Poronienie I co dalej...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny
Lubieswieczki piersi mnie bolą, z dnia na dzień bardziej. Jak dotykam masakra....
Z dobrych wieści to tyle, że mi przeziębienie mija, dziś już czuję się znacznie lepiej. Zdaje się, że katar prawie całkiem odpuścił.
Poza tym zaczęły mi śmierdzieć moje ulubione perfumy i ciągnie mnie czasem w, podbrzuszu. Takie ciągnięcia to chyba dobry znak?
Nien, Nynka86 Lubieswieczki wierzę że te cykle będą Wasze. O byśmy wszystkie na tym wątku były w zdrowych ciążach do końca roku:)
Alex te bóle podbrzusza to chyba norma na tym etapie. Też zaczynam to czućLeira, nien, Nynka86 lubią tę wiadomość
-
Violet, czaruj!!!
Mnie też ciągle ciągnie w macicy, dziś bardziej, ale pomagam sobie magnezem. To raczej dobry znak Mnie najbardziej śmierdzi mięso, odrzuciłam póki co całkowicie. Przeziębienie jeszcze mnie trzyma, 2 dni wyleżę i pewnie wrócę do formy
I ciąża - puste jajo płodowe - 6t2d (22.04.2018)
II ciąża - biochemiczna - 4t5d (12.08.2018) -
Dobra przekonałyście mnie Mam nadzieję, że teraz ten suwaczek zostanie ze mną aż do czerwca
Kat leż, leż i jeszcze raz leż w miarę możliwości. Podejrzewam, że mi właśnie wyleżenie najbardziej pomogło.Kat_, Leira lubią tę wiadomość
-
Mi też dużo rzeczy śmierdzi;p A co do bólu brzucha to poprzednio miałam od samego początku, teraz zaczęło dopiero ponad tydzień od testu. Ale tak sobie to tłumaczę że może macica już do pewnego momentu była wcześniej rozciągnięta i jest bardziej elastyczna A teraz rozciąga się dalej. Chociaż wczoraj wieczorem to bardziej krzyż mnie bolał. Ale to chyba że zmęczenia i siedzenia w pracy przy kompie bo po nocy już nic nie boli. Brzuch też przestał ćmić, a wczoraj w sumie to było delikatniutkie. I bąbelkowało tak jak po owulacji
Mnie piersi też bolą, wczoraj przeszło też na sutki i ledwo je dotknąć można.
W środę za tydzień mam pierwsze USG i mam nadzieję że będzie już serduszko, żebym mogła odetchnąć liczę tygodnie ciąży od owulacji, od testu I pozytywnej bety będzie na usg lekko ponad 2 tygodnie. Mam nadzieję że to dobry czas, gin mi sam wyliczył.
Dziewczyny śliczne suwaczki idziemy razem z naszymi dzieciakami i tymi suwaczkami aż do czerwca ja mam 8 czerwca urodziny więc idealny miesiąc;)Leira, Violet Flower, Kat_ lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Piękne suwaczki
Bolące piersi, śmierdzace perfumy, odrzucajace mięso.. Jak to wszystko pięknie brzmi
Violet super ze juz przeziębienie odpuszcza, najgorzej się męczyć.
Kat, lez i odpoczywaj, szybciej przejdzie:)
Alex coś czuję że będziesz miała piękny prezent urodzinowy
Trzymam kciuki abyście w przyszłym tygodniu zobaczyly serduszka
-
Kat, Violet, Alex wasze objawy świadczą o tym że z dzieciątkami wszystko ok.
Mam pytanie do dziewczyn które mają problem z tarczycą czy nadczynność albo niedoczynność powodowały u was podwyższoną temperaturę? U mnie już drugi cykl temp wynosi bezprzerwy około 37°. Czytałam że to może wróżyć problemy z tarczycą. Kiedyś robiłam badania bo mam objawy tarczycowe: problem z wagą podwójna broda... ale wyniki wyszły wtedy ok. Nie wiem co robić -
Nynka86 wrote:Kat, Violet, Alex wasze objawy świadczą o tym że z dzieciątkami wszystko ok.
Mam pytanie do dziewczyn które mają problem z tarczycą czy nadczynność albo niedoczynność powodowały u was podwyższoną temperaturę? U mnie już drugi cykl temp wynosi bezprzerwy około 37°. Czytałam że to może wróżyć problemy z tarczycą. Kiedyś robiłam badania bo mam objawy tarczycowe: problem z wagą podwójna broda... ale wyniki wyszły wtedy ok. Nie wiem co robić
Niekoniecznie musi to być tarczyca, mamy okres wylęgowy wszelkich infekcji, być może Twój organizm zwalcza właśnie patogeny, żebyś się nie rozłożyła -
alex0806 wrote:Krwawię od jakiejś godziny. Jestem na ip. Czekam na wynik bety... na usg nie widać pęcherzyka, może być jeszcze za mały. Czekamy.
Miałam identycznie w tej zdrowej ciąży, piąty tydzień i krwawienie żywą krwią. Na USG na IP stwierdzili, że "krwawienie nie jest z macicy". Dopiero tydzień później pojawił się krwiak, miałam go jeszcze w 2 trymestrze, ale skończyło się dobrze, więc trzymam kciuki !!!alex0806 lubi tę wiadomość
-
Beta z dzisiaj 1704. W piątek było 141 więc rośnie kolosalnie. Pęcherzyka nie widać wyraźnie. Jest coś w stylu pęcherzyka o śr 2.5 mm. Plus płyn w okolicy jajnika. Lekarz straszy ciąża pozamaciczną ale ja żadnych boli nie mam. W piątek rano mam przyjść na betę i usg. Jak dalej nie będzie pęcherzyka to pozamaciczną. Ale czy wtedy tak pięknie by beta rosła?? Nie wiem co robić. Leki kazał brać i czekać.
A i endometrium 21 mm.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵