Poronienie I co dalej...
-
WIADOMOŚĆ
-
NiecierpliwaOna wrote:Dziewczyny. boję się cieszyć
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/53771387dc22.jpg -
nick nieaktualnyNiecierpliwaOna piękny widok no cudowny.Który to dzień cyklu, ja siedzę pod labo ale jakoś mam przecZucie że dupa blada testy rano nie robiłam bo wiedziałam że niezależnie od wyniki i tak pójdę dla pewności na betę ,a ci do wcześniejszego pytania tatara niecierpie a Suszi czas od czasu tylko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 09:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asiek to i tak dziwne - test sikany wykryłby betę 6 albo niżej? Może tam się jeszcze coś dzieje w środku i stąd takie wyniki? Może daj sobie kilka dni i powtórz test? Być może teraz jest pozostałość po ovi, a za kilka dni beta zacznie wzrastać naturalnie z powodu ciąży?
-
nick nieaktualnyDziewczyny strasznie bym chciała wierzyć w to co mówcie ale szczerze już postawiłam kreskę na ten cykl dupka odstawiam , i zobaczymy co się będzie działo...nie mogę w nieskończoność przeciągać cyklu dziś już 31 dzień , a @ powinna być jutro
Leira a co do testów to robiłam żółte bobotesty kreski były o czasie ale bladziutkie nie były takie piękne jak dziś nam pokazała NiecierpliwaOna ..... -
NIECIERPLIWAONA z całego serca gratuluje tym bardziej mocno trzymam kciuki bo UWAGA.... rano zrobiłam test i tez POZYTYW (31dc), jeszcze w sobotę nie było nic a dziś niespodzianka,(oba testy o większej czułości robiłam) miał być okres dziś ale ze cisza to zrobiłam. jej... cała się trzęsę... odrazu pobiegłam na bete i progesteron, tez juz mam wyniki, Beta - 106, Progesteron - 26. Boje sie ze za niska wartość bety bo zawsze jak robiłam pierwszy raz w ciazach to było juz ok 300-500. Serce się raduje, rozum mówi: przecież wiesz ze może być różnie. Teraz wszytko w rekach Boga, a ja się modle o spokój i cierpliwość.
NiecierpliwaOna tak sie ciesze ze razem dzielimy sie nowinąNiecierpliwaOna, Daniela lubią tę wiadomość
-
Asiek1214 wrote:Dziewczyny strasznie bym chciała wierzyć w to co mówcie ale szczerze już postawiłam kreskę na ten cykl dupka odstawiam , i zobaczymy co się będzie działo...nie mogę w nieskończoność przeciągać cyklu dziś już 31 dzień , a @ powinna być jutro
Leira a co do testów to robiłam żółte bobotesty kreski były o czasie ale bladziutkie nie były takie piękne jak dziś nam pokazała NiecierpliwaOna .....
U mnie też była bladziutka krecha, ale na pewno miałam betę większą niż 100 w tamtym momencie. Słuchaj - nic straconego, poczekajmy do jutra, jak nie będzie @ to zrób jeszcze ten sikany test, ale taki z czułością 50mlU/ml, jak na tym pojawi się nawet blada kreska to znaczy, że beta rośnie, no cudów nie ma
EDIT: Dla jasności beta 6 mlU/ml nie zablokuje czy nie przesunie okresu. U mnie po poronieniu (zabiegu) okres był chyba przy becie ok 20 mlU/ml i dopiero potem spadła do 0,5 mlU/mlWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 12:29
-
SiSi111 wrote:NIECIERPLIWAONA z całego serca gratuluje tym bardziej mocno trzymam kciuki bo UWAGA.... rano zrobiłam test i tez POZYTYW (31dc), jeszcze w sobotę nie było nic a dziś niespodzianka,(oba testy o większej czułości robiłam) miał być okres dziś ale ze cisza to zrobiłam. jej... cała się trzęsę... odrazu pobiegłam na bete i progesteron, tez juz mam wyniki, Beta - 106, Progesteron - 26. Boje sie ze za niska wartość bety bo zawsze jak robiłam pierwszy raz w ciazach to było juz ok 300-500. Serce się raduje, rozum mówi: przecież wiesz ze może być różnie. Teraz wszytko w rekach Boga, a ja się modle o spokój i cierpliwość.
NiecierpliwaOna tak sie ciesze ze razem dzielimy sie nowiną
Jak w sobotę nic nie było, a dziś jest 100 to przez te cztery dni świetnie Ci beta urosła! 25 mlU/ml dziennie !!! Progesteron wysoki, no kurcze, z tego coś będzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale się cieszę dziewczyny! Mam nadzieję, że do miesiąca reszta z nas zaciąży i będziemy wspólnie dzielić się objawami ciąży i dobrymi wynikami z usg
SiSi, gratulacje!!! Bądź dobrej myśli
Trzymam za Was kciuki!
Ja od jutra wznawiam staranka, nie wiem kiedy wypada owulacja w pierwszym cyklu po poronieniu, ale jak regularnie będziemy "działać" to powinno się udać. Wierzę w to mocno!
SiSi111 lubi tę wiadomość
I ciąża - puste jajo płodowe - 6t2d (22.04.2018)
II ciąża - biochemiczna - 4t5d (12.08.2018)