1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej! Dawidek jest już na świecie Urodził się 03.09.2015 r. o godz. 1:45, ważył 3170 g, mierzył 54 cm i jest prześliczny Zakochałam się w tym malutkim człowieczku Wrzucę Wam zdjęcie, jak wrócimy do domu
Anastazja85, Matleena, Nuffeq, Izoleccc, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Tak myślałam, że ta cisza zwiastuje małego czlowieczka na świecie! Gratulacje kochana :*
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Dziewczyny mam pytanie, po wizycie u ginekologa lekarz poinformowal mnie ze mam lekka infekcje grzybiczą, stosowalam lek Clotrimazolum GSK dopochwowo. Kochalam sie z moim M podczas kuracji raz ale rano (globulki bralam wieczorem przed snem) i dziś rownież współżyliśmy (z tym że już jestem po kuracji) moje pytanie brzmi czy mam szanse zajść w ciąże w tym cyklu? bo jestem przed owulką a nie mam zielonego pojęcia. Lekarza się nie pytałam bo wiem że zalecenie jest takie by się nie kochać. Wstrzemiężliwość jakaś tam mimo wszystko była
-
Matleena po pierwsze ze względu na większe zapotrzebowanie na Wit. C. Po drugie przez wodę mineralną, a tylko ją piłam, bo nie przepadam za sokami powstał osad w moczu (tak jak w czajniku powstaje kamień) i teraz musze go wypłukać właśnie sokami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 14:36
29.10.2014 biochemiczna
Pełna Nadziei nie znam tego leku, ale życie jak to życie... nigdy nic w nim nie jest pewne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 14:35
Pełna Nadziei lubi tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
Hmm, zajść w ciążę zawsze masz szansę, lek raczej nie zabije plemników, choć zaburzonae infekcja grzybicza środowisko pochwy już pewnie ma szansę. Trzymam kciuki, żeby się udało. Ale lecz się, bo jak już się uda, to grzybica nie jest najlepsza w ciąży. A leki mogą źle wpływać na płód.
Pełna Nadziei lubi tę wiadomość
-
Dziś jadę ze swoim na zakupy, wiec poszukam, aczkolwiek nie sądzę żebym u siebie znalazła sandomierskie produkty. Może miło się zdziwię
Teraz kupuje 5 litrowy, mętny sok jabłkowy od lokalnego rolnika.
Co tam u reszty? Cisza na tym naszym forum straszna!
Olka juz po wakacjach?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 09:39
29.10.2014 biochemiczna
Dziś mam 2 rocznicę ślubu
Matleena, Izoleccc, Nuffeq lubią tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
Anastazja, to wszystkiego najlepszego z tej okazji!
Mnie dopadł stres, że nie zdążę się nauczyć do egzaminu. Wczoraj zasnąć przez to nie mogłam, dziś też czuję to zdenerwowanie. Kurcze, żeby tak samo do głowy wchodziło
Pełna Nadziei, właśnie niedawno tu wspominałysmy, że wszystkie ciężarne w tym wątku zaszły wtedy kiedy najmniej się spodziewały. A największy rekord to chyba pobiła Agniesja zachodzac w cyklu bezowulacyjnym potwierdzonym monitoringiem. A Wy długo się staracie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 10:50
-
Anastazja wszystkiego najlepszego z tej okazji
Matleena cuda się zdarzają u nas jest to 8 cykl starań. Tak samo mój wykres pokazuje mi że jestem juz po owulce wedlug temperatury bym sie zgodziła ale moje cykle ostatnio trwaja co najmniej 30 dni więc troszkę chyba za wczesnie -
Dziękuję dziewczyny
Udostępnij wykres to popatrzymy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 15:07
29.10.2014 biochemiczna
Wszystkiego najlepszego kochana z okazji rocznicy, my w październiku już trzecia... My w czwartek wróciliśmy z Turcji było mega fajnie, trafiliśmy na bardzo fajnych ludzi. Teraz mamy jeszcze tydzień wolnego, z tym że mój w czwartek jedzie do Wrocka, a w piątek jedziemy na chrzciny mojego siostrzeńca między Toruniem a Olsztynem , tak więc intensywana końcówka urlopu.