Poronienie I co dalej...
-
WIADOMOŚĆ
-
Wizyta trochę ni się opóźniła i jeszcze potem musiałam małą z przedszkola odebrać dlatego dopiero piszę. Jak narazie jest ok. Ciąża tak jak myślałam jest o tydzień młodsza jest narazie widoczny tylko sam pęcheżyk ciążowy 13mm (lekarz mówi że jest dobrze) i na to się właśnie nastawiałam nie liczyłam jeszcze na zarodek. Dostałam duphaston 2 razy dziennie i następna wizyta za 2 tygodnie. Mam nadzieję że wtedy będzie już widoczne dzidzi z serduszkiem Dziękuję za kciuki, mają moc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 14:31
Leira, Panna_Justyna, Onana36, Violet Flower, NiecierpliwaOna, kropka123, SiSi111, Kat_ lubią tę wiadomość
-
To prawda, maja moc. Ta grupa jest najlepsza na forum, chyba nigdzie nie ma tyle serdeczności ile my tu sobie potrafimy dać. Bo żadna nie zrozumie drugiej tak jak te które już przeszły tragedie.
Super, ze jest ok. Łykaj ładnie leki i trzrba wierzyć ze będzie dobrze i przyciągać dobre myśli ))
Miłego dnia wszystkimNynka86, Kat_ lubią tę wiadomość
23.08.2018 [*] Nasza Dziewczynka (11+0 tc)
23.08.2017 [*] Nasz Chłopczyk (8+5 tc)
Dodatnie ANA
MTHFR 1298A (homozygota)
PAI-1 4G/5G
Fatalne cytokiny -
Nynka niepotrzebnie się martwilas
Teraz spokojnie czekaj do następnej serduszkowej wizyty
Ja musze dzisiaj dygac do lekarza bo wymyslili sobie ze teraz nie na każdej wizycie jest usg tylko trzeba mniec osobne skierowanie. A zawsze miałam robione a później potwierdzone że mam to w pakiecie... A tak muszę zrobić niepotrzebnie kurs do lekarza, i to jeszcze jakiegoś pierwszego lepszego żeby dał mi tylko skierowanie i ode do swojej lekarki.... Mega słabo...
Dzisiaj w nocy tak mnie bolały cycki że jak się obracalam z boku na bok to aż się budziłam, jakbym tone węgla w nich miała i musiała je przerzucić na drugą stronę..Nynka86 lubi tę wiadomość
-
Lubięswieczki ból cycków to dobry objaw. Ja się za moje nawet w pracy łapię i sprawdzam czy znowu bolą i nie przestają do tego mam uczucie pełnego pęcherza a sikam co chwila po kilka kropel. Muszę dzisiaj wygrzać tyłek.
I po drodze kupić sobie pół kilo kapusty kiszonej bo aż mam slinotok na samą myśl;pLeira lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lunieswieczki- za tydzień, jedziemy skonsultować się z profesorem który specjalizuje sie w takich zmianach. Póki co lekarze z mojego miasta zalecają czekać cierpliwie do porodu i robic badania po urodzeniu, my zdecydowaliśmy ze jednak nie będziemy się opierać na tylko ich opinii.
-
alex0806 wrote:Lubięswieczki ból cycków to dobry objaw. Ja się za moje nawet w pracy łapię i sprawdzam czy znowu bolą i nie przestają do tego mam uczucie pełnego pęcherza a sikam co chwila po kilka kropel. Muszę dzisiaj wygrzać tyłek.
I po drodze kupić sobie pół kilo kapusty kiszonej bo aż mam slinotok na samą myśl;p
Aż mi się przypomniało ile ja miałam problemów z pęcherzem w ciąży. To chyba nieodłączna dolegliwość tego stanu. U mnie działał sok z żurawiny 100%. Kwaśne jak cholera, ale po jednym, dwóch dniach wszystko mijało. Do tego też grzanie tyłka, babcine gacie, nieraz termofor, to były czasy -
Narzekałam na brak objawów, to się zaczęły, mam ślinotok i bekam po wszystkim nie jest to przyjemne ale jestem spokojniejsza. No i piersi tak bolą że przeszkadza mi pas w samochodzie.
SiSi111 lubi tę wiadomość
-
Nynka a bedzie gorzej:) ale i tak ci one sprawia przyjemność U mnie po staremu wieczorem mam twardnienie brzucha, czasem nerw kulszowy boli i MAŁA sie rozbija ze podskakuje z bólu ale oglnie moje dni to ciagle leżenie i czekanie do 17 bo wtedy wizyta i juz moge zaczac smigac zeby zaczelo sie dziac. Podziwiam te twoje Malenstwa w brzuchu ze tak grzecznie czekaja w brzuchu na poród, teraz to juz sie duze urodza i w pelni samodzielne. Juz niedlugo:)