Poronienie I co dalej...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynka bardzo mi przykro ;* bądź przy mamie, staraj się jakoś to przetrwać dla dobra swojego i dziecka ;*
My już po wizycie, kariotypy prawidłowe. Zmęczona jestem bardzo bo wysiedzielismy się od 17 w poczekalni, kolejka kolosalna na NFZ. A wizyta trwała 5 minutViolet Flower, Onana36, Daniela, kropka123, megiiiii lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Kropka, ja stosowałam olej z wiesiolka. Doustnie i dopochwowo. Miałam naprawde dobre porody, szyjka się szybko rozwierala. Polecam.
Alex, cieszę się, że wszystko dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 21:51
kropka123 lubi tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Alex super, że wszystko dobrze po wizycie. Możesz być spokojniejsza o ciążę
Nynka86 bardzo mi przykro z powodu mamy...
Onana trzymam kciuki za Walentynkowe testowanie!
Lubieswieczki Mała w moim brzuchu daje już bardzo wyraźnie o sobie znać, do tego stopnia, że widać jak się brzuch rusza... Boskie uczucie
Daniela sama nie wiem kiedy to zleciało, oby do czerwca leciało równie szybko
No i wybraliśmy imię. Będzie Maja ❤️Leira, Lubieswieczki lubią tę wiadomość
-
Nynka, bardzo mi przykro, bądź silna! Violet- Maja, pięknie ! Onana, owocnych Walentynek Sunshine, czas będzie się ciagnal do prenatalnych h, pozniej Ani się obejrzysz a będziesz pakować torbę do porodu Daniela, a w jakich proporcjach stosowałaś- ja mam info o 3x2 daustnie
Violet Flower lubi tę wiadomość
-
Nynka, strasznie mi przykro.. nie ma słów pocieszenia w takiej sytuacji... trzymaj się mocno i bądź przy Mamie
Violet, Maja - piękne imię
Kopniaki są boskie, u mnie tez brzuch faluje, Mała szaleje...cudowne uczucieViolet Flower lubi tę wiadomość
I ciąża - puste jajo płodowe - 6t2d (22.04.2018)
II ciąża - biochemiczna - 4t5d (12.08.2018) -
Dzięki dziewczyny za dobre słowa. U mnie wali się na całego Karolinka dostała 40 stopni gorączki na szczęście lekarz pozwolił leczyć w domu a w dodatku mamę zabrali do szpitala bo nie chciała jeść bardzo kaszlała i miała gorączkę. Lekarz w szpitalu powiedział że to ciężkie zapalenie płuc i że mamy szykować się na najgorsze...
-
Dziewczyny chyba w przyszłym tyg wybiorę się do gina. Od ok 10 dc bolało mnie po prawej stronie ale nawet mocno bo podejrzewałam wyrostek. Ale oprócz bólu nie było nic. Potem zaczęłam brać Żuravit bo pomyślałam że to może pęcherz. Tam już przestało mnie boleć ale teraz dokucza mi ból w podbrzuszu centralnie na zroście po cc. Do tego dostałam jakiegoś uczulenia z przodu tak jak idą majtki, jakby po proszku choć go nie zmieniałam i pieczenia w miejscach intymnych. Wariuje. Mam nadzieję że to nie żadne zapalenie.
Test czeka ale jakoś straciłam nadzieję bo tyle różnych rzeczy mi dokucza.❤03.04.2008 Córeńka
❤02.06.2010 Synuś
❤07.07.2018 14 tc- Synuś Mój Aniołek[*] -
Daniela wrote:Nynka, jak tam? Jestem przy Tobie myślami, mocno kibicuję Twojej mamie.
-
Właśnie wyszłam z gabinetu i na szczęście z maleństwem jest wszystko dobrze pięknie się ruszyło, serduszko biło no i dzidzia goni termin z OM bo odpowidą już 12+0 i ma 44,6mm
alex0806, Daniela, Onana36, Violet Flower, kropka123 lubią tę wiadomość
-
Lubieswieczki wrote:Nynka, trzymaj się kochana :*
Onana mocno trzymam kciuki, oby teraz się udało
Alex, super ze wszystko jest ok. Jak ogólnie się czujesz? Mi jakoś ostatnio mdłości przechodzą na szczęście
Nynka super że z maluchem dobrze ty masz termin na koniec sierpnia czy początek września?Nynka86 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Poczatek września to narazie ja mam więc Nynka będzie szybciej
Nynka gratulacje, super ze wszystko dobrze i maluch rośnie
Alex ja idę w piątek:)
Ja szczerze mówiąc siedzę w domu prawie cały czas bo mi słabo ciagle ale czas i chodzę bez stanika:D Ale chyba mój stary normalnie mi pasuje tylko bez tych wkładek w środku Cycki ogólnie jak z kamieniami w środku. Ale ogólnie jest lepiejNynka86 lubi tę wiadomość
-
Nynka super wieści, super że z Maluszkiem wszystko dobrze
Trzymam kciuki za Twoją mamę, dobrze że poczuła się choć trochę lepiej
A mnie dziewczyny zgaga wykańcza, masakra jakaś. W ciąży z synem było to samo, więc pewnie zostanie ze mną aż do poroduNynka86 lubi tę wiadomość
-
Dziś u mnie 24 dc. Rano było ok. Potem zjadłam kawałek ciasta, popiłam kawką z mlekiem i naszły mega mdłości i zwrot. W żołądku się przewraca, w głowie kręci. Jak to nie ciąża to muszę odwiedzić gastrologa.❤03.04.2008 Córeńka
❤02.06.2010 Synuś
❤07.07.2018 14 tc- Synuś Mój Aniołek[*]