1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Olka zazdroszczę tych wakacji. My dziś moich rodziców rano odprawilismy na autobus. Pojechali na 10 dni do słonecznej Italii
Pełna Nadziei patrząc na wykres ja bym tam nadal sobie serduszkowała. Ja np przy cyklach 28 dniowych zaszłam w ciążę albo w 10 albo w 17 dc. Owulka zazwyczaj niby wypadała w 14 dc aczkolwiek podczas szczęśliwego cyklu ciężko to stwierdzić, bo nie mierzylam temperatury.
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Heja
Agnesja gratuluję kurcze ale maluszka masz pewnie nosic bedzie ubranka 50 jeszcze
Napisz jak sie czujesz i czy wlasnie przez CC czy SN.
Anatsazja gratuluję
Pełna Nadziei ten lek też można stosowac w ciąży więc bez obaw3. Ale moze być tak, że właśnie przez bakterie plemniki mogą nie dotrzeć tzn masz poprostu folrę w pochwie zmienioną. Życzę powodzenia oby się udało i uważajcie aby zawsze było czysto
A u nas dzisiaj po pierwszym szczepieniu wzielismy 5w1 jednak bo mój M. się uparł. Robcio waży 5110gram i nosi już ubranka na 62 a pampersy zaraz 3 zaczynam jak skonczymy partie 2 więc rośniemyIzoleccc lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Łoooo Monita, pochwal się zdjęciem. Dawno Robcia nie widziałyśmy.
Pełna Nadziei, ja miałam owu zwykle w 12dc a w szczęśliwym cyklu wydaje mi się że pyknęło gdzieś w okolicach 6dc. Wiem, że to dziwne, ale jestem tego prawie pewna.
Też mi się marzy jakiś wyjazd wakacyjny...
Ola, gdzie masz wykres? -
Najgorsze, że dopiero jak kupiłam zorientowałam się, że wcale takiej super transakcji nie zawarłam i teraz siedzi mi to w głowie. No ale trudno już. Jak będzie tak będzie. Mam nadzieję, że będę zadowolona.
A dziś kolejny dzień nauki. Ale mi się nie chce. -
Kurczę, Matleena jak Ty już masz laktator to ja jestem w czarnej du... Musze się zabrać za zamawianie. Pieniążki na wózek mąż uzbierał, wiec musze wypatrzeć jakieś cacko
29.10.2014 biochemiczna
Anastazja wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy. Tez jeszcze nie mam laktatora, ale planuje kupić najpierw ręczny, podobno dobry jest z aventu, bo ładnie i szybko odciaga pokarm i pozycja przy odciaganiu jest niewymuszona.
Monita to Twój Robercik naprawdę szybko rośnie. A jak po szczepieniu? Były jakieś skutki poszczepienne np. gorączka?
Olka to po takim relaksie i zmianie klimatu może coś z tego będzie
Pełna nadziei powodzonka. A florę można odbudować preparatami np. jak iladian co powinno zapewnić ochronę przed infekcjami na dłużej. -
Sama zastanawiam się na początek nad ręcznym. Moja przyjaciółka właśnie taki ma i sobie chwali. Zresztą nawet nie wiadomo czy będzie mi tak bardzo potrzebny.
29.10.2014 biochemiczna
nick nieaktualnyPełna nadziei - u mnie to miał być ostatni cykl przed przerwą bo właśnie byłam w trakcie zmiany pracy. Jak poszłam do lekarza na monitoring okazało się że pęcherzyk dawno pękł więc z czystym sumieniem szłam na imprezy. Dzień przed testem jeszcze się raczyłam piwkiem ze znajomymi. W terminie okresu zrobiłam test tak pro forma żeby mieć 100% pewności że w ciąży nie jestem. No i wyszły 2 krechy. tak więc tak jak dziewczyny piszą jeśli nie masz problemów ze zdrowiem albo jesteś już dobrze prowadzona to tylko luz pomoże:)
Matleena lubi tę wiadomość