Poronienie I co dalej...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lubieswieczki.... aaaaa!!!!!! Super! Gratulacje! Cudowne zakończenie roku!
Lubieswieczki lubi tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Lubięswieczki gratulacje!!!
Zmysłowa, bardzo mi przykro, że się nie udało. Ale nie poddawaj się, porób konkretne badania (nie wiem czy robiłaś sobie genetykę, ale to dużo mówi).
Alex - z tą heparyną jest bardzo różnie. Ja pamiętam jak na początku zalałam się krwią w pracy. Rano zastrzyk, jakoś 3-4 godziny później kichnęłam i bluzka od razu cała we krwi... Pewnie trafiłaś w jakieś naczynko i go przebiłaś. Później w ciąży jest łatwiej, bo żyły są bardziej widoczne, więc trudniej w nie trafić, ale i tak się zdarza. Ale i tak wg mnie jak już się żyłę przebije to lepiej jak ta krew wyleci, a nie rozleje się pod skórą - jest wtedy dużo mniejszy siniak, dzięki czemu jest więcej miejsca na wkłucia ;p Swego czasu miałam tak, że naprawdę nie wiedziałam gdzie już kłuć, bo siniaki utrzymywały mi się nawet i 2 tygodnie i zwyczajnie już miejsca nie było, a zbyt bliskie wbicie się obok starszego siniaka powodowało tylko jeszcze większe rozlewanie się pod skórą. Miałam cały brzuch żółto-zielony.
Teraz zdarza się to już rzadko. Brzuszek już duży i powoli zaczynam zastanawiać się kiedy będę musiała przejść na uda.Lubieswieczki lubi tę wiadomość
Magdalena Wiktoria 07.03.2019r.
Aniołek Marta [*] 06.01.2018 r. -
Lubieświeczki gratulacje Ile jesteś dpo?
Mnie już kuszą testy dziewczyny, podświadomość mówi że się udało i szaleję powoli. Dzisiaj 9 dpo. Wczoraj byliśmy z mężem na cudownym koncercie Accantusa w Filharmonii, później na kolacji i jakoś czas pięknie zleciał to nie myślałam. A dzisiaj przy zastrzyku znowu.
Bolą mnie piersi (podczas owulacji sutki mocno rwały, przeszło na jeden dzień i znowu bolą całe piersi teraz), do tego pulsowanie podbrzusza jak w poprzedniej ciąży i odbijanie po wodzie nawet. Jak tu nie szaleć?
Boję się tylko, czy heparyna i acard tym razem dadzą radę, skoro poprzednio zawiodły. Mój ginekolog jest sceptycznie nastawiony do sterydu, a znowu lekarka w poradni patologii ciąży chce mi go dać, tylko najpierw miałam zbić homocysteinę i nawet nie dała recepty. Boję się, czy zdążę do niej pójść jak najszybciej, żeby coś zaleciła dodatkowo.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
W końcu... Cieszę się bardzo że w końcu się udało i tak skonczyl się ten rok Muszę jeszcze umówić się na wizytę ale to już po nowym roku.
Alex my szlysmy chyba identycznie jeśli chodzi o cykl tylko u mnie nie wiadomo czy te plamienia miały być liczone i wydaje mi się że jednak tak..Bo owulacja była jakoś 15.12.
Mocny okres dostałam dopiero 5.12 ale plamienia miałam już od 29.11.
Także po dwóch tygodniach po owulacji test był ok
Też bolą mnie piersi i ciągnie brzuch ale inaczej niż na @ tak samo czułam się w poprzedniej ciąży dlatego zdecydowałam się jednak na ten test i dobrze Może u Ciebie też warto spróbować?
Sisi już 35 tydzień!! Ale pedzicie
Niecierpliwa, super prezenty dla dzieciaczkow możecie wszyscy razem spędzać czas Widzę że z Sisi chyba umawiać die do szpitala bo macie ten sam tydzień i dzień
Kropka, byłaś na wizycie jakoś niedawno? Jak u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 12:18
-
Lubieswieczki wrote:W końcu... Cieszę się bardzo że w końcu się udało i tak skonczyl się ten rok Muszę jeszcze umówić się na wizytę ale to już po nowym roku.
Alex my szlysmy chyba identycznie jeśli chodzi o cykl tylko u mnie nie wiadomo czy te plamienia miały być liczone i wydaje mi się że jednak tak..Bo owulacja była jakoś 15.12.
Mocny okres dostałam dopiero 5.12 ale plamienia miałam już od 29.11.
Także po dwóch tygodniach po owulacji test był ok
Też bolą mnie piersi i ciągnie brzuch ale inaczej niż na @ tak samo czułam się w poprzedniej ciąży dlatego zdecydowałam się jednak na ten test i dobrze Może u Ciebie też warto spróbować?
Sisi już 35 tydzień!! Ale pedzicie
Niecierpliwa, super prezenty dla dzieciaczkow możecie wszyscy razem spędzać czas Widzę że z Sisi chyba umawiać die do szpitala bo macie ten sam tydzień i dzień
Kropka, byłaś na wizycie jakoś niedawno? Jak u Ciebie?
No właśnie szłyśmy identycznie, u mnie dzisiaj 9 dpo jest. Bo miałam później owulację.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Wszytkim staraczkom życzę zeby doczekaly sie dwoch kresek w tym roku i to szybko, aby nie tracily wiary. Naszym wszytkim malym jeszcze brzuszkom, swiezo upieczonym fasolkim ktore zeby zdrowo rosły w siłę i szczesliwie przyszly na świat. Natomiast nam juz z tymi pokaznymi brzuszkami, ktore odliczamy dni do porodu aby Malenstwa szczęśliwie przyszly na świat:) Szczesliwego Nowego Roku oby przyniósł nam wszystkim dobre nowiny!!
alex0806, Kat_ lubią tę wiadomość
-
Kochane szczęśliwego nowego roku niech towarzyszy nam radość miłość i zdrowie a wszystko co złe niech zostanie w starym roku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 23:31
-
Kochane wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Zielonych kreseczek dla staraczek i szczęśliwych rozwiązań dla wszystkich brzuszków oraz zdrówka dla Maluszków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 23:34
-
Dziewczyny! Cudownego Nowego Roku. Z zapachem ulanego mleka,z nieprzespanymi nocami (tutaj tylko symbolicznie) z gaworzeniem,gruchaniem i najsłodszym śmiechem
U nas cała trójca wytrwała do północy. Chyba ja najbardziej odlicałam minuty A teraz życzę dobrej nocy a poniważ mamy nowy rok,to mogę rodzić bez sensu byłoby,gdyby dziewczyny chciały się wykluć w ostatnim dniu roku,albo jedna w 2018 a druga w 2019Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Dziewczyny szczęśliwego nowego roku! A wszystkie nasze marzenia się spełniły Aby ten rok był dla nas lepszy i każda z Nas mogła tulic swojego malucha
Niecierpliwa, ale dzieciaki musiały mieć frajdę i misję żeby przetrwać do północy
Alex jak sytuacja? -
Dziewczyny, wszystkiego co najlepsze dla Was w Nowym Roku! Podwójnych kresek na testach, nudnych ciąż, szczęśliwych rozwiązań i zdrowych Maluszków ♡ przede wszystkim zdrówka dla Każdej z Was i spełnienia marzeń. 2019, bądź dla nas dobry! ;*
I ciąża - puste jajo płodowe - 6t2d (22.04.2018)
II ciąża - biochemiczna - 4t5d (12.08.2018) -
Wszystkiego dobrego w nowym roku dziewczyny. Oby był lepszy niż 2018! :*
U mnie 10 dpo biel, chociaż mam wrażenie że pod kątem coś tam przebija. Będę sikać do skutku Cyce bolą coraz mocniej, temperatura dzisiaj lekko spadła, ale to może zagnieżdżenie? Bo zawsze miałam spadek przed. A 2 dni później pozytyw.
Ogólnie trochę mi dzisiaj smutno. Na 1 stycznia miałam termin pierwszego porodu. Cholernie negatywnie doświadczył mnie ten rok...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵