Krwiak na macicy a ciaza
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLeira wrote:Skrzepy i strzępy zakrwawionego śluzu to nie poronienie. Gdyby doszło do wydalenia tkanki ciążowej to w dotyku byłoby to jak wątróbka (jeśli weźmiecie to w palce), a wszystko co między palcami się rozpada i rozmywa to nie jest groźne.
Uff to dobrze mnie pocieszyłaś trochę ja w zasadzie miałam te Skrzepy ale nie tak dużo tylko troszkę, ale myślę źe trochę mi to krwawienie już ustaje oby ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarcelcia wrote:Tak.. Boli mnie wszystko od leżenia, ale chyba jest dobrze.. Lekko plamie tylko
No już chyba krwawienie ustaje,bo zauważyłam bardziej takie plamienie ciemne taka brudna krew czy to znaczy ,że będzie dobrze.?No a dalej się martwię
Super że u Ciebie się uspokaja a kiedy masz wizytę? -
nick nieaktualny
-
marcelcia wrote:Mięsa... Niestety ale mój gin mówi ze mam. Czekać bo i tak nikt nic nie zrobi.. N8by krwiak tez moze wyrzucać takie rzeczy.. Zawsze cos sie dzieje jak go nie ma
Jeśli oderwał się kawałek krwiaka to kto wie, może to i to. Ja sprawdzałam wszystko co ze mnie wypadało i ta właściwa tkanka jaja płodowego była w dotyku jak surowa wątróbka.
BTW: miałaś robione testy genetyczne przed ciążą? -
nick nieaktualny