X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Chyba wirus, bo u szwagierki też wymioty i biegunkę mają dodatkowo.
    Jeszcze oka nie zmrużyłam, ale chyba jest już im lepiej. Może do rana spokojnie pośpimy już. Ciekawe czy w dzień znowu się nie zacznie :(
    Współczuję :( najgorsze co może byc to jak dzieci wymiotują... moje dzieci tego tak panicznie się boją ze ze strachu az sie trzesą jak z nich wylatuje a ja musze wtedy z całych sił je tulic i trzymac tlumacze ze wszystko bedzie dobrze,spokojnie itd wszystko idzie przeżyc ale jak dziecko coś łapie to jest masakra :/
    Mam nadzieje że rano bedą czuły się lepiej no i ty też. Odpoczywajcie.

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunka87 czekam na tego testa aż jestem ciekawa wyniku

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa jak sie czujecie?

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Moje dziecko dzis wstalo lewa noga chyba chociaz juz mu przeszlo i grzeczny jest ale.godzine temu takiego rabanu narobil w.sprawie wc ze myslalam iz zaraz eksploduje.

D w pracy do 18 , Ja w sumie bez konkretnych planow z tesciowa . Pogoda malo atrakcyjna :/

Tez czekam na testowanie Wasze ...

Kattii lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja czekam i czekam i nic jeszcze nie była albo udaje ze nie byla xD

Kurde dziewczyny mam problem z butami dla córki !

• chcebardzobycmama Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja:)
    Sobota dzień mopa ;)
    Dziewczyny testujecie przed @? Jesli tak.to ile dni przed miesiaczka ?;)

Kattii lubi tę wiadomość

grudzień2015 mama aniołka (*)
    październik2017 mama Oskarka <3
    maj2019 mama Mikusia <3

oar8skjou77gkdir.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcebardzobycmama wrote:
    Sobota dzień mopa ;)
    Ja poszłam na hardcora i testowalam 7 dni przed @ :D :D hłi hłi hłi i mialam cień cienia z cienia słabo widoczny pod dobrym kątem i światłem a 6 dni przed @ miałam widoczny gołym okiem cień delikatnie różowy ale na tyle słaby ze aparat jeszcze nie uchwycił i tego samego dnia zrobilam elektryka z clearblue popołudniu i pokazał ciąże + tydz 1-2 :D

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcebardzobycmama wrote:
    Sobota dzień mopa ;)
    u mnie tez ale u mnie dzis podłogi myje mąż. jak wróci z pracy najpierw pojedzie po regały dla córki bo mamy zamówione anie wiem czy 2 zmiesci na raz do gołfa czy musi 2 razy jechac.a potem umyje podłogi.jak posprzata sypialnie z córka

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny ciężka noc za mną. Synek lepiej, a córcię jeszcze nad ranem rzucało, ale nie miała czym wymiotować. Teraz podaję im po troszeczku płyny i jest odpukać ok. Co na śniadanie dać?

Kattti zerknij na wykres mój :)

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprubuj może clebek im dac suchy lub troszke masełkiem przesmaruj.na obiadek daj im ryżu z gotowana marchewką lub rosołek na chudym drobiu.na moja działało

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusiak wsuwają bułkę z odrobiną masła. Zobaczymy

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa Mama, tak jak anusiak pisze ryż z gotowaną marchewką, ziemniaczki z gotowaną marchewką też mogą być. Poza tym sucharki, jakieś chrupkie pieczywko, czy wafelki ryżowe. Najważniejsze by nie dawać rzeczy mlecznych, mleka, serków, jogurtów, soków itp. A z tym rosołkiem to różnie mówią, no chyba że naprawdę jakiś chudy, bo ogólnie przy problemach z żołądkiem taki typowy rosół niewskazany np dla wrzodowców

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• Niunka87 Przyjaciółka

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie testowalam :(
    zadzwonili rano z pracy czy moge przyjsc wszystko robilam w biegu i tak nie zrobilam testu zrobie jak wroce lub napewno jutro rano

Szczesliwa mama 2015 :)
    staramy sie o drugie
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny.
    Maciek zje ryż z marchewką, ale Kornelka nie chce jeść marchewki, nawet w zupie ją omija. Odliczam minuty ile nie wymiotuje córcia od zjedzenia bułki. Ale zaczęła się bawić, to chyba jej lepiej ;)

emi_90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunka do grobu mnie wpędzisz ;)

emi_90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wypiję kawę i jak Kornelce przyjmie się zjedzona bułka, to dopiero odetchnę z ulgą i wezmę się za robotę, bo jutro urodziny, a ja nic nie mam zrobione. Muszę upiec biszkopt, zrobić krem, zaplanowałam umyć okna, posprzątać łazienkę, zrobić marynatę do karkówki i przygotować na jutro ubrania, więc muszę się sprężać. Potem jeszcze podwórko dzieciakami, a jutro odkurzę, zmyję podłogę i zrobię dwie sałatki, może muffinki jeszcze upiekę ;)

emi_90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby pogoda dopisała, bo zaplanowałam basen dla dzieciaków, wielkie bańki mydlane, trampolina, zjeżdżalnia, huśtawka, piaskownica, wyścigi w workach ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Wypiję kawę i jak Kornelce przyjmie się zjedzona bułka, to dopiero odetchnę z ulgą i wezmę się za robotę, bo jutro urodziny, a ja nic nie mam zrobione. Muszę upiec biszkopt, zrobić krem, zaplanowałam umyć okna, posprzątać łazienkę, zrobić marynatę do karkówki i przygotować na jutro ubrania, więc muszę się sprężać. Potem jeszcze podwórko dzieciakami, a jutro odkurzę, zmyję podłogę i zrobię dwie sałatki, może muffinki jeszcze upiekę ;)
    No to roboty a roboty przed Tobą kochana :-) Trzymam kciuki, by wszystko co zaplanowałaś udało się Ci zrobić bezproblemowo :-) i żeby maluchy już nie wymiotowały :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunka87 wrote:
    Nie testowalam :(
    zadzwonili rano z pracy czy moge przyjsc wszystko robilam w biegu i tak nie zrobilam testu zrobie jak wroce lub napewno jutro rano
    ale sie wymigujesz...ah

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    ale sie wymigujesz...ah
    Katti, ja podziwiam Niunke za cierpliwość w ogóle, ja nie byłabym tak cierpliwa żeby tak czekać, no nie wyrobilabym z tej niewiedzy :D

‹‹ 119 120 121 122 123 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ