Niewydolność cieśniowo-szyjkowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny Ignacy złapał katar i ja zarazilam sie od niego
najgorsze że ja mam problemy z zatokami i u mnie katar to tragedia, juz w tej ciazy mialam zapalenie zatok. Modle sie żeby tylko ten katar przeszedl i nic się nie działo. Heh dwa tygodnie do cc musze wyzdrowiec i ignacy też!
-
Dziękuję dziewczyny
Wypracowalam rozwarcie na 8 cm a ich dostałam na sam koniec. Oczywiście było za późno na znieczulenieale dziewczyny wszystko trzeba przezyc-ja bez kondycji i dałam radę pomimo bólu
Trzymam za Was kciuki mocno!! Pamiętajcie, ze ja pół ciazy mialam problemowej i cały czas się coś działo a mam już slicznego dzidziusia ze sobąeta, Magdula, Sylwia91, kaarolaa, Ola31 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dla Naszych mamusiek !
No to teraz dziewczyny powiedzcie, bardzo boli ?
Od pierwszych skurczow czy na poczatku jest ok a bol potem narasta ?
Do czego mozna porownac, jak miesiaczka czy twardnienia ?
Jestem ciekawa czego moge sie spodziewac -
Bardzo to pojęcie względne, jedne bardziej boli inne mniej, zależy od człowieka. Mysza, ttuska dobrze mówi, nie ma co straszyć i się nakręcać bo każda z nas odczuje to indywidualnie i inaczej
Dziewczyny czy któraś z Was bierze clotrimazolum dopochwowo? Te co mają pessar? -
Samo się zaczęło
Śmieję się, że Mała przestraszyła się wywoływania i sama postanowiła wyjść
Obudziłam się w nocy ze skurczami (koło 1-ej) a o 5 było już po. Nawet zzo nie zdążyli mi podać bo zanim przyszły wyniki badań to rozwarcie już było na ponad 7 cm. Jednak niewydolność się przydała
A czujemy się świetnie, Mała ma 10/10 a ja już w wstawałam i chodziłam. Nawet prysznic wzięłam)
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Magdula gratulacje
To nam sie dziewczyny rozpakowaly. Cisza sie na naszym watku zrobi, no coz, teraz w prawidlowej kolejnosci eta.
Mam nadzieje ze u wszystkich pojdzie wszystko zgodnie z planemMagdula lubi tę wiadomość
-
ttuska tak, karmię piersią. Ale chyba robię to jakoś nieumiejętnie bo mnie bolą a chyba tak nie powinno być. Poza tym Mała zaczęła traktować moją pierś jak smoczek
Za nami pierwsza noc, ładnie przespana (przez Weronikę, u mnie gorzej) ale dzisiaj już zaczęła pokazywać rożki.
Sylwia racja, trzeba suwaczki zaktualizować
eta, jak tam katar? Mam nadzieję, że zniknął tak szybko jak sie pojawił.
-
Sylwia, jak tam u Ciebie, lezysz, polegujesz czy prowadzisz normalny tryb zycia ? Wiem ze tez masz przeboje z szyjka dlatego jestem ciekawa jak sobie radzisz. Jestes w wyzszej ciazy niz ja wiec i spokoj w sobie masz wiekszy ale i tak sie zastanawiam jak to u Cienie wyglada.
Ja u lekarza mam wizyte dopiero za jakis czas, no i nawet nie wiem czy rozwarcie sie nie zrobilo bo skurcze mam okrutne od pewnego czasu. I zaczelam cos w sobie dziwnie czuc, nie wiem czy to pessar mnie uwiera czy coZastanawiam sie czy mam szanse jeszcze te 3 tyg dociagnac do 35 tc.