Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
martta wrote:no ja narazie jem z gzelli bo mam koło domu sklep, a intemarche po drodze jak wracam do mamy to może następnym razem spróbuje też.
ale poczytaj najpierw sklad
ja jakis czas temu po kryjomu sfotografowałam sklad naszych kielbasek i tu zamieszczalamskład super
a u Dorinki wszystko ponoć z glukozą
moje wedliny sprawdziłam na sobie
ale i tak kupuje pod domem w sieci " Zyguła", pasztety i metki mi służąmartta lubi tę wiadomość
-
Martta też kupuję w gzelli
Dorinko ja zawsze miałam tłusty brzuchi może dla tego rozstępów mam z 5 i wchłoną się ekspresowo ten ciążowy. Po 3 dniach oxy macica się obkurczyła, a po 7 dniach wyglądał już prawie, jak z przed ciąży. Teraz mam 1 nowy mini rozstęp
-
Agtia poki co rozstepow nie mam i brzuch tez jakos niespecjalnie napiety wiec mam nadzieje bze mi sie juz nie pojawia
Mam nadzieje ze u mnie tez jak u ciebie ciążowy wchlonie sie szybko a ze swoim to bede juz później walczyc jak cos
Ja z niecierpliwością czekam do 16 az maz z pracy wroci i jedziemy do jego kolegi po ye truskawkiMamy dac znac 30 min wczesniej to pojdzoe nam świeżych z pola pozrywa
-
Super wynik Martta
na zdrówko
Dorinko jak brzuchol nie jest napięty i nie ma rozstępów to luksusowo
Ja mam nadbagaż, a gorzej chyba mają szczupłe dziewczyny, jak się skóra rozciąga. Mam 2 takie przykłady w rodzinie. U jednej brzuch tragiczny cały w rozstępach i zwisajacy mimo syna 16 lat, u drugiej piersi po karmieniuja generalnie nie zwracam uwagi na takie rzeczy, ale niestety one dwie mają mocno zmienione ciało.
Biedne są, bo mają ogomne kompleksy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 14:06
-
nick nieaktualny
Wróciłam do domu.
Ta pogoda nie dla mnie duszno mi strasznie
Zjadłam z dziewczynami obiad w knajpie wzięliśmy placek po węgiersku z surowkamiJa wzięłam mały żeby cukrów nie kusić hahahaha i żałuję bo mialam niebo w gębie jaki pyszny i zjadłam godzinę szybciej obiad wynik 108:-) mogłam wziąść duża porcję ale i najadłam się ta mała:-)
Chwilkę odpocząć i lecę po dziecko.
Muszę iść kupić paski do gluko braknie mi na jutro:-(
Martta super możesz jeszcze dojesc truskaweczek
Ja o 15 zjem kawałek serniczka Tequili i nie zamierzam sobie żałować hihihimartta, Dorinka lubią tę wiadomość
-
A ja dzis robie makaron
Nie jadlam juz od 2 miesięcy chyba. Niespecjalnie mam ochote ale mnie juz maz od 3 tyg męczy wiec niech ma
Stwierdziłam dzis ze nie dam rady mierzyc sie tylko 2x dziennie jak kazala diab. Zostalo mi jeszcze 1.5opakowania paskow wiec nie mialabym nic na po porodzie. Wiec umowilam sie na jutro do rodzinnego zeby mi wypisal. Tylko dziewczyny babka w rejestracji kazala mi mieć zaswiadczenie o cukrzycy od diabetologa. I powiedzcie mi oni mi tego nie zabiorą nie? Bo podobno do szpitala do porodu mam yo tez miec . -
Dorinka ja mierzę się, co 3 dni, dla siebie na czczo codziennie i czasem po nowościach
Zaświadczenie mogą skserowac i podsteplowac za zgodność z oryginałem. Ja mam wpisane na okładce karty ciąży przez ginke cukrzyca ciążowa i nie potrzebuję zaswiadczenia
W pierwszej ciąży nie miałam ani wpisu w karcie, ani zaświadczenia od diablo. -
nick nieaktualny