Niewydolność cieśniowo-szyjkowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny Zosienka przyszla na świat o 12 48. Malutka 2680 i 51 cm - przez lozysko które bylo juz czarne ... Jest przesłodka
Samo ciecie super ale wstanie dla mnie koszmar.... I jeszcze prawie zemdlałam pod prysznicem... Mam nockę żeby dojść do siebie bo Zosia wróci do mnie koło 7 rano
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 22:12
kaarolaa, Pysiaczek89, Galeona, eta, Ola31, Magdula lubią tę wiadomość
Córcia Zosieńka 09.08.20162680 g
19.03.2015 - Tęsknię Adasiu [*] -
nick nieaktualny
-
Ulola gratuluję córeczki
Karola teraz czekamy na Twojego skarba
Ja jestem w domu juz z synkiem, bardzo szczęśliwa że wszystko przebiegło dobrzelaktacja już mi się fajnie rozkręciła, szwy się goją, rodzina gratuluje
kaarolaa, eta, Pysiaczek89, Magdula lubią tę wiadomość
-
Ulola wielkie gratulacje
!!! Ciesze sie że poszło dobrze, ciesz się coreczka :-* :-*
Kaarolaa do boju !na tym etapie co jestes łożysko juz fizjologiczne robi sie "stare" to juz norma, znak że organizm do porodu sie szykuje, wiec na pewno niebawem cos się zacznie
Galeona z tego co pamiętam masz juz jednego malucha w domu, jak radzisz sobie z dwojka? Pomaga Ci ktos teraz?
Ktg mam za dwa tygodnie, cukry dobre. Wiec okej wszystko -
nick nieaktualnyUlola gratulacje:) z każdym dniem po cięciu będzie lepiej, rodziłam w środę a w niedzielę już się baardzo dobrze czułam. Pewnie w piątek będziecie w domciu:)
Galeona cieszę się Waszym szczęściem, aż łezki szczęścia lecą bo chciałoby się już mieć malucha przy sobie całego i zdrowego:)
Karola cały czas trzymam kciuki:)
Eta super, że z cukrami wszystko ok:) -
nick nieaktualnyPozwólcie że do Was dołącze. Jetem w 23 tygodniu 2 ciąży. I wczoraj niestety na badaniu lekrz stwierdził że szyjka na jego gust miękka. Długość na usg 34mm. 2 tyg temu było tyle samo więc narazie sie nie skraca, tyle że za miękka. Dzieć mój baaardzo nisko sie usadowił w połozeniu pośladkowym i tyłkiem mi tą szyjke molestuje. Do tego twardnienia brzuszka;/ Za 2 tygodnie kontrola i decyzja czy zakładamy pessar. Narazie wiadomo odpoczynek i leżenie - ale w domu 2 dziecko i cóż wiadomo jak jest.
-
Ulola, gratulacje!! :* To Zosia ma już jeden dzień
Ale te dzieci szybko rosną
Galeona, dla Was również wielkie gratulacje!! Dobrze, że już jesteście w domu i możecie cieszyć się sobą :* Jak mały kawaler ma na imię?
Kaarolaa, teraz czekamy na Was
Jej, to już mamy dwa maleństwa wątkowe a zaraz będzie trzecie
A potem to już chyba kolej na mnie i chwilę później ttuska w kolejce
Przerażające, a ja dalej nie mam komody -
nick nieaktualnyMagdula tak właśnie coś mi sie wydawało, że Ty następna w kolejce;) Pysiaczek jeszcze tu zaglądała ona chyba coś podobnie do Ciebie:)
chantel witaj, moje małe ciągle pośladkami w dół, w piątek się dowiem czy się obróciłna szczęście pupa nie masakruje szyjki( przynajmniej do tej pory) i stawiania brzucha ciągle mam.
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy któraś z was ma taki problem? Moja dzidzia od 3 dni zsunela się nisko w kanał rodny.. Każdy jej ruch odczuwam z wielkim bólem
nawet czkawke czuję na wysokości kości łonowej. Mam założony pessar ale bardzo się martwię czy to aby nie za wcześnie na takie niskie ułożenie?
jesteśmy w połowie 29tc...
-
Sylwia- a moze tak ci sie tylko wydaje. A moze po prostu fiknela juz i tak to teraz odczuwasz. Ale jeśli masz jakieś watpliwości to moze zadzwoń do swojego lekarza.