Poronienie I co dalej...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasetkowy. Rozebrałam żeby dołożyć jeden do drugiego Miesiączka jutro,pojutrze więc po prostu czekam. W domu mam pretest a różne o nim opinie..
-
Cień widać na pewno,czy to oznacza kropka-nie wiem. 11 dpo to jednak za wcześnie na czulość testu 25. Tzn tak sądzę. U mnie od 12 dpo zaczynały się cienie cieniów
I nigdy mi się nie zdarzyło,żeby w bieli vizira po jakś czasie pokazał się cieńbondzik007 lubi tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Leira wrote:Coś widać zdecydowanie. Porównamy z kolejnym testem.
A robiłaś test po poronieniu, żeby zobaczyć czy beta spadła?
Robiłam miesiąc temu i był negatyw nie nastawiam się naprawdę bo to że spojrzałam na ten test po 2godzinach nie nastawia mnie optymistycznie. Kupię jutro chyba 10mlU jeśli miesiączka nie przyjdzie. -
bondzik007 wrote:Robiłam miesiąc temu i był negatyw nie nastawiam się naprawdę bo to że spojrzałam na ten test po 2godzinach nie nastawia mnie optymistycznie. Kupię jutro chyba 10mlU jeśli miesiączka nie przyjdzie.
A ten negatywny test po poronieniu nie miał cieni, tak?
-
No nie.. wyrzucalam go na drugi dzień i jeszcze sobie spojrzałam..
-
Bondzik,to nie tylko Twoja nadzieja nam też ją daje ten Twój cień cienia
Martula78 lubi tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aa dziewczyny dziekuje za wsparcie:* nie nakręcam sie serio, ale byłoby wspaniale. Dzisiaj juz nie pojadę, bo mąż do pracy autem pojechal a niestety mieszkam pod miastem.
-
Powiem Wam tak... zrobiłam test w 9 dpo tzn w sobote. był to wieczor tuż przed wyjściem na dzien kobiet. dodatkowo test paskowy. no i wyszedl negatyw. popiłam wina, i dopiero w pon przyszla resfleksja iż kurde to jakby za wczesnie na test....2006 Kubuś
Aniołek [*] 14.01.18 -9tc2
Ola [*] 27.06.2018 - 14 tc -
A w moim pamiętniku w przedostatnim wpisie macie zdjęcie testu "świeżego" nic tam nie widać. Jedynie mogę chcieć sobie wmawiać że może jest zarys zarysów kreski haha
-
Hej,
mnie się spóźnia okres, ale testy negatywne, coś mi się cykl rozregulował przez ostatnie stresy, jakbym nie miała się czym martwić. Jest to dobijające.
Przyznam, że ja kiedyś miałam taki test, który po czasie pokazywał pozytywny wynik. I zastanawiałam się, czy to nie była biochemiczna wtedy. Nie pamiętam, jakiej firmy był ten test.
Bondzik, czekamy na wieści. Jeśli to faktycznie był taki późny pozytyw, to może jest szansa, byś jutro od razu zobaczyła dwie kreski. Trzymam kciuki.
Martula, może i Ty zobaczysz na dniach dwie kreski
Mnie pozostaje wino
Ściskam Was❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Daniela,przy Twoich ostatnich stresach,przesunięcie okresu to nic dziwnego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 23:26
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Martula78 wrote:Powiem Wam tak... zrobiłam test w 9 dpo tzn w sobote. był to wieczor tuż przed wyjściem na dzien kobiet. dodatkowo test paskowy. no i wyszedl negatyw. popiłam wina, i dopiero w pon przyszla resfleksja iż kurde to jakby za wczesnie na test....
Ja też w tamtym szczęśliwym cyklu robiłam test w 9dpo i wyszedł negatywny, a 14 dpo już wyszła blada kreska na teście. Używałam testu VITAM, który wykrywa hCG przy stężeniu 25mlU/mln i wg producenta pozwala na wykrycie bardzo wczesnej 6-dniowej ciąży. Ale u mnie beta była dość niska cały czas.
bondzik007, trzymam kciuki!
U mnie krwawienie ustało, więc wczoraj postanowiłam sprawdzić, czy beta spadła i mam już 286 (w piątek miałam ponad 4322, w niedzielę było 911). Zastanawiam się, czy sama spadnie do zera skoro już nie krwawię... Chyba umówię się na usg do mojej ginki. Smutno mi, mniej więcej taki sam poziom bety miałam w pierwszym badaniu, kiedy tak się cieszyłam, że się udało i tak trzymałam kciuki żeby wzrastała...a teraz nie mogę się doczekać, kiedy spadnie:("Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*) -
Noo... Taka ironia losu. Najpierw cieszyłyśmy się,że nie ma @,a potem tuptałyśmy nóżkami, żeby wreszcie przysxła i żebyśmy mogły wznowić starania. Najpier beta 50,to cudowna wiadomość,a potem ta sama 50-ka przy becie to rozczarowanie,że jeszcze się trzymaWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Marcelina85 wrote:Ja też w tamtym szczęśliwym cyklu robiłam test w 9dpo i wyszedł negatywny, a 14 dpo już wyszła blada kreska na teście. Używałam testu VITAM, który wykrywa hCG przy stężeniu 25mlU/mln i wg producenta pozwala na wykrycie bardzo wczesnej 6-dniowej ciąży. Ale u mnie beta była dość niska cały czas.
bondzik007, trzymam kciuki!
U mnie krwawienie ustało, więc wczoraj postanowiłam sprawdzić, czy beta spadła i mam już 286 (w piątek miałam ponad 4322, w niedzielę było 911). Zastanawiam się, czy sama spadnie do zera skoro już nie krwawię... Chyba umówię się na usg do mojej ginki. Smutno mi, mniej więcej taki sam poziom bety miałam w pierwszym badaniu, kiedy tak się cieszyłam, że się udało i tak trzymałam kciuki żeby wzrastała...a teraz nie mogę się doczekać, kiedy spadnie:(
Skoro nie krwawisz to dobry znak - wygląda na to, że nic nie zostało w środku, a beta się sama zmniejszy. Jednak trzeba na to czasu, pewnie ok 2 tyg po poronieniu powinny starczyć. Zrób sobie badanie za tydzień - powinno być już OK