1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Potwierdzam - bolące piersi to bardziej oznaka zafasolkowania
Agniesja skoro nie czujesz rozczarowania to bardzo dobrze. Ja troszkę oderwałam się od ciągłej myśli o dzidziusiu i jest mi lepiej. Aczkolwiek 2 dni temu śniło mi się dziecko - ale takie już większe, chodzące
Miłego tygodnia kochane
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Matleena w sumie masz rację
Jeśli tylko się pojawi mały szkrab to chodzić nauczymy
29.10.2014 biochemiczna
Matleena, szkoda i nie szkoda, widocznie tak miało być Może zanim zajdę, jeszcze uda mi się załapać na chociaż jedną zagraniczną podróż służbową? A może powinnam zaszczepić się przeciwko wirusowi różyczki zanim zajdę, ale dowiem się o tym po późniejszych badaniach? Na pewno jest jakiś powód
A wiesz, że jak wczoraj nie dostałam okresu, zaczęłam już panikować? Chciałabym zajść, nie zaprzeczam, ale mam tak jak Ty, im dłużej się staram tym bardziej się boje jak to będzie po rozwiązaniu
Wystąpienie fazy wyższych temperatur nie jest gwarancją wystąpienia owulacji, jeżeli o to Ci chodzi. Podobno tylko monitoring daje taką pewność.
Anaztazja, nawet nie wiedziałam, że jest to oznaka ciąży, ale w poprzednim cyklu również miałam tak samo bolące piersi, dlatego czułam że @ jest już tuż tuż
dodinka, nie załamuj się, jesteśmy z Tobą Kiedyś na pewno się uda! -
Hello dla nowych dziewczyn
Mnie piesi tak bolały na początku ciąży, jakby miały pęknąć... Najgorzej to chyba bolały sutki, nawet wtedy, gdy ściągałam biustonosz.
29.10.2014 biochemiczna
Fretka85 wrote:Witajcie Ja jestem z listopada. Staramy sie z mężem od połowy maja b.r. Udało sie w pierwszym cyklu ale niestety była to ciąża biochemiczna Teraz zaczyna sie nasz 3 cs
Faktycznie, 28 jeszcze... Mnie juz przeraza zblizajaca sie w kwietniu trojka z przodu!!! -
Jak tak to jest z tymi piersiami, to ja na pewno czekam na małpę w tym cyklu
A jak to jest z tą ciążą biochemiczną? Bo w sumie to tu pierwszy raz o tym usłyszałam. A widzę, że Fretka ma opis aniołka a obok pusty pecherzyk. To coś w stylu ciąży urojonej? -
Matleena wrote:A jak to jest z tą ciążą biochemiczną? Bo w sumie to tu pierwszy raz o tym usłyszałam. A widzę, że Fretka ma opis aniołka a obok pusty pecherzyk. To coś w stylu ciąży urojonej?
-
Współczuję Ci. Już samo określenie, takie laboratoryjne kojarzy się tak, jakby tej ciąży w ogóle nie było.
A w ogóle, to dziś wstałam zmierzyć temp i poczułam ogromny ból gardła. Oczywiście temp wyższa niż do tej pory. Czuję się okropnie. Chyba mama musiała mnie zarazić, bo byliśmy u niej ostatnio i leżała chora. Albo przez tą pogodę wszystko, kiedy rano ciepło, a wieczorem zimno. -
Matleena wrote:Współczuję Ci. Już samo określenie, takie laboratoryjne kojarzy się tak, jakby tej ciąży w ogóle nie było.