Poronienie I co dalej...
-
WIADOMOŚĆ
-
Planowo mam za 3 dni czyli 1.11 więc test zrobię dwa dni szybciej. Jednak wątpię w cokolwiek. Mam właśnie ten czuły 10 ale ostatnio też takim robiłam tydzien po i wyszła blada, więc się nie nastawiam.
Myślę też żeby pobiec na betę...
U mnie z objawów to też Bolące piersi, czasem swedzace, nawet wydaje mi się że jedna jest większa... Ale staram się sprowadzać siebie co jakiś czas do pionu żeby nie popaść w jakąś paranoje
Widzę że u Ciebie @ ma przyjść dzień po mnie więc pewnie zatestujesz też niedługo -
Lubieswieczki wrote:Planowo mam za 3 dni czyli 1.11 więc test zrobię dwa dni szybciej. Jednak wątpię w cokolwiek. Mam właśnie ten czuły 10 ale ostatnio też takim robiłam tydzien po i wyszła blada, więc się nie nastawiam.
Myślę też żeby pobiec na betę...
U mnie z objawów to też Bolące piersi, czasem swedzace, nawet wydaje mi się że jedna jest większa... Ale staram się sprowadzać siebie co jakiś czas do pionu żeby nie popaść w jakąś paranoje
Widzę że u Ciebie @ ma przyjść dzień po mnie więc pewnie zatestujesz też niedługo
No weź idź i zrób ten test!
-
Kat_ wrote:Lubieswieczki, ja się zawsze obstawiałam w takiej sytuacji stosem testów o czułości 10 Trzymam kciuki!!!!!!!
Bo się zastanawiam jak to u Ciebie po tych stratach z lekami..
Przepraszam ,ze pytam ale sporo tych postów i zanim znajdę czy coś takiego pisałaś to troszkę minie...a jeszcze troszkę muszę was poznać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 12:40
eva22062005
Mój aniołek...11 tydz [*]- 03.10.2018 -
Lubieswieczki, teoretycznie, nawet jak chcesz iść na betę, to tego 31-go też byś dała radę. Wynik powinien być po południu, a to zawsze dzień później Można tylko zadzwonić do labolatorium i upewnić się że wynik byłby jeszcze w środę. Osobiście boję się tego testowania przed terminem @.
Tak czy siak trzymam za Ciebie kciuki!
Ja postaram się wytrzymać do niedzieli i (jak w międzyczasie nic nie przyjdzie) wtedy zrobię sobie sikańca.starania od 2016r. -
Ewa, pytaj i nie przepraszaj! Mamy już tu trochę stron konwersacji, więc wiadomo, że ciężko cokolwiek odnaleźć w gąszczu wiadomości Biorę acard 75 mg 1 x dziennie (mam go zażywać do 32 tc) + duphaston 10 mg 2 x dziennie i Progesterone Besins 100 mg 2 x dziennie. Nie robiłam żadnych badań po poronieniach - moja ginka powiedziała, że to dopiero (!) dwa porownienia więc jeszcze nie powinnam się stresować badaniami, bo traciłam ciążę na wczesnych etapach, więc problem mógł być z zagnieżdżeniem, więc wg niej acard powinien wystarczyć. Z kolei doktorka, u której byłam na wizycie w ubiegłym tygoniu, po wywiadzie stwierdziła, że powinnam była zrobić w sierpniu po biochemicznej badania m.in. na zespół antyfosfolipidowy i inne. Ale jestem dobrej myśli, póki co wszystko jest ok, więc mam nadzieję, że tak zostanie.
ewa22062005 lubi tę wiadomość
I ciąża - puste jajo płodowe - 6t2d (22.04.2018)
II ciąża - biochemiczna - 4t5d (12.08.2018) -
nick nieaktualny
-
Lubię świeczki, no ja bym nie wytrzymała i już parę razy zrobiła. Sikaj, dalej!
Sunshine, czesc ;* razem byłyśmy w marcowkach, też teraz zaczynamy starania zgadzam się z Tobą, moja lekarka powiedziała, że jeśli miałaby to być wada zarodka to lepiej że nasz organizm się na czas zorientował , bo jak to mówią, natura chce byśmy rodzili zdrowe dzieci. U mnie bylo wykonane badanie i zarodek był zdrowy więc raczej coś u mnie nawala i już biorę ENCORTON a za tydzień mam wizytę u immunologa, by spojrzał fachowym okiem i doradził , co jeszcze.
Trzymajcie się kochane :*
23.08.2018 [*] Nasza Dziewczynka (11+0 tc)
23.08.2017 [*] Nasz Chłopczyk (8+5 tc)
Dodatnie ANA
MTHFR 1298A (homozygota)
PAI-1 4G/5G
Fatalne cytokiny -
Lubieswieczki wrote:Hahah pewnie! Przez noc wychoduje tyle bety że mówię Wam!!
Nien, ja nie mogę 31 bo jutro po pracy od razu wyjeżdżam i nie będę miała jak, więc jak nie jutro to dopiero w następny poniedziałek
Teraz idź sikać, a nie odwlekasz w czasie
Jak wyjdzie Ci negatywny to obiecuję, że wyślę Ci dwa kolejne testy na najbliższe dni!Panna_Justyna, Kat_ lubią tę wiadomość
-
Kat_ wrote:Ewa, pytaj i nie przepraszaj! Mamy już tu trochę stron konwersacji, więc wiadomo, że ciężko cokolwiek odnaleźć w gąszczu wiadomości Biorę acard 75 mg 1 x dziennie (mam go zażywać do 32 tc) + duphaston 10 mg 2 x dziennie i Progesterone Besins 100 mg 2 x dziennie. Nie robiłam żadnych badań po poronieniach - moja ginka powiedziała, że to dopiero (!) dwa porownienia więc jeszcze nie powinnam się stresować badaniami, bo traciłam ciążę na wczesnych etapach, więc problem mógł być z zagnieżdżeniem, więc wg niej acard powinien wystarczyć. Z kolei doktorka, u której byłam na wizycie w ubiegłym tygoniu, po wywiadzie stwierdziła, że powinnam była zrobić w sierpniu po biochemicznej badania m.in. na zespół antyfosfolipidowy i inne. Ale jestem dobrej myśli, póki co wszystko jest ok, więc mam nadzieję, że tak zostanie.
Dziękuję...nigdy tak nie wnikałam w to wszystko dopóki Mnie to nie spotkało...wiesz ja też miałam duphaston 2x1, femibion i to wszystko...ale czytam po forach ,że ten duphaston w takiej dawce nic nie zmienia z ciążą...poziom progesteronu ponoć się nie podnosi...a może nie u każdej kobiety po prostu...widzę, że szybciutko udało się kolejne staranie...zazdroszczę i nie mogę też juz się doczekać...eva22062005
Mój aniołek...11 tydz [*]- 03.10.2018 -
nick nieaktualny
-
Lubieswieczki wrote:Haha no teraz choćbym chciała to nie dam rady bo kosze się w pracy
No a nie lepiej jutro z porannego moczu?
Laska, (lubieswieczki) zrób dziś i najwyżej jutro z porannego. A kto wie, może będziesz miała jeden dodatkowy dzień radości dzięki temu! ))
Sunshine, jej aż mnie dreszcz przeszedl, gdy to przeczytalam. Oby tak właśnie było! Dziękuję i też mocno trzymam za Ciebie kciuki, niech najblizsze dni będą owocne ))sunshine03 lubi tę wiadomość
23.08.2018 [*] Nasza Dziewczynka (11+0 tc)
23.08.2017 [*] Nasz Chłopczyk (8+5 tc)
Dodatnie ANA
MTHFR 1298A (homozygota)
PAI-1 4G/5G
Fatalne cytokiny