Poronienie I co dalej...
-
WIADOMOŚĆ
-
Wolałabym jedno bo blizniacza ciąża jest trudniejsza. A przy moich przypadlosciach to wiecie. Niezależnie co, ważne żeby się zdrowe urodziło we wrześniu;)
Mam nadzieję że uda mi się w środę wbić do gina na wizytę żeby wziąć receptę na heparynę bo mi zostało 11 zastrzyków. A tak to nie wiem, jak wszystko będzie dobrze to pewnie nie wcześniej jak za 2-3 tygodnie? Teraz raptem 13 dpo jestWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 16:22
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex, super! Gratulacje
Sisi a mi wolno leci ten tydzień za tygodniem. Może dlatego że wciąż na coś czekam - a to usg genetyczne, teraz na ruchy, za chwilę połówkowe... no i mimo, że to drugi trymestr wciąż żyję od wizyty do wizyty. Oby w końcu ogarnął mnie względny spokój
A Tobie zazdroszczę - moja przyjaciółka jest na bardzo podobnym etapie co Ty - termin ma na 8 luty. Fajnie, jeszcze najdalej miesiąc i maluchy będą z WamiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 16:35
-
Alex super! Gratulacje! Do 3 razy sztuka :p
Nic się dziewczyny nie dzieje, nic nie czuje, ale tak po cichutku licze na to, ze w czwartek juz mnie zostawią na oddziale i pogadaja z dziewczynami, żeby sie wyeksmitowały z brzuszkaalex0806 lubi tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Alex!! Piękna beta!! Ale się cieszę
Niecierpliwa jeszcze troszkę do wizyty i może będziesz już miała zaplanowany termin! Ale extra:) Czekamy na wieści
Pamiętacie dziewczyny czy na początku miałyśmy też hak dużo śluzu? Normalnie mam wrażenie że cały czas mam mokro.. No i okropnie boli mnie brzuch czasami, zastanawiam się czy wszystko jest ok... -
Kat ale zazdroszczę To musi być niesamowite uczucie
Violet już niedługo przyjdzie czas na aciebie i poczujesz swojego maluszka w brzuszku, jeszcze troszkę A z tymi obawami to niestety ale chyba tak będziemy miały już do końca, od wizyty do wizyty... Ale myślę że już po polowkowyxh się zrelaksujesz i przyjdzie ten piękny czas Wtedy chyba największe obawy odchodząViolet Flower lubi tę wiadomość
-
Ja mam dużo śluzu, ciągle chodzę sprawdzać czy coś nie leci. Ale mam w sobie wewnętrzny spokój Muszę wierzyć, że się uda. Silna dzidzia, ładny progesteron. I do tego biorę jeszcze dupka x2, jestem obstawiona lekami. Czekam, aż gin mi odpisze, czy zwiększamy dawkę heparyny albo dodajemy jeszcze steryd, ale on chyba na urlopie albo zarobiony. Muszę iść do niego w środę po receptę na heparynę, żeby mi się nie skończyła.
Bardzo się cieszę dziewczyny. Chciałabym się obudzić za jakieś 8-10 tygodni i wiedzieć, że już jest dobrze. To raptem 4 tydzień, więc wszystko się może zdarzyć.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex super wrzesniowe dzieciaki są super A ja mam 8 stycznia wizytę I już się.cala trzęseStarania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Dziewczyny już kiedyś Was pytałam o radę,ale proszę znowu. Czasu mało,a rozejmu nie widać Alicja i Aleksandra,czy Zofia i Małgorzata? Zaznaczyć,że to zupełnie różne osoby czy podkreślić że jednojajoweWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Mi bardziej podoba się Zofia i Małgorzata zdrobnienia brzmią podobnie- Zosia i Malgosia a nie są prawie identyczne jak Ala i Ola.
Ja miałam problem z imieniem dla drugiego syna,wszyscy mówili masz Pawła to temu daj Piotr ale ja zrobiłam po swojemu i jest DominikWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 21:55
-
U mnie ok. Kilka dni mam bóle podbrzusza, cycki bolą, uderzenia gorąca i nawet wymioty. Nie wiem kiedy mam dni płodne bo cykle mi się rozregulowały, od 2 dni w łóżku posucha. Mąż zasypia jak zabity albo ja. Na nic w tym cyklu nie liczę. I od nowego roku mam postanowienie-zero słodyczy. Cierpię. Ja tam świeżo zafasolkowane się czują? Piszcie.❤03.04.2008 Córeńka
❤02.06.2010 Synuś
❤07.07.2018 14 tc- Synuś Mój Aniołek[*] -
Ja bym spała i jadła na zmianę śledzie popchnęłam miętowym mentosem, a później jeszcze jabłko
Zosia i Małgosia ładnie Ale Ola i Ala też, tylko może się właśnie zlewać w jedno. Dajcie sobie alternatywę a jak je zobaczycie to zdecydujecie
Mnie dzisiaj trochę brzuch ciągnie. Mam nadzieję że wszystko się ładnie zagniezdza a nic się złego nie dzieje.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
NiecierpliwaOna wrote:Dziewczyny już kiedyś Was pytałam o radę,ale proszę znowu. Czasu mało,a rozejmu nie widać Alicja i Aleksandra,czy Zofia i Małgorzata? Zaznaczyć,że to zupełnie różne osoby czy podkreślić że jednojajowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 23:01
-
NiecierpliwaOna wrote:Dziewczyny już kiedyś Was pytałam o radę,ale proszę znowu. Czasu mało,a rozejmu nie widać Alicja i Aleksandra,czy Zofia i Małgorzata? Zaznaczyć,że to zupełnie różne osoby czy podkreślić że jednojajowe
-
Lubieswieczki wrote:Alex!! Piękna beta!! Ale się cieszę
Niecierpliwa jeszcze troszkę do wizyty i może będziesz już miała zaplanowany termin! Ale extra:) Czekamy na wieści
Pamiętacie dziewczyny czy na początku miałyśmy też hak dużo śluzu? Normalnie mam wrażenie że cały czas mam mokro.. No i okropnie boli mnie brzuch czasami, zastanawiam się czy wszystko jest ok...
Tak, dużo śluzu i uczucie mokrych gaci miałam przez pół ciąży -
Ja bym chyba mix zrobiła: Aleksandra i Małgorzata