2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kattii wrote:kwietniowa tak mówi belly ze termin na 30 kwietnia
niestety w pl nigdy bym nie kupila elektryka bo nad taka kase za test to przesada chociaz kocham te elektryki bo moim zdaniem sa najlepsze zadne testy nie sa tak dobre wszedzie ci jakies cienie pokaza itp jak wczesnej testujesz a on prawde ci powie
No to nie wiele sie pomylilam , walsnis tak myslalam ze poczatek sam maja bedzie porod . 30 kwiecien prawie to samo haha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Zakręcona czyli szef jednak nie ustąpił i musieliście zmienić termin urlopu?
Kattti już wpisuję i termin 30 kwietnia wstępny wpisać?Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No Kati świetnie ze Ci się udało fajnie masz ze nie musisz czekać na ciąże tylko zachodzisz odrazu niestety nie każdy ma takie szczęście ja najmocniej jestem nastawiona na starania w listopadzie, wtedy będę 3 tygodnie na wakacjach, będę tez miała urodziny wiec dla mnie byłoby wręcz idealnie gdyby właśnie wtedy się udało w ogóle już się nie mogę doczekać jak mój narzeczony zakończy sezon w górach i będzie częściej w domu bo teraz ten przestój w staraniach jest trochę irytujący
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Zakręcona czyli szef jednak nie ustąpił i musieliście zmienić termin urlopu?
Kattti już wpisuję i termin 30 kwietnia wstępny wpisać? -
nick nieaktualnyFajne te testy elektroniczne. Też bym chętnie kupiła, gdyby nie to, że w zeszłym miesiącu robiłam spore zamówienie w aptece internetowej, bo to witaminki mi się skończyły, mężowi itd i przy okazji dorzuciłam 10 testów ciążowych płytkowych do zamówienia więc muszę najpierw zużyć te co mam haha
Szczęśliwa_Mama, Kattii lubią tę wiadomość
-
19ewelaaa89 wrote:Katiii kochana a w dałaś za ten test clearblue? On wcześniej może już wykazać ciaze? Ile dpo?
Kat z uk wiec w f , troche inaczej kosztuja niz w pl . Ja w polsce widzialam po 47 ale moze gdzies indziej tansze by sie znalazly. Musisz neta przeszperac.
Halo a gdzie kolezanka ktora dzis do Lodzi pojechala ... czekam na wiesci co lekarz mowil i jak ci sie w koncu po " moim " miescie jezdzilo hahahaKattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Katiii kochana a w dałaś za ten test clearblue? On wcześniej może już wykazać ciaze? Ile dpo?
Mi wykrył 9dpo a @ powinnam dostać 21 sierpnia dopiero.
Ja miałam go 2 szt wczoraj pokazał negatyw dzis pozytyw ale wczorajszy zwykly poranny test o czulosci 10 mial bardzo slaby cien widoczny zwykle pod swiatlo ,dzisiejszy taki sam co wczorajszy poranny pokazal lepszy cien a raczej cieńka kreseczke widoczna bez kombinowania ze swiatlem hehe i co wazne nie zniknela nadal jest. Ten elektroniczny mialam zrobic jutro ale mówie ciul i zdziwilam sie ze pokazalo dzisiaj
Ja kupiłam 2pak za 13f w tesco -
witam panie.jestem w trakcie starania o kolejne dziecko moze zabrzmi to zwariowanie ale piate;).jestem 12 dni po owulacji test dzisejszy negatywny. od paru dni ciagle czuje sie pelna a
z lekkim bolem wdole brzuch. ciagle biegam do toalety czasem co polgodziny ledwo skoncze I za chwile znowu mi sie chce. bylam dzisaj ma badaniu moczu bo myslalam ze moze mam infekcje pecheza ale badanie jest ok. moze to ciaza a przez to ze jestem wielorodka to moze miec wplyw ze parcie na pecherz jest mocniejsze jak w poprzednich ciazach. jak myslicie. przy okazji mozecie tez zerknac na moj wykres I wydac wasze opinie byli by milo:)19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Dziewczęta niedawno wróciłam. Muszę zrobić kolejne badania, monitoring cyklu i wtedy zobaczymy. Nie wiele więcej się nie dowiedziałam, więcej się wiem z forum OF
Póki co nie ma jeszcze okresu, więc Szczęśliwa_Mama zapisz moje testowanie na 19.08 chociaż jestem pewna, że do niedzieli @ przyjdzie.
Gratuluję kolejnej zaciążonej, oby ciąże się mnożyły na Naszym wątkuemi_90, Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89, Kattii lubią tę wiadomość
10.2015 - start starania
10.2016 - nasienie ok
09.2017 - AMH 1,12
12.2017 - histerolaparoskopia (endometrioza II st, jajowody drożne)
11.2018 - HSC (polip macicy)
12.2018 - krzywa cukrowa,insulinowa, meta
1.2019 -dieta IG
2020- starania?
Niepłodność idiotyczna, endomenda II st., IO, LUF -
kalcia64 wrote:witam panie.jestem w trakcie starania o kolejne dziecko moze zabrzmi to zwariowanie ale piate;).jestem 12 dni po owulacji test dzisejszy negatywny. od paru dni ciagle czuje sie pelna a
z lekkim bolem wdole brzuch. ciagle biegam do toalety czasem co polgodziny ledwo skoncze I za chwile znowu mi sie chce. bylam dzisaj ma badaniu moczu bo myslalam ze moze mam infekcje pecheza ale badanie jest ok. moze to ciaza a przez to ze jestem wielorodka to moze miec wplyw ze parcie na pecherz jest mocniejsze jak w poprzednich ciazach. jak myslicie. przy okazji mozecie tez zerknac na moj wykres I wydac wasze opinie byli by milo:)
Wg.mnie straszne gory i doliny na wykresie niestety . Ale trzymam kciuki . Super gromadka podziwiamgrudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychcebardzobycmama wrote:Testy owulacyjne poprzyklejane na tasme ;p padlam:D ale liczy się pomyslowosc hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 19:48