Krwiak na macicy a ciaza
-
WIADOMOŚĆ
-
Wyladowałam krwawiąc na usg u mojego lekarza w szpitalu 20.05. Jak wiele z was myslalm ze to koniec. Był pecherzyk i krwiak. Z mnostwem lekow puscil mnie do domu i kazal leżeć. Jakby się zwiększyło krwawienie szpital. Pytałam o szanse usłyszałam tylko, że pęcherzyk jest. Dokładnie 5 lat temu miałam taką samą sytuację w 6tyg ciąży teraz mój 4 latek bawi się na dole z wujkiem a ja leżę w sypialni. Od tego czasu raz poroniłam w 2014 w 10 tyg ciąza zatzatrzymana krwiak i cytomegalia, drugi raz w lutym 2016 6tydzien roniacy sie pecherzyk niedobór progeteronu. Teraz bylam na Bromergonie.
Kolejna ciąża znowu krwiak... marze i co dzień proszę by si
ę powtórzyła historia sprzed 5 lat.... a nie te nieudane...
czytam posty i wierzę w szczęśliwe zakończeniaJakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
Szymon nasze drugie szczęście 20.01.2017 -
jadwiga1981 wrote:Hej. Pochwali się któraś z dziewczyn brakiem krwiaka?
Miałam dzisiaj II prenatalne. Będzie synuś
Gratuluje syna -
Hej ja też się pochwalę od jakiegoś czasu brak śladu krwiaka.
Nawet wczoraj podjechałam z IP bo dziwnie brzuch mnie bolał i lekarz przy okazji szukał pozostałości po krwiaku - nic, kompletnie nic
Jadwiga gratuluję syna . U nas na 80% też chłopak, ale czekam jeszcze na potwierdzenie1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
jadwiga1981 wrote:Kas50 super że dziad poszedł precz u mnie znowu początki anemii, podwyższone nieznacznie tsh i też jakaś infekcja. Ciągle coś.
-
Mi ginka robi co wizytę posiew i zawze coś wychodzi:( mam już drugie globulki z antybiotykiem na e coli i paciorkowca,ostatnio wyszedl też grzybek,a najlepsze że nie mam wogole objawów:/ oczywiście naczytalam się o ryzyku zakażenia blon plodowych i lekki stres jest:/ mierzy Wam gin szyjke na usg? Długie macie?
-
nick nieaktualny