie duże ale mąż zjadł jak prałam wózek i mnie karmil nim jeszcze hahah że ja o tym jabłku nie pomyślałam wczoraj ale zostało malutkie więc zjem
Na obiadek mam młode ziemniaki, udko i sałata że śmietana mniamWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 09:10
-
Witam, u mnie 79 na czczo
Noc w miarę przespana, więzadła prawie przestały boleć, będzie dobrze
Ja na noc niezmiennie kromka chleba z masłem, wędliną i pół szklanki kefiru.
Muszę się pochwalić, wczoraj pierwszy raz w życiu ugotowałam bigos, bo już tak za mną chodził. Wyszedł super! Ale dałam tylko kiszoną kapustę, bez słodkiej jest na maxa kwaśny. Mam nadzieję, że mężowi mojemu zasmakuje, bo sama nie dam rady tego gara zjeść. Tak, zmieniły mi się smaki w ciążytwardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
-
nick nieaktualnyTwardan cieszę się że bigos wyszedł i nie masz boleści jelitowych.
Papusiajsmacznego!
Mój zamrozony nie wiem kiedy go zjem.
Wczoraj w zamrażarce znalazłam pół karpiauwielbiam karpia ale co on tam robi????? Nie wiem.
Kamcia pralka pięknie wyprala i nic nie popsuła Odpukac.
Siedzę z córką w jej pokoiku i nie uwierzcie ale robiły porządki. Córką postanowiła oddać bratu trochę półek na ubranka:-)
Będę mogła prac ubranka hihihikamciaelcia, twardan lubią tę wiadomość