X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Mamy leżące
Odpowiedz

Mamy leżące

Oceń ten wątek:
  • Martynka.98 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saimi, jeśli faktycznie sączą wody, to niestety nie ma mowy ani o pessarze, ani o szwie. Więc oby to nie były one 😔

AEGO lubi tę wiadomość

preg.png
  • AEGO Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saimi wrote:
    Gosia cały czas mam Ciebie w swoich myślach i mocno trzymam kciuki by synek harcował w brzuszku aż do terminu. Ważne, że jesteś w szpitalu, pod kontrolą, gdzie robią badania i w razie czego szybko zareagują pomocą. Oby lekarze byli bardziej zyczliwszy. Jak nie będzie bakterii to pewnie rozważa szew. U mnie na to było za późno ale u Ciebie nie. Ściskam .
    Niee, przy wodach nic nie można zrobić, tylko leżeć, podawać antybiotyk, monitorować i czekać.
    Później przeczytałam post Martynki. 🙈

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:19

age.png
  • Gosiaczek.prosiaczek Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dziewczyny !!!!
    Kurdeeeee, nie mam odpływu wód!!!!! Jutro założą mi szew !!!!!! Boże dał mi ten doktor dzisiaj taką nadzieję !!!!! 😍😍😍😍😍😂😭😭😭😭😭😭 płacze ze szczęścia

Mam ostrą niewydolność ciesniowo-szyjkowa. Prawdopodobnie taka moja uroda już, ale to nie istotne, mam szanse donosić ciążę dłużej niż do 24 tygodnia
    Wiadomość wyedytowana przez autora 6 marca, 19:33

AEGO, Paulinaaa_, Daisy___, Martynka.98 lubią tę wiadomość

👩🏻 34 & 👨‍🦱 42

26.04.2024 - 9 tc 💔

26.10.2024 -❓❓🍼

19.12.2024 oraz 02.01.2025 badania prenatalne USG+pappa 🧬 💙

27.02.2025 - Badania połówkowe

Cukrzyca ciążowa 🧁🧁

Leki 💊
    * Progesteron Bensis,
    * Neoparin,
    * Acard,
    * Insulina,

preg.png
  • AEGO Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczek.prosiaczek wrote:
    Dziewczyny !!!!
    Kurdeeeee, nie mam odpływu wód!!!!! Jutro założą mi szew !!!!!! Boże dał mi ten doktor dzisiaj taką nadzieję !!!!! 😍😍😍😍😍😂😭😭😭😭😭😭 płacze ze szczęścia

Mam ostrą niewydolność ciesniowo-szyjkowa. Prawdopodobnie taka moja uroda już, ale to nie istotne, mam szanse donosić ciążę dłużej niż do 24 tygodnia
    💪🏻💪🏻💪🏻 zajebiscie!!!

age.png
  • Paulinaaa_ Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale super ❤️ Najważniejsze że będą działać!

07.2024 biochem

3.10 11 dpo ⏸️
    12dpo bchg 43, 15dpo 245, 17dpo 658

14.10 7.8mm pęcherzyk
    25.10 serduszko ❤️
    18.11 3.5 cm ludzika
    28.11 Nifty niskie ryzyka + 🩷
    10.12 prenatalne, wszystko super

preg.png
  • Daisy___ Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny !!!!

Wspaniale!!! U mnie w szpitalu nie stosuje się tych testów, nie dziwię się, dlaczego, skoro wprowadzają tyle zamętu. Trzymam kciuki, szew to naprawdę game changer <3

Martynka.98 lubi tę wiadomość

preg.png
    👧 07.2022
  • Martynka.98 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny !!!!

Cudownie Gosia, tak się cieszę ❤️🤞 rośnijcie zdrowo, z niewydolną szyjką można długo pociągnąć ❤️

preg.png
‹‹ 185 186 187 188 189
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ