Niewydolność cieśniowo-szyjkowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny Zosienka przyszla na świat o 12 48. Malutka 2680 i 51 cm - przez lozysko które bylo juz czarne ... Jest przesłodka
Samo ciecie super ale wstanie dla mnie koszmar.... I jeszcze prawie zemdlałam pod prysznicem ... Mam nockę żeby dojść do siebie bo Zosia wróci do mnie koło 7 ranoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 22:12
kaarolaa, Pysiaczek89, Galeona, eta, Ola31, Magdula lubią tę wiadomość
Córcia Zosieńka 09.08.2016 2680 g
19.03.2015 - Tęsknię Adasiu [*] -
nick nieaktualny
-
Ulola gratuluję córeczki
Karola teraz czekamy na Twojego skarba
Ja jestem w domu juz z synkiem, bardzo szczęśliwa że wszystko przebiegło dobrze laktacja już mi się fajnie rozkręciła, szwy się goją, rodzina gratulujekaarolaa, eta, Pysiaczek89, Magdula lubią tę wiadomość
-
Ulola wielkie gratulacje !!! Ciesze sie że poszło dobrze, ciesz się coreczka :-* :-*
Kaarolaa do boju ! na tym etapie co jestes łożysko juz fizjologiczne robi sie "stare" to juz norma, znak że organizm do porodu sie szykuje, wiec na pewno niebawem cos się zacznie
Galeona z tego co pamiętam masz juz jednego malucha w domu, jak radzisz sobie z dwojka? Pomaga Ci ktos teraz?
Ktg mam za dwa tygodnie, cukry dobre. Wiec okej wszystko -
nick nieaktualnyUlola gratulacje:) z każdym dniem po cięciu będzie lepiej, rodziłam w środę a w niedzielę już się baardzo dobrze czułam. Pewnie w piątek będziecie w domciu:)
Galeona cieszę się Waszym szczęściem, aż łezki szczęścia lecą bo chciałoby się już mieć malucha przy sobie całego i zdrowego:)
Karola cały czas trzymam kciuki:)
Eta super, że z cukrami wszystko ok:) -
nick nieaktualnyPozwólcie że do Was dołącze. Jetem w 23 tygodniu 2 ciąży. I wczoraj niestety na badaniu lekrz stwierdził że szyjka na jego gust miękka. Długość na usg 34mm. 2 tyg temu było tyle samo więc narazie sie nie skraca, tyle że za miękka. Dzieć mój baaardzo nisko sie usadowił w połozeniu pośladkowym i tyłkiem mi tą szyjke molestuje. Do tego twardnienia brzuszka;/ Za 2 tygodnie kontrola i decyzja czy zakładamy pessar. Narazie wiadomo odpoczynek i leżenie - ale w domu 2 dziecko i cóż wiadomo jak jest.
-
Ulola, gratulacje!! :* To Zosia ma już jeden dzień Ale te dzieci szybko rosną
Galeona, dla Was również wielkie gratulacje!! Dobrze, że już jesteście w domu i możecie cieszyć się sobą :* Jak mały kawaler ma na imię?
Kaarolaa, teraz czekamy na Was
Jej, to już mamy dwa maleństwa wątkowe a zaraz będzie trzecie
A potem to już chyba kolej na mnie i chwilę później ttuska w kolejce
Przerażające, a ja dalej nie mam komody -
nick nieaktualnyMagdula tak właśnie coś mi sie wydawało, że Ty następna w kolejce;) Pysiaczek jeszcze tu zaglądała ona chyba coś podobnie do Ciebie:)
chantel witaj, moje małe ciągle pośladkami w dół, w piątek się dowiem czy się obrócił na szczęście pupa nie masakruje szyjki( przynajmniej do tej pory) i stawiania brzucha ciągle mam.Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy któraś z was ma taki problem? Moja dzidzia od 3 dni zsunela się nisko w kanał rodny.. Każdy jej ruch odczuwam z wielkim bólem nawet czkawke czuję na wysokości kości łonowej. Mam założony pessar ale bardzo się martwię czy to aby nie za wcześnie na takie niskie ułożenie? jesteśmy w połowie 29tc...
-
Sylwia- a moze tak ci sie tylko wydaje. A moze po prostu fiknela juz i tak to teraz odczuwasz. Ale jeśli masz jakieś watpliwości to moze zadzwoń do swojego lekarza.