Hipotrofia- za małe dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Inessa bo mówią, że ciśnienia są dobre. Nie mogę odstawić bo jak odstawię to skończą przecież wiem. Mam się zgłosić 6 lutego. Stwierdzili, że z małą ok bo waga dobra i pomiary też. Szczerze liczyłam na pomoc ale widać się przliczyłam. Już nie wiem czy jeszcze do kogoś iść czy już dać sobie spokój i się wstawić tego 6 lutego.08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
-
nick nieaktualny
-
Inessa na pewno leków nie odstawię. Zrobili mi badania i kwas moczowy jest nadal ok. Za tydzień będzie 38t+6d termin dobry. Niespodzoewałam się, że wrócę dziś do domu. Z jednej strony się cieszę, że nie mają zastrzeżeń do córeczki. Powiedzieli, że to norma i nie musi mieć 3 kg a niewykluczają, że jakbym była w ciąży do 41 tygodnia to by robiła do tej wagi by nie więc wszystko jest w normie. Jakbym wiedziała, że dał mi skierowanie ze względu na to ciśnienie to bym nie poszła.08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Inessa dzwoniła moja doktorka. Nie odebrałam bo nie mam nawet jej numery zapisanego. Ale położna smsa napisała, że się doktorka bardzo martwi. Zadzwoniłam do doktorki. Skłamałam, że jestem chora i nie dałam rady wyjść z domu. Nie chcę, żeby wiedziała, że byłam w szpitalu. No i jest problem bo chce się ze mną umówić na cc w sobotę tą lub następną.08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
-
nick nieaktualny
-
Inessa wiem, że moja doktorka jest trochę przewrażliwona ale po dzisiejszej akcji jestem załamana. Już co by nie było albo cc zrobi mi 2 lutego albo 9. Gdyby mi to szybciej powiedziała to bym nie szukała nikogo innego. Boję się, że się wstawię 6 lutego a oni dalej mnie będą trzymać tydzień albo wypiszą na następny dzień. Rozważam właśnie to czy nie iść do mojej doktorki. Naprawdę czuję się trochę jakby sobie ze mnie jaja zrobili w tym szpitalu.08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
-
Ania0306 wrote:Inessa wiem, że moja doktorka jest trochę przewrażliwona ale po dzisiejszej akcji jestem załamana. Już co by nie było albo cc zrobi mi 2 lutego albo 9. Gdyby mi to szybciej powiedziała to bym nie szukała nikogo innego. Boję się, że się wstawię 6 lutego a oni dalej mnie będą trzymać tydzień albo wypiszą na następny dzień. Rozważam właśnie to czy nie iść do mojej doktorki. Naprawdę czuję się trochę jakby sobie ze mnie jaja zrobili w tym szpitalu.❤Ada&Pola❤
-
Nalia wrote:Aniu nie dziwię Ci się, ja bym była strasznie wkurzona, w końcu już jesteś w terminie, A za 2 dni byłabyś, jakby to mówił mój lekarz, w ścisłym terminie. Poza tym ten cały cyrk z przygotowaniem do cc, pomiarami itp... pewnie się czujesz strasznie skolowana, nie dziwię Ci się-już nie wiadomo kogo słuchać.08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
-
Tak, ja juz w szpitalu. Czekalam 2.5h na podanie sterydu i przez to opóźnienie mam przesuniety termin cesarki. Mam nadzieje ze bedzie to nadal 1 luty w pozniejszych godzinach, a nie poniedzialek bo juz nie wyrobie
Aniu, bardzo dziwna sytuacja jest u Ciebie... Ale wierzę, ze lekarze maja doświadczenie i wiedza co robia.Aniołki 8tc 2016 i 6tc 2017
Kochana Kruszynka - hipotrofia 2019 -
Migotko trzymam za Was kciuki.
A nawet mi nie mów, już o tej porze byłaby dawno po cc. Ja już chyba nie ufam za bardzo lekarzom. Dobrze, że mnie chociaż do domu puścili bo jakbym miała zostać w szpitalu to bym nie wytrzymała.Migotka83 lubi tę wiadomość
08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
-
nick nieaktualnyAniu tule
Migotko masakra z tym czekaniem
A czemu chca przesunac CC przeciez moga zrobic w pozniejszych godzinach?
Oby srobili tego 1 bo wiem jak to ze stresem i czekaniem.
Z corka tak jak mowili tak zrobili a z synkiem najpierw chcieli poczekac do 37 tc i tak mi powiedziano na obchodzie rano po czym przyszedl profesor i powiedzial ze podjeli decyzje ze mam byc cieta tego dnia czyli w poniedzialek ok 15 i rzeczywiscie wiezli mnie na te godzine na sale operacyjna ale tam nie bylo miejsc bo bylo tyle CC i SN tego dnia ze nie wyrabiali i w koncu bylam cieta o 20.00 wcisneli mnie bo pilny przypadek.
Buziaczki sleMigotka83, Ania0306 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, no niestety tu właściwie nic od nas juz nie zależy i to poteguje ten stres. Mi wlasnie Mala spi po sterydach wiec mam nadzieje ze jednak nie przyspiesza decyzji o cieciuAniołki 8tc 2016 i 6tc 2017
Kochana Kruszynka - hipotrofia 2019 -
nick nieaktualny