Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Aj Kamcia, to dokładnie tak jak my. Też życie na kredycie i też wszystko robiliśmy sami żeby oczywiście przytanić trochę
a i satysfakcja jest, tak jak mowisz
kamciaelcia lubi tę wiadomość
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane a u mnie od kilku dni cukry szaleją dostalam insuline nocna ale boje sie jej ze sie nie obudze czy cos ochh...czuje się strasznie do niczego sie nie nadaje biodro mnie boli chodzic nie moge jeszcze te cukry boje sie o maluszka naczytalam sie w necie o smierci noworodkow przy cukrzycy i teraz siedze placze i mysle prosze dajcie jakies dobre slowo
[/url]
-
nick nieaktualnyNajszczesliwsza dostajesz kopa i to takiego mocnego!
Po co to czytasz????
To że tak powiem nie dotyczy ciebie?!
Jesteś pod kontrolą diablo pilnuje cukrów teraz masz insuline.
Nie ty jedna ja bierzesz i wszystkie żyją więc bez obaw obudzisz sie!
To dla zdrowia maluszka.
Ja też ja dostałam i jeszcze mam poposilkowa w razie czego czyli mam za dużo tej insuliny.
Ale takich pomysłów nie mama żeby czytać neta i lepiej nie chce bo zeswiruje!
Ogarnij się! Głęboki wdech nic ci nie będzie i prosze zażyć dzisiaj insuline ładnie!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 20:16
-
Najszczesliwsza
Dawno się nie odzywalas. ..
Ile bierzesz tej insuliny? Ja mam nocna od początku lutego.
A w necie dużo wyczytasz i na pewno nie to co powinno się wiedzieć. Moja diab na pierwszej wizycie mówiła ze jak pracuje tak z powodu cukrzycy nie miała najgorszego przypadku czy wady u maluszka. Straszne rzeczy zawsze mogą się wydarzyć (tez u zdrowych i bez przyczyn )ale nasze dzieciaczki są najszczesliwsze gdy my jesteśmy spokojne. U ciebie juz niedługo. Korzystaj z radości bycia w ciąży