2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się . U nas noc srednia. Nocujemy dobpiatku u rodzicow i juz zmiana miejsca zagwarantowala nam nie spokojna noc małego. U nas też dziś pizga. Ogolnie z jakiego wojewodztwa jestescie?
Kattii, Parodka lubią tę wiadomość
grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
nick nieaktualnychcebardzobycmama wrote:Witam się . U nas noc srednia. Nocujemy dobpiatku u rodzicow i juz zmiana miejsca zagwarantowala nam nie spokojna noc małego. U nas też dziś pizga. Ogolnie z jakiego wojewodztwa jestescie?
Teraz wstał synek... siedze pije herbatę i mam tysiace mysli w głowie.
Synek taki zachwycony ksiazeczką ktora wczoraj przyszła hehe ma w niej 100 różnych samochodów,statków i samochodów od rana siedzi i ogląda.
Zapowiadają dzisiaj u nas deszcze.
Ja West Sussex haha -
chcebardzobycmama wrote:Witam się . U nas noc srednia. Nocujemy dobpiatku u rodzicow i juz zmiana miejsca zagwarantowala nam nie spokojna noc małego. U nas też dziś pizga. Ogolnie z jakiego wojewodztwa jestescie?
Frida91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
ja obudzilam sie cala obolala bo odsypialam nocke
Zdo tego jestem 2/3 dni przed okresem a juz od przed wczoraj boli mnie brzuch jak na @.
Kusi mnie aby juz zrobic test ale jest jeszcze za wczesnie, poczekam do wtorku.
Ktos dzisiaj testuje u Nas tak? Powodzenia czekamy na wiadomosc
Milego dnia.Kattii lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama 2015
staramy sie o drugie -
nick nieaktualnyNiunka87 wrote:Witam
ja obudzilam sie cala obolala bo odsypialam nocke
Zdo tego jestem 2/3 dni przed okresem a juz od przed wczoraj boli mnie brzuch jak na @.
Kusi mnie aby juz zrobic test ale jest jeszcze za wczesnie, poczekam do wtorku.
Ktos dzisiaj testuje u Nas tak? Powodzenia czekamy na wiadomosc
Milego dnia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:Katti ty sie nie chwalisz gratulacje kochana.co skłoniło cie do testu?
Ale to nic pewnego.. wiesz zbyt wczesnie by cos gratulować tak myslę.
Czekam do jutra bo dzisiaj to lipa przez pogodę -
Sorry, że ostatnio zniknęłam z powierzchni ziemi, ale ledwo żyję przez mdłości A tu i do pracy na 7h, a po pracy Adaś mnie absorbuje i po prostu padam na twarz, kiedy on w końcu zaśnie Na zwolnienie nie idę na razie, nie chcę nawet w pracy nic jeszcze mówić do końca I trymestru, więc zero taryfy ulgowej. Ale i tak najgorsze są nocne pobudki Adasia. Doszłam do wniosku, że pierwsza ciąża to jest luksus - można spać ile się chce, uciąć sobie popołudniową drzemkę po pracy... Magia
Kattii, Parodka lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyHejka mnie głowa boli z samego rana
Ja jestem z podlaskiego
Kattti chwila co tu się dzieje? Nic nie gadasz, potem po cichaczu robisz test... Ty wariatko
Pozytywny już Ci wyszedł?
Wrzuć fotkęWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 10:17
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny