1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem z czerwca:)i wymarzyłam sobie najpiękniejszy prezent na 31 urodziny, ale już plany legły w gruzach;) Mam hashi i wysokie tsh 8,55,(ale również wysokie ft4 i ft3), o czym dowiedziałam się zaledwie tydzień temu. Owulację mam, bo miałam już dwa monitoringi. Staram się o pierwszego bobasa i właśnie rozważam, czy odstawić luteinę, biorę spore dawki 100 mg rano i na noc - to zalecenie mojej Pani endokrynolog, bo mam plamienia koloru toffi już w z 9 -10 dni przed okresem. Ale chyba nie dopytałam kiedy mam przerwać. Generalnie do miesiączki jeszcze z dwa-trzy dni. Moja faza lutealna trwa już w tym cyklu 15 dni, ale mam szybko jajeczkowanie, bo 11 dnia, a cykle 27-28 dniowe.
Ale z tego, co piszecie to na luteinie i tak dostanę okres jak jestem regularna??Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 14:14
-
O ile nowych dziewczyn Witamy w Naszych skromnych progach. Podczytywalam Was cały dzień (bo nie śpię od 5 rano), ale dopiero teraz mam chwilkę żeby odpisać.
Peri miała dziś zabieg sterylizacji. Zostawiliśmy ją u weterynarza o 8 rano, około 17 mama przywiozła ją do domu. Mała jest jeszcze przyćmiona, raz siedzi, raz leży, teraz akurat zasnęła. Ma na sobie ubranko pooperacyjne, wiec nie wiem jak duże miała cięcie. Boje się trochę tej nocy, ale liczę, że do 2 dni mała będzie juz duzo weselsza.
Olka szczęśliwej rocznicy widzę, że wrednej @ nadal nie ma
Agniesja mi się wydaje, że z tym paciorkowcem to może być tak, że jest uśpiony, a np w sprzyjających warunkach czyt. ciąża się uaktywnia... ale to tak sobie tylko myślę, bo szczerze nie mam pojęcia
U Was też tak mokro, zimno i ponuro?
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Anastazja u mnie pogoda też do d.... a niestety będzie już tylko gorzej.
Olka udanej niespodzianki - mąż na bank bedzie zaskoczony
Moje badania tarczycy wydaja sie ok, tsh 1,3, a ft3 i ft4 na poziomie 38% - mam nadzieję, że nie jest to za niski poziom na starania...Cudzie trwaj...
-
Ja tsh miałam zawsze powyżej 2 a w ostatnim cyklu ponad 4, dostałam euthyrox i w tym samym cyklu zaszłam Inne hormony chyba były w porządku Andzia, ale już nie pamiętam. Jeżeli chodzi o duphaston to też tak czytałam, że wzięty zbyt wcześnie może zablokować owu, tak jak luteina.
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy Olga, ale przede wszystkim życzę Ci tego najwspanialszego prezentu :*
Madziula, tak właśnie slyszałam, że jak ma @ przyjśc to przyjdzie, pomimo brania luteiny, ale to trochę dziwne, że endo nie powiedziała Ci kiedy masz ją przestać brać
Anastazja, Peri na pewno szybko dojdzie do siebie, bo jest jeszcze bardzo młodziutka. Mój Rocky był kastrowany w wieku 2 lat i ekspresowo wrócił do formy Musisz tylko teraz uważać na to co będzie jeść, bo apetyt u labka po takim zabiegu diametralnie rośnie Z mojego niestety zrobił się grubasek a jego ulubionym zajęciem jest stołowanie się na dworze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 22:24
-
Suczka mojej mamy już na następny dzień dużo lepiej się czuła, więc Wy pewnie też szybko zauwazycie poprawę.
Strasznie fajnie, że tyle osób tu przybyło. Już się taki geriatryczny ten wątek zaczynał robić.
Co do FSH itd to ciężko mi powiedzieć, niestety nie znam się. Ale TSH takie wysokie jak u Madziuuuuli nie wróży dobrze. Mam nadzieję, że Ci to zbijaja.
Ola ciesz się rocznicą, to piękny dzień. Uczcijcie też noc poślubną
Dziś była u mnie koleżanka. Zaczęli starania przed nami i nadal nic. Tak mi ich szkoda Chciałabym, żeby im się udało. Myślałam, że będziemy mieć max 2 miesiące różnicy między dziećmi, a tu tak im się nie udaje
A poza tym mamy wózek. W końcu kupiliśmy. Stoi chwilowo w kuchni bo nie ma na niego miejsca między kartonami -
Jaki w końcu wybraliście, Adamex? Niech Wam się dobrze prowadzi Ja ze swojego jestem póki co bardzo zadowolona, chociaż słyszałam niepochlebne opinie na temat spacerówki. No nic, wszystko wyjdzie w praniu, ale i tak zamierzam na lato kupić jakąś używaną parasolkę. Są podobno dużo wygodniejsze niż takie spacerówki z wózków wielofunkcyjnych.
Matleena kurde, Ty już 30 tygodni!! Ja pierdzielę, jak ten czas leci
Ps. Mój Maluszek zaczął się już do mnie świadomie uśmiechać, cudowny widok
-
W końcu zaczęliśmy szukać używanych, bo też potem chcemy kupić lżejsza parasolkę. No i wczoraj pojechaliśmy zobaczyć Izzi Go, doszliśmy do wniosku, że nam praktycznie wszystko odpowiada, może jedynie kolor nie do końca i kupiliśmy.
-
Wagi to fajne laski
Sto latMatleena lubi tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Ale słodziaczek, a jak się ładnie uśmiecha!!!
Ale łysolek jest faktycznie haha, będzie blondynek pewnie
EDIT:
A wszystkim dziękuję za życzenia. Tak czekałam na ten dzień a jak nadszedł, to w ogóle tego nie czuję jakoś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 15:29
-
Na tym zdjęciu to w ogólnie nie widać, żeby miał włosy, chociaż tak normalnie to trochę ma, szczególnie po bokach U nas ani u mojego męża w rodzinie nie ma blondynów, więc Dawidek raczej reż nie będzie Zresztą, zobaczymy Uśmiecha się już coraz częściej i nawet zaczyna gadać do różnych przedmiotów
Dlaczego czekałaś na ten dzień? Ja też nie czułam się jakoś wyjątkowo w dniu swoich 30-tych urodzin