1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
tez dostalam takie info ze nie mozna wiec nie pije zielonej, ale jak ktos chce prosze bardzo nie zmuszam do tego ze nie mozna. Każdy rozsądnie mysli i wie co lepiej jesc pic itd. milego wieczorku w soboteCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Z tym odpoczynkiem, to różnie jest. Dzisiaj np na uczelni od 11 do 21, a wcześniej byłam upuścić krwi w laboratorium. A bobo wysysa ze mnie wszystkie siły witalne.
Nie kupiłam mama Coffee, bo przeczytałam o niej złe opinie. Za to mam kawę Anatol w saszetkach (robi się jak herbatę) i jest wypas. Prawie jak normalna kawa. No i dodatkowo kosztuje 5zł a nie 25zł.
edit:
Mam drugą betę: 8313 mIU/ml, przyrost dwudniowy 134,9%
Ale Agatek, tak czy siak wiesz, że ja kciukam za Ciebie i mam nadzieję, że nie będziesz aż tyle cykli musiała czekać co jaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 16:38
Izoleccc lubi tę wiadomość
-
a u nas w sumie dobrze sie czuje tylko szyjka powolutku sie skraca + brzuszek mi twardnieje. Brzuszka duzego nie mam jak narazie stopy widze mialam isc do szpitala, ale jak nie mam bolow ani skurczow to mam odpoczywac, nie stresowac sie, nic nie nosic czyli obloznie chora. Maly Robcio udeza prezy sie i tylek mi wybrzusza fajnie to wyglada i tez troche wtedy skora sie rozciaga
Izoleccc, Nuffeq, Matleena lubią tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Hej, hej
Pozwolę się wepchać w rocznik 85 Staramy się od lutego...od dzisiaj zaczynam dokładne pomiary temperatury i wszystkie te inne potrzebne rzeczy
Zdrowotnie wszystko w porządku więc pozostaje uzbroić się w cierpliwość.
DominikaNuffeq, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Cześć, ja też oczekuję obecnie na 30 urodziny - 1,5 miesiąca i będzie po krzyku:)Mam nadzieję...
Jesteśmy z Gdańska i od 4 miesięcy staramy się o dzidzię - jutro dzień testowania.
Przy okazji wizyty u gina 9 kwietnia okazało się że mam pęcherzyk w lewym jajniku - "gotowy do uwolnienia się". Zbadana tarczyca wszystko niby ok. Obecnie bóle piersi, bóle lewego jajnika, uderzenia gorąca, ale jak dla mnie to wszytko wskazuje na @. No nic czekam sobie spokojnie, a przy okazji pozdrawiam wszystkie dziewczyny z najlepszego rocznika:)Izoleccc lubi tę wiadomość
06.05.17 - IUI Gameta, 16.06.17 - okruszek z serduszkiem:)
[/url] -
Hej Wpadłam na chwilkę, żeby zobaczyć co słychać u mojego kochanego rocznika
Agata, ja za bardzo nie orientuję się w wynikach badań, ale jeżeli masz za niski progesteron, powinnaś brać luteinę, ja zaszłam w pierwszym cyklu stosowania
Jeżeli chodzi o picie zielonej herbaty w ciąży, nie słyszałam ani nawet nigdzie w necie nie znalazłam informacji o jej szkodliwości. Słyszałam za to, że w niewielkiej ilości pić można bo wiadomo, że w nadmiarze wszystko szkodzi Ja czasami piję i wychodzę z założenia, że lepiej napić się zielonej herbaty niż kawy -
Hej dziewczyny,
czy któraś z was miała może zamiast @ lekkie plamienie - 2 dniowe?
Od piątku czekam na @ czuję się nieco inaczej niż normalnie, ale test ciążowy wciąż negatywny...+ ból lewego jajnika, w którym gin stwierdził jajeczko 9 kwietnia. Zawsze miałam bardzo regularne @.
Zastanawiam się, czy testy są zawsze takie miarodajne i tylko moje ciało płata mi figle?
Sama już nie wiem o co chodzi:)06.05.17 - IUI Gameta, 16.06.17 - okruszek z serduszkiem:)
[/url] -
Ja raz miałam takie plamienia, które trwały kilka dni i nie rozkręciły się w normalną @. To był mój najdłuższy cykl, bo trwał aż 52 dni. Jeżeli podejrzewasz ciążę, powtórz test za kilka dni, albo idź jutro na betę. W którym dniu cyklu teraz jesteś i ile zazwyczaj trwają?
sunset06 lubi tę wiadomość