Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Zabko i po wczesniejszej kanapce z wedlina tez ci rano wywala?
Kamcia u mnie nie wieje nic w nic. Bezchmurne niebo i sloneczko swieci
Ja jak bede mogla karmic to super ale jezeli nie to raczej nie bede walczyc z wiatrakami. Poki co biust mi nie urosl, nie boli specjalnie.
Pozatym wspolczuje ci tego prania. Jak ja sie ciesze ze mam to juz za soba -
dorinka
pierze pralka a wieszać zawsze lubiłam
niestety żelazko za mnie nie wyprasuje, wymaga mnie do obsługi, ale powoli pranie znika z łazienki, potem zniknie z suszarki i balkonu a na koniec z kosza do prasowania
półeczki sie zapełniaja i wyniknie czego nie mam, co trzeba dokupić -
Gratulacje Aga
Jak tak Was czytam, to aż mi wstyd, że u mnie już 7 kg do przodu się zrobiło....ale ja cały czas głodna, a nie można się przecież głodzićDo połowy ciąży nie przytyłam nic, potem bardzo powoli, ale ostatni miesiąc to przybrałam już prawie 3 kg. Pocieszam się faktem, że co najmniej kg poszedł z tego w cycki
twardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
-
niby książkowy, ja długo nosiłam nadbagaż 20 kg, więc teraz jest mi nawet można powiedzieć lekko
Po ciąży jest plan dojść do 59 kg, zobaczymy...(wzrost 157)
Kamcia u nas też wieje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 10:32
twardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
-
nick nieaktualnyDorinka tak wywala.
Jem to co jadlam , szynka taka sama jak do tej pory.
Chleb nie wiem czy jest sens bo już probowałam rózne i wywala
Wstawiam wam zestawienie z mc maj 2016
Mam nadzieje ze widocznośc dobra
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e413e3e635d7.jpg
A pochwale się to mój wózio
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f72c262f8f5.jpg
I pralka mi zepsula pokrowiec na gondole.
W środku gąbka się naciągneła.
Pozostaje chyba rozpruć i odciąć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki za poświęcenie uwagi na moje zestawienie
Glikemia 5,2% wiec niby cukry mam ok po ostatniej wizycie .
Wózek szczerze ja tam widzę cztery kolory: ciemny szary, szary pod grafit, szary, i brudny biały
Tak babka mówiła co sprzedawała że to szary-grafit.
Ja wogóle nie zwracałam uwagi na niego jak wybierałam kolor z platey producenta
Ciesze się za taki sam bo miałam chwilami mieszane uczucia że do chłopaka nie pasuje
Brzuch mi sie rozchodzi na boki jak siadam a jak stoje to piłeczka -
zabka
dla mnie grafit to bardzo ciemny szary a carera ma dwa takie
a szry dla nas był tak naprawde najbardziej unisex
ale musze cię spytać, to jaki wg ciebie jest typowy chłopiecy ?bo w turkus zwatpiłaś (a u mnie był pierwszym skojarzeniem), teraz w szary
wiadomo, że róż dla dziewczynki, ale jeszcze 20 lat temu był chłopcom przypisany do chrztu
-
Żabko mam podobne wyniki w maju, jak Ty
diab ostatnio machnął ręką i dał mojej karteczkę, że nie włączamy insu. Zobaczymy, co dziś powie
do 130 mam się nie przejmować i oby dzisiaj trzymał się tej samej wersji hi hi hi
glikowana masz ładną
ja cały czas mam 4,7% mimo przekroczen, choć jej w Wawie każą nie robić, bo dla nich w ciąży nic nie wnosi. Ale diablo u mnie każe robić, daje.skierowanie to robię
A co się stało z pokrowcem na gondole kurka rurka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 11:06
-
Dobra jadę do Wawy, choć pewnie i tak się naczekam, bo ostatnio doktorek się spóźnił 1,5h
Najadlam się omleta z malinami i jakoś mi ciężko na żołądku. W ogóle nie wiem, czy mi Mała nie uciska bo mnie cały czas boli. Niby dno macicy.jest 2 palce nad pepkiem, a ja ją czuję prawie pod biustem -
nick nieaktualnyKamcia granatowy dla chłopaka
szary też i turkusowy hahahahha
ja poprostu w tej ciąży jestem nie zdecydowana jakaś inna potrzebuje żeby ktoś mi przytaknął hahahahah
Mąż mówił że on by uwagi nie zwracał na to co dla dziewczynki a dla chłopaka.
Widomo w róż nie ubiore chlopaka hahahah
Glikemie mam cały czas na poziomie 5,2%.
Dlatego diablo tak podchodzi do moich cukrów.
Agatia wow nie dali ci insuliny???
Mi też każe bardziej olewatorsko podejść do tych cukrów.
Tm bardziej ze były inne normy i tak jak tobie do 130 mam nie dyziać hahahaha
Ja mam przypisana insuline powyżej 125 podać 1j. a przecież to jest nic.
Z pokrowcem stało się o że gąbka co jest w środku przybyło się jej .
Próbowałam to ponaciągać do końców boków itd. a ona urosa w praniu pozostaje mi rozpruć i obciąć. Jak nałoże na gondolę to jest pomarszczona
Uroki prania w pralce.
A może była już prana i taki efekt wyszedł. -
Zabko no wg mnie twoje kolacyjne cukry maja wplyw na cukry rano. Od tyg masz przekroczenie prawie po kazdej kolacji i to odbija sie moze u ciebie rano. 124 to niby nie duze przkeroczenie ale moze tobie tluste kolacje podbijaja posilek przed snem i przez to trzyma w nocy dlugo.
Wózek fajny. Szkoda ze sie zepsulo. Ja na gondolke mam ekoskore wiec nie przychodzi mi do glowy jej pracZobaczymy za to jak mkje czarne obicia kiedys sie beda praly.
Co do kolorow to mnie malo ktory kolor kojarzy sie z placia. Nawet rozowe podkoszulki na chlopca mozna fajne kupic. Choc rzeczywiscie wozek rozowy jest zarezerwowany tylko dla dziewczynek