2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Dobra jak tam wieczór wam mija mamuśki moje drogie
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
Mój synek ogląda przed snem Jasia fasole na Cartoon network, taka głupia bajka a on ją uwielbia xD mąż poszedł na nocke do pracy a ja bede standardowo przed tv
Szczęśliwa mama możesz zapisać mnie na testowanie na 17 sierpnia, bo na weekend jedziemy do rodziny i nie będzie za bardzo jak. A tak to zatestuje sobie przed wyjazdem w piątek rano a cooemi_90, Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Mój synek ogląda przed snem Jasia fasole na Cartoon network, taka głupia bajka a on ją uwielbia xD mąż poszedł na nocke do pracy a ja bede standardowo przed tv
Szczęśliwa mama możesz zapisać mnie na testowanie na 17 sierpnia, bo na weekend jedziemy do rodziny i nie będzie za bardzo jak. A tak to zatestuje sobie przed wyjazdem w piątek rano a cooKattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Mój synek ogląda przed snem Jasia fasole na Cartoon network, taka głupia bajka a on ją uwielbia xD mąż poszedł na nocke do pracy a ja bede standardowo przed tv
Szczęśliwa mama możesz zapisać mnie na testowanie na 17 sierpnia, bo na weekend jedziemy do rodziny i nie będzie za bardzo jak. A tak to zatestuje sobie przed wyjazdem w piątek rano a coo
moje dzieci o tej godz nie ogladaja bajek bo w tv angelskiej leca do 18stej -
Kattii wrote:a ktory to bedzie twoj dpo ? moj 10 xD
moje dzieci o tej godz nie ogladaja bajek bo w tv angelskiej leca do 18stejKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Mój 11 Mój przyzwyczajony już ze przed snem jedna bajka i po bajce idziemy do pokoju, czytamy ksiazke na dobranoc i spać
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
My dojechslismy po prawie 7 godzinach. Dzieci juz wychidzily z siebie. Dovrze ze piesy grzeczne. Zrobilidmy jeszcze napad na biedre bo ceny obiadow tu zaporowe i wole ugotowac cos sama.
Zaluje tylko ze padalo bo jeszcze morza nie widzialam.Szczęśliwa_Mama, Kattii lubią tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualnyAduszka to wakacjuj
Miłego wypoczynku i owocnego urlopu, wiesz o co mi chodzi
Na urodzinkach było super.
Dzieciaki się wybawiły.
Oczywiście kochany teść zawalił tekst, że Filipek ten co miał 2 urodziny tak ładnie mówi, ma dobrą pamięć to i dobrze będzie się uczył, a Wasz Maciek zaraz 2 lata i nic. Jak ten gość mnie wkurza. To co jak nie gada to gorszy wnuk?
Kattti mężuś kochany, że kupił laptopika. Będziesz częściej zaglądać
Serduchowanie było, ale mąż wypił i nie chciał do środka mówi nie będę strzelał pijanymi he he
Może rano go jeszcze zbałamucę, bo to już czas i pora
Jutro chyba jedziemy na tą farmę iluzji, 200 km w jedną stronęKattii, emi_90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Aduszka to wakacjuj
Miłego wypoczynku i owocnego urlopu, wiesz o co mi chodzi
Na urodzinkach było super.
Dzieciaki się wybawiły.
Oczywiście kochany teść zawalił tekst, że Filipek ten co miał 2 urodziny tak ładnie mówi, ma dobrą pamięć to i dobrze będzie się uczył, a Wasz Maciek zaraz 2 lata i nic. Jak ten gość mnie wkurza. To co jak nie gada to gorszy wnuk?
Kattti mężuś kochany, że kupił laptopika. Będziesz częściej zaglądać
Serduchowanie było, ale mąż wypił i nie chciał do środka mówi nie będę strzelał pijanymi he he
Może rano go jeszcze zbałamucę, bo to już czas i pora
Jutro chyba jedziemy na tą farmę iluzji, 200 km w jedną stronę
Co z tego że twój nie mówi... moja tez nie mówi a 2 konczyła w czerwcu.
To mój syn bylby dla niego jakims gownem ze tak powiem bo ma 4 jutro i tyz nie mowi zdaniami... bez komentarza.
Co do meza czasem na slepo lepsze sa efekty wiec mogl strzelac tym bardziej ze to już ten czasWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2018, 07:07
Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89, emi_90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAduszka83 wrote:My dojechslismy po prawie 7 godzinach. Dzieci juz wychidzily z siebie. Dovrze ze piesy grzeczne. Zrobilidmy jeszcze napad na biedre bo ceny obiadow tu zaporowe i wole ugotowac cos sama.
Zaluje tylko ze padalo bo jeszcze morza nie widzialam. -
nick nieaktualnyJa nie moge dospac do rana od kilku dni a wieczorem padam na twarz jestem tak spiąca
Dzisiaj w nocy dzieciakom chyba cos sie snilo bo krzyczaly spiąc a syna w polowie nocy maż wziął do nas na lozko bo zaczal krzyczec spiąc i sie sam swoich krzyków przestraszył,przebudzil sie wiec spal z nami tzn spi jeszcze z mezem bo ja juz nie spie, córka nad ranem tez cos znowu krzyczala.
Siedze i piję kawe słuchajac muzyke w sluchawkach...za godzine dwie bede tak spiaca że ...
Mój ma dzisiaj ostatni dzien wolnego potem idzie do pracy a syn ma jutro urodziny chociaz nie wyprawiamy jakos mu itp to prezent ma zamiowiony i dostanie go ciut pozniej bo musi dojsc chyba ze jakims cudem dojdzie wczesniej niz jest napisana data przewidywana dostawyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2018, 07:26
-
nick nieaktualnyJedziemy
Także wieczorem pewnie się odezwę.
W sprawie mojego teścia bez komentarza.
Rano nie było kiedy aię poprzytulać, bo za późno wstaliśmy, może po powrocie
Miłej niedzieli Wam życzę KochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2018, 09:18
Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Jedziemy
Także wieczorem pewnie się odezwę.
W sprawie mojego teścia bez komentarza.
Rano nie było kiedy aię poprzytulać, bo za późno wstaliśmy, może po powrocie
Miłej niedzieli Wam życzę KochaneSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Hej
Jak Wam mija niedziela?
ja co do tesciow to nie mam problemu bo sa w innym kraju
ale widuje Ich od czasu do czasu to tez sie naslucham ze Synek powinien jesc inaczej na przyklad a
On ma swoje nawyki i nie zje wielu rzeczy i tak poporstu ma to musialam Im udawadniac dajac Synkowi jedzenie i pokazac ze nie przyjmie tylko od razu wypluje. No ale juz sobie pojechali i jestesmy sami
a ja od dwoch dni mam bole brzucha piersi i kregoslupa wkrecam sie ze moze sie udalo ale okaze sie za tydzien.
PozdrawiamKattii, 19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama 2015
staramy sie o drugie -
nick nieaktualnyNiunka87 wrote:Hej
Jak Wam mija niedziela?
ja co do tesciow to nie mam problemu bo sa w innym kraju
ale widuje Ich od czasu do czasu to tez sie naslucham ze Synek powinien jesc inaczej na przyklad a
On ma swoje nawyki i nie zje wielu rzeczy i tak poporstu ma to musialam Im udawadniac dajac Synkowi jedzenie i pokazac ze nie przyjmie tylko od razu wypluje. No ale juz sobie pojechali i jestesmy sami
a ja od dwoch dni mam bole brzucha piersi i kregoslupa wkrecam sie ze moze sie udalo ale okaze sie za tydzien.
Pozdrawiam
No ja nie slucham takich rzeczy mimo iz moj synek tez ma swoje malutkie menu i po za nim nie zje nic innego tak juz ma moze kiedys mu minie ale nie bede sila go zmuszac do czegos czego nie chce..
Ogólnie ja nic nie robie... zjadlam obiad zrobilam golabki na 2 dni wiec dzisiaj i jutro mam z glowy. Z rana bylismy wszyscy w tesco i zrobilismy zakupy na obiady ktore zaplanowane juz mam na caly tydzien wiec tez nie bede musiala latac do sklepu kiedy maz bedzie w pracy.
Po za tym nie czuje sie najlepiej i chetnie bym spala a za oknem caly dzien pada dzisiaj.