Poronienie I co dalej...
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwaona ale to zleciało, u Ciebie to już prawie czas mi niestety przełożyli usg u specjalisty z końca grudnia na początek stycznia wiec dopiero w nowym roku dowiemy się jaki lekarze maja plan wobec nas... na szczęście zaraz po swietach zwykła wizyta woe wiec przynajmniej podgladne malucha
-
Dziewczyny gratuluję wizyt Nynka będzie wszystko dobrze, robiłaś jeszcze betę?
Niecierpliwa dziewczynki pięknie rosną, i już niedługo będą z Wami Ale Będziesz miała gromadke!
Kropka daj koniecznie znać co na wizycie się dowiesz. Oby ta zmiana zmalała bo na pewno nie urosła, tak jak ostatnio Ja ogólnie się czujesz?
Onana przykro mi.. Oby to była ostatnia @ i w nowym roku zobaczysz dwie kreseczki
A mnie zlapalo przeziębienie, katar i gardło. Słabo się ogólnie czuje ;/ Mam nadzieję że do świąt przejdzie...
-
Kochane, jutro cały dzień w podróży a e poniedziałek może nie być kiedy.
Życzę Wam zdrowych i spokojnych Świąt, aby zafasolkowane rosły zdrowo i miały szczęśliwe i szybkie rozwiązanie. Staraczkom aby w przyszłym roku zobaczyly upragnione dwie kreseczki a naszym szczęśliwym mamusiom pociechy z małych brzdącow
Wesołych!kropka123, Leira, Kat_ lubią tę wiadomość
-
Onana pisałaś że 28 powinna przyjść to może to nie @ tylko implantacyjne?
Nie robiłam więcej bety zajęłam się przygotowywaniem świąt żeby się nie stresować. Lekarza mam dopiero 11.01 ale może prędzej prywatnie pójdęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 22:33
-
NiecierpliwaOna ale super, że już tak blisko u Was pięknie dziewczyny przybierają!
Nynka86 no i dobrze, że zajmujesz głowę innymi sprawami - im mniej myślenia tym lepiej. Chociaż doskonale wiem jakie to trudne.
Kropka wierzę, że na kolejnej wizycie zmiany u Maluszka już nie będzie i Wasze stresy się skończą
Kat ja byłam u gina po recepty na heparyne we środę i przy okazji szybki podgląd Malucha. Fikalo dziecko bardzo. We środę miało już 7,5 cm więc kawał człowieka
Poza tym od paru dni męczą mnie dziwne bóle w dole kręgosłupa, zwłaszcza po nocy lub leżeniu.
Lubieswieczki,Alex, Onana i cała reszta staraczek cały czas trzymam za Was kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 22:38
Leira, kropka123 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny życzę Wam wszystkim spokojnych świat i oczywiście spełnienia najskrytszych marzeń- każda z Was dobrze wie jaki prezent, niekoniecznie materialny, sprawi jej najwiecej szczęścia Violet, super ze maluszek zdrowo rośnie, Lubieswieczki- fizycznie czuje się dobrze, może tylko trochę cięższa i nieporadna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 23:06
sunshine03, Kat_ lubią tę wiadomość
-
Nynka86 wrote:Onana pisałaś że 28 powinna przyjść to może to nie @ tylko implantacyjne?
Nie robiłam więcej bety zajęłam się przygotowywaniem świąt żeby się nie stresować. Lekarza mam dopiero 11.01 ale może prędzej prywatnie pójdę❤03.04.2008 Córeńka
❤02.06.2010 Synuś
❤07.07.2018 14 tc- Synuś Mój Aniołek[*] -
nick nieaktualny
-
Sunshine, Ja miałam 2x, za każdym razem pare godzin bo jego ustaniu robiłam test i był kuz widoczny cien. Co prawda to były te tanie chińskie testy z allegro. Trzymam kciuki ;*
Przy trzeciej ciąży nie miałam plamienia ale ciągnęło mnie podbrzusze jakbym się zatrzymała w najmniej przyjemnym momencie robienia brzuszkówWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2018, 15:09
sunshine03 lubi tę wiadomość
23.08.2018 [*] Nasza Dziewczynka (11+0 tc)
23.08.2017 [*] Nasz Chłopczyk (8+5 tc)
Dodatnie ANA
MTHFR 1298A (homozygota)
PAI-1 4G/5G
Fatalne cytokiny -
nick nieaktualny
-
Jest dobrze, boje się o tym mówić by nic nie zapeszyć. Czekam bardzo na czwartkowa wizytę po sylwestrze. Chciałabym Być już po 1 trym.
Daj znać po jutrzejszym teście, znając życie ja Zrobiłabym już dziś i dodatkowo jutro rano : )))Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2018, 17:07
23.08.2018 [*] Nasza Dziewczynka (11+0 tc)
23.08.2017 [*] Nasz Chłopczyk (8+5 tc)
Dodatnie ANA
MTHFR 1298A (homozygota)
PAI-1 4G/5G
Fatalne cytokiny -
Sunshine, ja miałam implantacyjne w straconej ciąży... Tylko były bardzo szybko, we wtorek uprawianiem pierwszy raz sex bez zabezpieczenia i w piątek, sobota niedziela miałam plamienie... No i okazalo się że ciąża
Teraz miałam przez dwa cykle plamienie około tydzień po owulce i ciągnięcia, ale jednak ciąży nie było
Jeśli jestes w terminie @ i masz lekkie plamienia, które nie rozkręca się w okres to proponuję teścik:) Nawet jeśli dziś czy jutro wyjdzie negatywny ale @ się nie rozkręci to powtórz test:)
Oby to było to Trzymam kciuki i daj znać
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny spokojnych i rodzinnych świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w Nowym Roku - zdrowych Maluszków i szczęśliwych nowych ciąż :*
Kat_, Lubieswieczki lubią tę wiadomość
-
Ja również składam Wam życzenia zdrowych, spokojnych Świąt, spędzonych w gronie najbliższych ;* i spełnienia Waszych najskrytszych marzeń ♡♡♡ zdrowych dzieciaczków bez żadnych komplikacji
Violet Flower, Lubieswieczki lubią tę wiadomość
I ciąża - puste jajo płodowe - 6t2d (22.04.2018)
II ciąża - biochemiczna - 4t5d (12.08.2018)