Mamy leżące
-
WIADOMOŚĆ
-
Saimi wrote:Gosia cały czas mam Ciebie w swoich myślach i mocno trzymam kciuki by synek harcował w brzuszku aż do terminu. Ważne, że jesteś w szpitalu, pod kontrolą, gdzie robią badania i w razie czego szybko zareagują pomocą. Oby lekarze byli bardziej zyczliwszy. Jak nie będzie bakterii to pewnie rozważa szew. U mnie na to było za późno ale u Ciebie nie. Ściskam .
Później przeczytałam post Martynki. 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:19
-
Dziewczyny !!!!
Kurdeeeee, nie mam odpływu wód!!!!! Jutro założą mi szew !!!!!! Boże dał mi ten doktor dzisiaj taką nadzieję !!!!! 😍😍😍😍😍😂😭😭😭😭😭😭 płacze ze szczęścia
Mam ostrą niewydolność ciesniowo-szyjkowa. Prawdopodobnie taka moja uroda już, ale to nie istotne, mam szanse donosić ciążę dłużej niż do 24 tygodnia
Wiadomość wyedytowana przez autora 6 marca, 19:33AEGO, Paulinaaa_, Daisy___, Martynka.98 lubią tę wiadomość
-
Gosiaczek.prosiaczek wrote:Dziewczyny !!!!
Kurdeeeee, nie mam odpływu wód!!!!! Jutro założą mi szew !!!!!! Boże dał mi ten doktor dzisiaj taką nadzieję !!!!! 😍😍😍😍😍😂😭😭😭😭😭😭 płacze ze szczęścia
Mam ostrą niewydolność ciesniowo-szyjkowa. Prawdopodobnie taka moja uroda już, ale to nie istotne, mam szanse donosić ciążę dłużej niż do 24 tygodnia
Wiadomość wyedytowana przez autora 6 marca, 19:33 -
Wiadomość wyedytowana przez autora 6 marca, 19:33
Wspaniale!!! U mnie w szpitalu nie stosuje się tych testów, nie dziwię się, dlaczego, skoro wprowadzają tyle zamętu. Trzymam kciuki, szew to naprawdę game changerMartynka.98 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora 6 marca, 19:33
Cudownie Gosia, tak się cieszę ❤️🤞 rośnijcie zdrowo, z niewydolną szyjką można długo pociągnąć ❤️ -