1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cytologia (11 sierpnia będzie robiona, bo wtedy mam wizytę). Około 15 sierpnia mam wyniki - badanie antyplemnikowe i antyfosfolipidowe (robiłam z krwi, ale to są już badania specjalistycznie, których nie robią u mnie na miejscu - stąd długi czas oczekiwania). W tym tygodniu powinnam mieć jeszcze wyniki badania histopatologicznego moich dzieciaczków - ponoć zazwyczaj nie pokazują one przyczyny poronienia, ale odbiorę to zobaczę.
Czekam na opinie apropo testów owu Faktycznie nie pieniądz, więc może zainwestuję, ale wcześniej zobaczę jakie będą 2 najbliższe cykle.agniesja, Rzenka lubią tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
alma wrote:Hej dziewczyny również dołączam do Was. Dawno mnie na ovu nie było..Iwka, jak miło Cię tu spotkać :)Pozdrawiam starczki 85, bo coś się tu cicho zrobiło:)
-
Iwka wrote:alma Ty żyjesz:) Pisz co tam u Ciebie???
Iwka, Rzenka, agniesja, Miu95 lubią tę wiadomość
-
Hey dziewczynki długo nie pisałam, ale zdecydowanie częściej jestem w wątku "Aniołkowe mamy". Jestem już po kontroli z 11 sierpnia... ale od początku. 4 dni przed wizytą dostałam "coś" co myślałam, że jest okresem. Nie było nim. Organizm się oczyszczał. Przez wizytą odebrałam wyniki beta HCG (ładnie spadła) i o dziwno były już wyniki antykardiolipinowe i anyplemnikowe - oba ujemne, czyi nie to jest problemem. Najważniejsza info - we wrześniu kontrolna cytologia i jeśli wszystko będzie dobrze w październiku możemy zacząć się starać o naszą kruszynkę... a może kruszynki! Trzymajcie za mnie mocno kciuki!!!!
Iwka, Rzenka, agniesja, Miu95 lubią tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
alma wrote:Też się cieszę Iwka to my z jednego rocznika! to nie ma bata w tym roku będziemy w ciąży
alma lubi tę wiadomość
-
Anastazja85 wrote:Hey dziewczynki długo nie pisałam, ale zdecydowanie częściej jestem w wątku "Aniołkowe mamy". Jestem już po kontroli z 11 sierpnia... ale od początku. 4 dni przed wizytą dostałam "coś" co myślałam, że jest okresem. Nie było nim. Organizm się oczyszczał. Przez wizytą odebrałam wyniki beta HCG (ładnie spadła) i o dziwno były już wyniki antykardiolipinowe i anyplemnikowe - oba ujemne, czyi nie to jest problemem. Najważniejsza info - we wrześniu kontrolna cytologia i jeśli wszystko będzie dobrze w październiku możemy zacząć się starać o naszą kruszynkę... a może kruszynki! Trzymajcie za mnie mocno kciuki!!!!
-
Iwka wrote:Tak ja na 30 urodziny zamierzam nie pić już alkoholu!!! a mam je 3 stycznia
Iwka ja jestem z września '85 więc liczę, że 30 urodziny z bobasem będę świętować .
Widzę, że Ty też jesteś Aniołkową Mamą. Trzymam mocno kciuki, żebyś swoje "okrągłe" urodziny świętowała popijając sok!!!!Iwka, agniesja lubią tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
Anastazja85 wrote:Iwka ja jestem z września '85 więc liczę, że 30 urodziny z bobasem będę świętować .
Widzę, że Ty też jesteś Aniołkową Mamą. Trzymam mocno kciuki, żebyś swoje "okrągłe" urodziny świętowała popijając sok!!!!
...mój aniołek miał by teraz 2 latka i 7 miesięcy ...Anastazja85 lubi tę wiadomość
-
Anastazja85 wrote:Hey dziewczynki długo nie pisałam, ale zdecydowanie częściej jestem w wątku "Aniołkowe mamy". Jestem już po kontroli z 11 sierpnia... ale od początku. 4 dni przed wizytą dostałam "coś" co myślałam, że jest okresem. Nie było nim. Organizm się oczyszczał. Przez wizytą odebrałam wyniki beta HCG (ładnie spadła) i o dziwno były już wyniki antykardiolipinowe i anyplemnikowe - oba ujemne, czyi nie to jest problemem. Najważniejsza info - we wrześniu kontrolna cytologia i jeśli wszystko będzie dobrze w październiku możemy zacząć się starać o naszą kruszynkę... a może kruszynki! Trzymajcie za mnie mocno kciuki!!!!
Na pewno będziemy trzymać
Ja z kolei swoją 30stkę będę obchodzić 22 stycznia i mam ogromną nadzieję, że będzie oblewana soczkiem a póki co czekam z niecierpliwością na owulację (w czwartek zaczynam testy owu) i nie wiem co mam ze sobą począć -
agniesja wrote:Na pewno będziemy trzymać
Ja z kolei swoją 30stkę będę obchodzić 22 stycznia i mam ogromną nadzieję, że będzie oblewana soczkiem a póki co czekam z niecierpliwością na owulację (w czwartek zaczynam testy owu) i nie wiem co mam ze sobą począćagniesja lubi tę wiadomość
-
Ja dalej czekam na tą nieszczęsną - 1wszą @ po zabiegu. Od wczoraj chodzą taka rozdrażniona, że szok . Dziś z rana na dzień dobry nawet na swojego nakrzyczałam.
Iwka, agniesja lubią tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
Anastazja85 wrote:Ja dalej czekam na tą nieszczęsną - 1wszą @ po zabiegu. Od wczoraj chodzą taka rozdrażniona, że szok . Dziś z rana na dzień dobry nawet na swojego nakrzyczałam.
agniesja lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:Trzymam kciuki i mam nadzieję że to będzie Twój cykl
Dziękuję, jesteś kochana :* Bardzo chciałabym, żeby tak było...
Ostatnio dowiedziałam się, że moja młodsza o 2 lata siostra cioteczna zaszła w ciążę i strasznie mnie to przybiło... Ona, w przeciwieństwie do mnie, zawsze chciała mieć dzieci i mimo tego, że życzę jej jak najlepiej, chciałam to ja pierwsza ogłosić to w naszej rodzinie... Udało im się za pierwszym razem, to był "złoty strzał", farciarze...Iwka, Rzenka lubią tę wiadomość