Krwiak na macicy a ciaza
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie to samo, krwiak wykryty w 8 tc (było krwawienie i 5-dniowy pobyt w szpitalu). Potem leżenie. Mijają 2 miesiące, krwiak jest nadal, ale mały. Tylko, że brzuch mnie boli, czasami tak bardzo, że boję się. Buscopan nie pomaga.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 21:44
-
Tak ciągle jestem w szpitalu , tutaj wypuszczają jak jest calkowicie czysto. Plamienia mam dalej jest to brązowa wydzielina raz jest bardzo ciemna raz jasna. Mialam dzisiaj usg krwiaka niby nie ma kosmowka nie odkleja się ale jest przodującą i prawdopodobnie to jest przyczyną plamien
-
U mnie to samo z tymi plamieniami zazwyczaj lapie mnie w nocy i po wstaniu z lozka. Wlasnie czekam na wizyte polozna powiedziala mi ze to bardzo dobrze jak sa to ciemne plamienia czarne-brazowe. Ze tak sie krwiak oczyszcza. Zobaczymy po wizycie dam znac.Antenka
-
Po wizycie wiem tyle ze krwiak sie zmniejszaale rozwarstwienie nadal jest. Teraz mam brac 3x1 duphaston i jak najwiecej odpoczywac.
Dzisiaj rano jak wstalam to juz dwie ppdpaski zmoenialam bo po nocy zlatuje ze mnie ciemna bordowo brazowa krew. Nie wiem co mam myslec. Lekarz mowi ze dziecko juz jest na tyle duze ze powinno poradzic sobie z tym rozwarstwieniem.Antenka -
U nas na usg czysto krwiaka nie ma kosmowka nie odkleja sie tylko jest przodującą i przez to plamienia które cale szczęście dzisiaj juz sa sporo mniejsze ,a kosmowka może jeszcze podnieść sie. Mialam tez robione badania pos katem zakażenia ale jest wszystko dobrze. Mam nadzieje ze w końcu wyjdziemy ze szpitala.
-
Dziewczyny, czy wiecie może, czy jak jest krwiak w macicy to zawsze występuje krwawienie kiedy on się oczyszcza? Czy może zniknąć, wchłonąć się bez wystąpienia krwawienia?
Pytam bo mam sporego krwiaka, ale aktualne bez plamienie i zastanawiam się czy plamienie na pewno musi wystąpić gdy on będzie się oczyszczał? Nie chcę umrzeć że strachu jak pojawi się krew...
Magia -
Dziewczyny po raz drugi trafiłam do szpitala z powodu krwiaka. Pierwszym razem było to jednorazowe krwawienie i plamienie 3 dni. Tym razem dostałam plamienia juz trzeci dzień. Na badaniach stwierdzili że to z krwiaka kosmowka się nie oklejanie. Czy jak wy miałyście plamienia to krwiak się ponniejszal ? Dodam że mój 3 tyg temu w szpitalu miał 37 mm dopiero teraz w poniedziałek miał 35 mm a jak trafiłam znowu do szpitala w czwartek miał 33 mm.