Poronienie I co dalej...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Violet łączę się w bólu, ja też często mam teraz zgagę.
Sunshine mam to samo. Jak się wizyta zbliża to człowiek zaczyna swirowac. Na pewno będzie dobrze to twoje pierwsze usg? Bo nie pamiętam
Onana życzę Ci ciąży;*Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny, powoli wracam do żywych, ucze sie córci a ona nas, weekend jakos przetrwalam a najbardziej dobiły mnie wizyty niecierpliwej rodziny, Lucja tez byla niespokojna przez to i ogolnie nerwowo. Dzis wreszcie spokojny dzien bez gości i na leniucha. Jestem zakochana i bardzo szczesliwa. Ale nie bylo tak kolorowo na poczatku babyblus mnie dopadl placz i leki na zmiane, jeszcze bark pokarmu ale juz jest ok, Mala doi cyca tylko ze przez kapturki.
Staralam sie nadrobic zaleglosci na forum ale ogólnie wudze ze chyba jest ok, gratuluje usanych wizyt, ostatni widze Nynka sie uspokoila a teraz trzymam kciuki za kolejne.
Kropka co u Ciebie? Niecierpliwaona jak ty sie czujesz i dziewczynki? Co z Olenka?
Onona co z tym moim brzuszkiem? Przchwycasz?Kat_ lubi tę wiadomość
-
SiSi111 wrote:Czesc dziewczyny, powoli wracam do żywych, ucze sie córci a ona nas, weekend jakos przetrwalam a najbardziej dobiły mnie wizyty niecierpliwej rodziny, Lucja tez byla niespokojna przez to i ogolnie nerwowo. Dzis wreszcie spokojny dzien bez gości i na leniucha. Jestem zakochana i bardzo szczesliwa. Ale nie bylo tak kolorowo na poczatku babyblus mnie dopadl placz i leki na zmiane, jeszcze bark pokarmu ale juz jest ok, Mala doi cyca tylko ze przez kapturki.
Staralam sie nadrobic zaleglosci na forum ale ogólnie wudze ze chyba jest ok, gratuluje usanych wizyt, ostatni widze Nynka sie uspokoila a teraz trzymam kciuki za kolejne.
Kropka co u Ciebie? Niecierpliwaona jak ty sie czujesz i dziewczynki? Co z Olenka?
Onona co z tym moim brzuszkiem? Przchwycasz?
Cieszę się, że się rozkręciło z tą laktacją Kapturki powoli odstawisz - najważniejsze, że mała dostaje Twoje mleko - to najlepsze co można dać dziecku. Teraz dbaj o siebie i o swoją dietę, a wszystko będzie dobrze i...
... śpij jak dziecko śpi. Naczynia, obiad i odkurzanie poczekają -
Leira wrote:Poroniłaś naturalnie, czy miałaś zabieg?
Po poronieniu naturalnym można się starać od razu, a po łyżeczkowaniu trzeba odczekać, aż się endometrium zregeneruje. Oczywiście co lekarz to opinia: jedni mówią 3 m-ce inni pół roku, jeszcze inni rok (!).
Ja po zabiegu zaszłam w ciążę w drugim cyklu i urodziłam synka. Więc uszy do góry!
kochana wspolczuje. ja czekam na okres... po tym samym zdarzeniu i probuje
oczywiscie tp bylo do moja ... cos mi sie pokreciloWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 17:48
ono (*) - 05.2011
ono (*) - 01.2019 -
SiSi111 wrote:Czesc dziewczyny, powoli wracam do żywych, ucze sie córci a ona nas, weekend jakos przetrwalam a najbardziej dobiły mnie wizyty niecierpliwej rodziny, Lucja tez byla niespokojna przez to i ogolnie nerwowo. Dzis wreszcie spokojny dzien bez gości i na leniucha. Jestem zakochana i bardzo szczesliwa. Ale nie bylo tak kolorowo na poczatku babyblus mnie dopadl placz i leki na zmiane, jeszcze bark pokarmu ale juz jest ok, Mala doi cyca tylko ze przez kapturki.
Onona co z tym moim brzuszkiem? Przchwycasz?
Sisi cudnie. koniecznie wrzuc nam fotke.
ja teraz po powrocie do pracy rzucam się w wir wyzwań i budowy domu. czyns trzeba zająć mysliono (*) - 05.2011
ono (*) - 01.2019 -
Wiecie jak to jest. Mój mąż mówi że ja jak jakaś wariatka się zachowuje a ja chce mieć wszystko czarno na białym bo nie lubię żyć w niepewności. @ mam mieć w piątek. Poczekam i postaram się o tym nie myśleć.❤03.04.2008 Córeńka
❤02.06.2010 Synuś
❤07.07.2018 14 tc- Synuś Mój Aniołek[*] -
Mi test wyszedł dopiero 2 dni przed @ w tej ciąży. Ale taki blady że nie było widać. Na drugi dzień beta 18.5 była i też bladzioch bladziocha na nordteście 10. Te nordtesty sa szczesliwe pierwszy raz je mialamLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Onana36 wrote:25dc przy cyklach 28 dniowych. Czułość sprawdziłam właśnie- 25mlU/ml.
I Ty się dziwisz, że tylko jedna kreska?
Zrób w 28 dc i koniecznie testem 10 mIU/ml, bo możesz się zdziwić
EDIT: albo idź na betę HCG do laboratoriumWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 09:29