Poronienie I co dalej...
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam nadzieję dziewczyny, że teraz się uda, bo powoli nie mam już siły walczyć... Czekamy na dziecko już 2 lata, jesteśmy razem prawie 11 lat. Kochamy się, mamy dobrą pracę. Do pełni szczęścia brakuje nam dziecka. Jak się urodzi to chcemy wrócić do rodzinnej miejscowości, kupić tam dom. Teraz nie chcemy się przeprowadzać, bo tam nie mam możliwości chodzić do dobrych lekarzy i w ogóle. A już jesteśmy oboje tym Opolem zmęczeni...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Rano miałam wrażenie, że cośtam się przebija, ale zaspana i zrezygnowana poszłam spać. Jak test wysechł to lepiej widać bladziocha... Jutro sikam znowu i jak coś to beta.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b3297aee90e.jpgLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny, życzę Wam wszystkim szczęśliwego nowego roku! Oby nasze zmartwienia były związane tylko i wyłącznie z dylematami dotyczącymi macierzyństwa Lubieswieczki, może najlepiej jak masz taka możliwość zadzwoń i zapytaj lekarza kiedy powinnaś przyjść, on znając Twoja historie na pewno wyznaczy odpowiedni termin ja pamietam ze musiałam cierpliwie czekać do 6 tygodnia i wierzyć naturze ale decyzje pozostawiła bym lekarzowi u nas póki co bez zmian, czekamy na konsultacje po nowym roku. Na zwykłej wizycie po swietach wszystko bez zmian, syn rośnie, zmiana się nie powiększa ale tez nie znika, czekamy na opinie specjalisty a ja zabrałam soe za wyprawkę i większe zakupy wiec cudowny czas
-
Kropka szkoda ze zmianą nie znikła alr najważniejsze że nie urosła. Daj znać po wizycie u specjalisty Czyli teraz najlepszy czas u Ciebie zazdroszczę kupowania tych wszystkich ubranek i gadżetów
Chociaż z drugiej strony chciałabym wiedzieć że pęcherzyk już tam jest
Nie mam możliwości zadzwonić bo to nowa lekarka, dopiero byłam u niej 3 razy. Poczekam na spokojnie jeszcze dwa tygodnie i wtedy pójdę. Może już coś będzie widaćWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 17:02
-
Dziewczyny witam się z II kreskami:) na żywo widać mocniej, nawet mąż potwierdził. Dziś 11 dpo, idę na betę zaraz.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bdbd73f5b70c.jpgPanna_Justyna, SiSi111, Kat_, sunshine03, kropka123, golonat lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex, gratuluje! Pięknie rozpoczęcie Nowego Roku ❤️❤️❤️
Ja mam dziś usg o 10:00. Serce mi chyba zaraz wyskoczy, tak się boje, ze nie wiem.... ((
Dziś mam 10+4
Trzymajcie proszę kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 07:55
alex0806, Kat_, SiSi111, Leira lubią tę wiadomość
23.08.2018 [*] Nasza Dziewczynka (11+0 tc)
23.08.2017 [*] Nasz Chłopczyk (8+5 tc)
Dodatnie ANA
MTHFR 1298A (homozygota)
PAI-1 4G/5G
Fatalne cytokiny -
Wow ale milo obudzic sie i przeczytac takie wieści, chyba lada momemt bedziemy zwalniac brzuchy skoro na forum tyle dobrych nowin. Bardzo sie ciesze Alex czekamy na bete:) Lubiesiweczki jesli zdecydujesz sie na wizyte wczesniej.to nie nastawiaj sie tylko na jskies ksiazkowe usg, dlatego ja usg robilam ok 8tyg pierwsze bo w pierwszej ciąży myslalam ze oszaleje gdy nie bylo serca itd. Chyba ze potrzebujesz jakis waznych lekow to idz
-
Alex, aaa gratulacje!! Znów kreseczki pojawiają się grupowo
Biegnijcie razem z Lubieswieczki na betę. Niech szybuje wysoko w górę!
Panna Justyna, kciuki za wizytę! Niestety strach siedzi w naszych głowach.. Ale dzidziuś pokaże Ci, że ma się dobrze trzymaj się!Panna_Justyna lubi tę wiadomość
I ciąża - puste jajo płodowe - 6t2d (22.04.2018)
II ciąża - biochemiczna - 4t5d (12.08.2018) -
Kochane, dziękuje za dobre słowa i myśli!
Dzieciątko ma prawie 4cm, wiekiem pasuje idealnie do owulacji (bo była szybciej) nawet się ruszało i skakało.
Taaaaki kamień z serca.
Zobaczycie, w końcu każdej z nas tutaj się uda! ❤️❤️❤️sunshine03, Kat_, SiSi111, Violet Flower lubią tę wiadomość
23.08.2018 [*] Nasza Dziewczynka (11+0 tc)
23.08.2017 [*] Nasz Chłopczyk (8+5 tc)
Dodatnie ANA
MTHFR 1298A (homozygota)
PAI-1 4G/5G
Fatalne cytokiny -
Alex super u mnie na teście nie było zupełnie nic a na drugi dzień beta była 18 więc u ciebie napewno będzie pozytywnie
Panna justyna jak po usg?
Ja dzisiaj robiłam progesteron chciałam sprawdzić czy rośnie. Zrobiłam też betę i d-dimery wyniki po południu. Nie podoba mi się ten brak objawów -
Panna_Justyna wrote:Kochane, dziękuje za dobre słowa i myśli!
Dzieciątko ma prawie 4cm, wiekiem pasuje idealnie do owulacji (bo była szybciej) nawet się ruszało i skakało.
Taaaaki kamień z serca.
Zobaczycie, w końcu każdej z nas tutaj się uda! ❤️❤️❤️Panna_Justyna lubi tę wiadomość
-
Alex Gratulacje!!! Super rozpoczęcie Nowego Roku
Justyna teraz musi byc dobrze
Sisi nie wiem jak Ty ale ja chętnie zwolnię już brzuszek Z zadrością czytam, że dziewczyny w 99% przypadków mają już w 36 tc zaplanowane cc A moja gin akurat należy do tego 1% lekarzy, którzy tego nie praktykują wiem, że to w interesie dziewczyn, żeby być w brzuszku jak najdłużej, i że nie ma sensu wyciągać ich stamtąd bez powodu, tylko dlatego, że wybił 36 tc. Zatem zaciskam zęby i czekam na ich ruch Nie ukrywam, że marzę, żeby wreszcie zaczęło się coś dziać
Panna_Justyna lubi tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
nick nieaktualnyPanna_Justyna wrote:Kochane, dziękuje za dobre słowa i myśli!
Taaaaki kamień z serca.
Zobaczycie, w końcu każdej z nas tutaj się uda! ❤️❤️❤️