X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Mamy leżące
Odpowiedz

Mamy leżące

Oceń ten wątek:
  • Martynka.98 Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anku, żebyś wiedziała. W tym szpitalu już się więcej nie pojawię, a miałam tam rodzić 😱😱

Całe szczęście, że macica się nie napina, to dobry znak 😍 ale te krwawienia to potrafią niezłego stracha napędzić, wiem...

Gosia jestem z okolic Legnicy - Dolny Śląsk.

preg.png
  • HejAnku🌸 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka to widzę, że podobnie jak u mnie z tym szpitalem 😂 chociaż sobie przetestowałyśmy!

Wczoraj miałam hardkor, sporo tej krwi ale właśnie takiej ciągnącej i nie lało się ze mnie tak jak wcześniej więc stwierdziłam, że nie jeżdżę po nocy na IP. Zaczęła mi się napinać macica ale to chyba z nerwów, bo położyłam się do łóżka i jak zaczęłam zasypiać to czułam jak mi odpuszcza. Dzisiaj już luzik, po nocy czysto, macica luźna. Najgorsze jest właśnie to podejmowanie decyzji czy jechać na IP czy czekać

preg.png
‹‹ 164 165 166 167 168
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ