Niewydolność cieśniowo-szyjkowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyW domu do pomocy to tak średnio - ale przedpoludniami dziec w przedszkolu, a popoludniu jest na tyle grzeczna że duzo czytmy ksiazeczek na lezącą, dużo tez sie sama bawi. Tyle że ten obiad treb zrobic jakieś pranie. Ale staram sie jak tylko mogę to leżeć. Zobaczymy czy cos to da czy bedzie jednak potrzebna interwencja. O tyle dobrze że kontrole mam co 2 tygodnie, więc lek. powinien wyłapać jakby coś faktyczie zaczelo sie dziac
-
Chantel to cale szczęście że maluch Twoj do przedszkola chodzi, tylko wtedy nie bierz sie do roboty tylko leż! A to coreczka?ile ma? Obiad gotuj sobie na dwa dni, może wieczorami mąż Ci mieso zrobi, coś pomrozi, albo ktoś z bliskich Ci ogarnie coś, musisz leżeć, przeżyć nawet bałagan i olać wszystko, bo jednak miekka szyjka nie jest fajna.ale jak masz kontrole niedlugo to sie sytuacja wyjasni. Będzie dobrze
Sylwia ale to że dzidzius jest nisko w kanale rodnym to Ci lekarz po badaniu powiedział czy to Twoje odczucia?
Magdula ogarniaj predzej tą komode bo Cię 40 tydzien zastanie a poprane poprasowane to masz ??
Ja juz mam ogarniete ubranka bo stracha mialam i na koniec nie chcialam tego zostawiac.
Ulola a jak karmienie Ci idzie?Magdula lubi tę wiadomość
-
Ja juz po wizycie. Mialam nadzieje na w miare normalne funkcjonowanie ake jeszcze 2 tyg musze lezec-do 36 tc. Szyjka bez zmian nafal 26 mm ale znowu zrobilo sie rozwarcie tym razem na 5 mm ostatnio mialam na 8 mm i niby po 2 dniach się zamknelo.
Oswiadczam-już mam dosyć leżenia -
Dziewczyny czy pessarze tez macie takie "wycieki" śluzu? Lekarka podczas zakładania mówiła zeby sie nie przejmować bo będzie zwiekszona ilośc wydzieliny i zeby sie nie martwić, ze to na przykład wody. Ale ja idę i czuje nagle chlup. Ciagle wymieniam wkładki bo mam mokro.. Niby jestem spokojna ze tak ma byc ale jestem w szoku ze jest tego aż tyle.
29+1, 44 cm, 1430 g -
Hej
Jutro kończę 35 tc, ale powiem Wam, ze mam częste twardnienia brzucha od dwóch dni i sie stresuje, czy nic sie nie zacznie dziać jeszcze ten szew mnie stresuje, ze mi cos tam porozrywa... A tak bardzo chciałabym wytrzymac jeszcze te dwa tygodnie, zeby Marcel nie był wcześniakiemMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
eta wrote:Magdula ogarniaj predzej tą komode bo Cię 40 tydzien zastanie a poprane poprasowane to masz ??
Nie mam bo nie mam komody i nie mam gdzie układać
Ale już się zdecydowałam i jutro jedziemy na zakupy. Tyle, że TŻ będzie jeszcze musiał ją pomalować bo to lite drewno. Ale od poniedziałku biorę się za pranie i prasowanie Już mi się nie chce
eta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno super następne Dzieciątko:) Wy też się nie możecie tak doczekać?
Ttuska 2 tyg to nic szybko zleci zobaczysz:)
Pysiaczek na tym etapie co jesteś to juz chyba nie jest typowy wcześniak także nie martw się i na pewno dociągniesz do 37 jak i nie dłuzej:)
Magdula ja czekam na szafę ale wygospodarowałam 2 półki u córki w szafie przykryłam wszystko pieluchą i jestem spokojniejsza:) muszę jeszcze torbę do szpitala spakować ale to raczej moje rzeczy bo u nas dla Malucha tylko chusteczki nawilżające i bepanthen trzeba zabrać.
Polkosia daj znać co z szyjkąPysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Ola
Wiem, ze na pewno dałby sobie radę, jakby cos sie teraz wydarzyło, ale ja tak bardzo chce jeszcze zeby posiedział te dwa tygodnie w brzuchu poza tym musi tam zostać, bo ja nic nie wypralam, torby nie spakowałam. Jestem zupełnie nie przygotowana na szpital i poród teraz, wiec Marcel nie ma wyboru, musi posiedzieć jeszcze minimum dwa tygodnieOla31 lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny