2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykalcia64 wrote:witam panie.jestem w trakcie starania o kolejne dziecko moze zabrzmi to zwariowanie ale piate;).jestem 12 dni po owulacji test dzisejszy negatywny. od paru dni ciagle czuje sie pelna a
z lekkim bolem wdole brzuch. ciagle biegam do toalety czasem co polgodziny ledwo skoncze I za chwile znowu mi sie chce. bylam dzisaj ma badaniu moczu bo myslalam ze moze mam infekcje pecheza ale badanie jest ok. moze to ciaza a przez to ze jestem wielorodka to moze miec wplyw ze parcie na pecherz jest mocniejsze jak w poprzednich ciazach. jak myslicie. przy okazji mozecie tez zerknac na moj wykres I wydac wasze opinie byli by milo:)emi_90 lubi tę wiadomość
-
Kattii świetne te testy, u nas teraz też je reklamują w tv i właśnie się zastanawiałam ile takie cudo kosztuje...
ZakręconaOna czyli jesteś w tym samym dc co ja.
U mnie chyba wczoraj był fałszywy alarm z tą owulacją. Wczoraj śluz płodny i lekki spadek temp. Dzisiaj już śluz kremowy i temp. wzrosła no i do tego testy ciągle negatywne. Więc albo muszę czekac dalej, albo mam cykl bezowulacyjny.19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
Wiecie co, szczerze powiem wam że ja tych sluzow to nie ogarniam czasami :p jednego dnia jest przezroczysty, rozciagliwy, kolejne dwa dni już kremowy i jest go mało, po czym następnego dnia znów rozciagliwy też tak macie? Ja dlatego zaczęłam robić te testy owu, bo jak widać w moim przypadku sama obserwacjia śluzu nie wystarczy :p
Szczęśliwa_Mama, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak.. po godzinie czasu bo nawet nie zauwazył że lezy xD
Położyłam go ładnie na półce aby dzieci nie miały dostepu ale jest na tyle niska ze ja bez problemu siegam bo jestem ponad glowe wyzsza a moj wysoki to tym bardziej ... przeszedl kolo nawet patrzal i nic nie zwrocił uwagi że lezy Uspaliśmy dzieci i czekam czy cos powie moze udaje... ale co ty nie widzial go dopiero jak sie zapytalam to zdziwiony i pyta gdzie lezy hahaha
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Kalcia64 a ile masz lat i w jakim wieku są pociechy? Ja staram się o 3 mam 33 lata
19ewelaaa89, Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnykalcia64 wrote:ja mam 38 lat I czworke chlopakow w wieku 17,15,11 i praweie 4:)
A jeszcze chce sie miec kolejne hehe naprawdę podziwiamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 07:56
-
Najstarsza dwójka to już pewnie chodzi swoimi ścieżkami. Razem z nowym bobasem to będzie trójka małych dzieci. Ale tak jak Kattii podziwiam. Ja długo się zbierałam żeby zdecydować się na drugie, a tutaj 5... super
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 08:38
Kattii lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka