Poronienie I co dalej...
-
WIADOMOŚĆ
-
Jutro bede potrzebowac waszych kciukow dziewczyny, bo cc bedzie jutro rano. Tylko slabo bo jest zakaz odwiedzin ze wzgledu na grypę, maz bedzie mogl tylko na pół godziny przyjsc po operacji zobaczyc Mała. Koropka obys ty sobie wrocila do domku a ja juz z malenstwem na weekend:)
Violet Flower, Kat_ lubią tę wiadomość
-
U mnie mdłości trochę zelżały za to doszły bóle głowy jestem na diecie cukrzycowej ale chyba bez insuliny się nie obędzie. Powiedzcie dziewczyny jak to jest z tymi prenatalnymi? Zapisali mnie na 20.02 mam skierowanie na usg i test podwójny (lekarz stwierdził że dobrze żebym zrobiła) i nie wiem czy krew mi tam w ten sam dzień pobiorą? Czy będę musiała jechać do laboratorium.
Lubieswieczki jak tak dalej Cię męczy to jedź do lekarza żebyś się nie odwodniła
Onana a co u ciebie? Jak starania? -
SiSi111 wrote:Jutro bede potrzebowac waszych kciukow dziewczyny, bo cc bedzie jutro rano. Tylko slabo bo jest zakaz odwiedzin ze wzgledu na grypę, maz bedzie mogl tylko na pół godziny przyjsc po operacji zobaczyc Mała. Koropka obys ty sobie wrocila do domku a ja juz z malenstwem na weekend:)
Będę trzymać kciuki mocno, kurcze to już jutro, przytulisz malutką, wspaniały moment
Po CC może się tak zdarzyć, że jeszcze nie będzie pokarmu, więc się nie stresuj - czasem po kilku dniach przychodzi
POWODZENIA !!!Violet Flower, SiSi111 lubią tę wiadomość
-
Sisi kciuki za jutro Lipa że mąż nie będzie mógł z wami być. Mam nadzieje ze trafisz na fajne położne i będą ci pomagać.
SiSi111 lubi tę wiadomość
-
Sisi to już jutro też wtorek, jak my JUz jutro ucałujesz Malutką Dociera to uz do Ciebie? Wasza ostatnia noc w dwupaku
Nynka mi pobierali krew na miescu tam, gdzie miałam USG, a tym że mi krew pobierali tydzień przed USG tak, żeby na USG uż mieć komplet badań, ale wiem, że robią tez tak, że pobieraja krew w dniu USG i tydzien później trzeba się zgłosic po wynikiSiSi111 lubi tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Aaaaaaa Sisi to już jutro!!! Ale super! Trzymamy mocno kciuki za Ciebie i maluszka. Będzie dobrze
Nynka jak to zle samopoczucie będzie cały czas to na pewno pójdę, Narazie co jakiś czas jest lepszy dzień gdzie mogę pić i jeść. Wtedy nadrabiam. A później znów mecze się swoje
Onana jutro zwalnia się brzuszek!!! Szykuj sięSiSi111 lubi tę wiadomość
-
Melduje ze za 2 dni wracamy do domu zmiana od połówkowych nie zmienia wielkości wiec lekarze twoerdza ze nie będzie mieć wpływu na stan synka po porodzie! Zabieg jak trochę podrośnie. U mnie nic porodu nie zapowiada, ktg bez skurczy, wszystko pozamykane, mały wazy juz 3kg mamy zgodę na poród u nas w mieście a dla niego im dłużej w brzuszku tym lepiej, kciuki pomogły Sisi, już jutro poznasz malutka, super Nynka, u nas krew pobierają w dzień usg i komplet wyników po 2 tygodniach.
Leira, Lubieswieczki, SiSi111, Kat_, Violet Flower, Panna_Justyna, NiecierpliwaOna lubią tę wiadomość
-
Kropka super!
Niecierpliwa ja jestem gotowa na brzuszek Sisi.
Sisi kciuki za jutro
Niecierpliwa a u Ciebie pewnie dużo się dzieje.
Brzuchatki zazdraszczam i mam nadzieję do Was dołączyć.
A co u mnie? Powiedziałam sobie albo ten cykl albo żaden. Staramy się we wszystkie dni płodne wg aplikacji Flo, mój mąż mówi że demon seksu we mnie wstąpił. Miałam już rezygnować ze starań ale postawiłam na ten cykl. Niby @ ma być 16.02 ale zatestuje w Walentynki. Co ma być to będzie. Jeżeli mam mieć dzidziusia to mam nadzieję że to właśnie się uda. Pozdrawiam.❤03.04.2008 Córeńka
❤02.06.2010 Synuś
❤07.07.2018 14 tc- Synuś Mój Aniołek[*] -
Sisi, wszystkie tutaj trzymamy kciuki za Ciebie i Twoja tęczowa córcie Wszystko będzie dobrze i jutro będziecie się tulic Czekam na wieści.
Onana, oby to był Twój cykl. Trochę brzuszków się zwalnia, można przejmować
Kropka, to dobre wiadomości, mam nadzieję, że będziesz teraz spokojniej czekała na poród
NiecierpliwaOna, kciuki za Olę - oby wyniki badań były dobre.❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020