Niewydolność cieśniowo-szyjkowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się ze szpitalnego łóżka. Kto już za mną, teraz jeszcze czekam na kolejne badanie i jeszcze dzisiaj ściagają mi szew. A potem niech się dzieje co chce
Doktor mi zaproponował bieganie po schodach i umyśle okien w szpitalu, mądrala
Powiedziałam mu, ze w tej sytuacji wolałabym w domu to zrobić
Pysiaczek jak tam? Czekasz na mnie czy masz już Marcela przy sobie?
Sylwia, ja kupiłam podkłady na łóżko. Teoretycznie szpital je zapewnia ale w praktyce widziałam, że czasami brakuje.
A co do imienia to u nas chyba w końcu stanie na WeroniceAle zobaczymy jeszcze jak się urodzi. Może inne imię będzie miała wypisane na twarzy
Sylwia91, eta lubią tę wiadomość
-
Ja kupilam zwykły termometr, szlagierów kupiła ten bezdotykowy za ponad 100 zl i za każdym razem pokazywał inną temp
jak mnie będzie wkurzal zwykły to kupię inny
Podkłady kupilam 8 zł, a nie będę się martwila czy w szpitalu są czy nie. Zresztą teraz już na jednym śpię w razie czego
Też się ciesz, ze ubranka dostałam. Sporo też kupilam ale takich które mi się mega podobały. Jakbym miała kupić kombinezon Nowy to koszt ok 100 zl a kupilam za 15 używanypolecam olx
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Kurcze ciekawe jak tam Pysiaczek! Myślę że albo rodzi albo już po ale nie ma siły jeszcze nam napisać!
Magdula Ty też juz lada chwila przytulisz malutkąWeronika ładne imię!
Ttuska przekonałas mnie, kupię zwykły. Koniecznie potrzebna będzie jakaś wazelina w takim razie. Damy radę, do niedawna kobiety tylko tak sprawdzały temp
Podkłady też kupię w takim razie -
Hej dziewczyny. Ja jestem w szpitalu. Niestety szew puścił i jedynie pessar teraz mam. Pęcherz płodowy uwypuklony. Lekarze maja podjąć decyzje czy zdecydują się na ponowne założenie szwu. Bez tego długo nie wytrzymam.. a dziecko szans na przeżycie nie ma jeszcze żadnych. Czekam więc na jutro..
29+1, 44 cm, 1430 g -
Sis kochana leż plackiem i nie wstawaj. Też mam nadzieję że założą Ci kolejny szew. Poza tym pessar też coś tam daje i na pewno jeszcze kilka znaczących tygodni wytrzymasz! Wszystko się ułoży trzymam mocno za Was kciuki kochana będzie dobrze, Bozia czuwa! :*
-
nick nieaktualnyDziewczyny urodzilam przez cc. Nie wiem czy się wystraszyli tej bilirubiny. Rozwarcie 1,5 cm i stwierdzili ze nie będą czekać. Niestety maly się zachłysnął musieli go intubowac. Ma rurki w nosku leży na intensywnej:( strasznie się martwię. Wazy 3030
-
Ola gratulacje, nie martw sie, chlopak duzy, silny, da rade
A ja jestem w domu. Leze dalej i modle sie zeby wytrzymac jeszcze kilka tygodni, by nie wracac do tamtego szpitala. Dzisiaj doswiadczylam kolejnych niemilych uwag itp takze mam dosc tamtego miejsca.
Wiem tylko, ze w sumie moge sie spodziewac godziny zero w kazdym momencie.
W domu lepiej wiadomo, ale strach mnie nie opuszcza i boje sie okropnie ze cos sie zacznie dziac.
Aaa no i mam wyniki glukozy sle nawet nie wiem jak to interpretowac.
Tez na olx kupowalam tylko z odbiorem osobistym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 20:17
Ola31 lubi tę wiadomość
-
Pysiaczek na pewno juz urodziła
Magdula szybkiego rozwiazania! Trzymam kciuki!!
Ola ale zaskoczeniesuper! Na pewno sie martwisz o zdrowie synka ale pamietaj że jest pod opieką i na pewno są to przejsciowe problemy i zaraz będzie dobrze! :-* a jak Ty sie czujesz po cc? Powstalas?
Sis ogromnie trzymam kciuki za Ciebie :-* dobrze że masz pessar jeszcze, jestes nadal zabezpieczona, a może znowu założą Ci szew. Lez plackiem, nawet nie siedź i dasz radę jeszcze kilka tygodni!! Ogromnie Ci kibicuje i wierzę w Ciebie!! :-*
Sylwia na olx to tylko z odbiorem osobistym, bo inaczej to zawsze Cię moga oszukać, tylko na allegro masz gwarancje jakaś.
Mysza dasz radę :-* wiadomo że sie boisz, każda ma różne strachy w głowie, ale juz tyle wytrzymalas trudności, jeszcze kilka tygodni!
Napisz wyniki glukozy to Ci powiem czy jest okej.
Ola31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny