X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Chyba wirus, bo u szwagierki też wymioty i biegunkę mają dodatkowo.
    Jeszcze oka nie zmrużyłam, ale chyba jest już im lepiej. Może do rana spokojnie pośpimy już. Ciekawe czy w dzień znowu się nie zacznie :(
    Współczuję :( najgorsze co może byc to jak dzieci wymiotują... moje dzieci tego tak panicznie się boją ze ze strachu az sie trzesą jak z nich wylatuje a ja musze wtedy z całych sił je tulic i trzymac tlumacze ze wszystko bedzie dobrze,spokojnie itd wszystko idzie przeżyc ale jak dziecko coś łapie to jest masakra :/
    Mam nadzieje że rano bedą czuły się lepiej no i ty też. Odpoczywajcie.

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunka87 czekam na tego testa aż jestem ciekawa wyniku

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa jak sie czujecie?

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Moje dziecko dzis wstalo lewa noga chyba chociaz juz mu przeszlo i grzeczny jest ale.godzine temu takiego rabanu narobil w.sprawie wc ze myslalam iz zaraz eksploduje.

D w pracy do 18 , Ja w sumie bez konkretnych planow z tesciowa . Pogoda malo atrakcyjna :/

Tez czekam na testowanie Wasze ...

Kattii lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja czekam i czekam i nic jeszcze nie była albo udaje ze nie byla xD

Kurde dziewczyny mam problem z butami dla córki !

• chcebardzobycmama Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja:)
    Sobota dzień mopa ;)
    Dziewczyny testujecie przed @? Jesli tak.to ile dni przed miesiaczka ?;)

Kattii lubi tę wiadomość

grudzień2015 mama aniołka (*)
    październik2017 mama Oskarka <3
    maj2019 mama Mikusia <3

oar8skjou77gkdir.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcebardzobycmama wrote:
    Sobota dzień mopa ;)
    Ja poszłam na hardcora i testowalam 7 dni przed @ :D :D hłi hłi hłi i mialam cień cienia z cienia słabo widoczny pod dobrym kątem i światłem a 6 dni przed @ miałam widoczny gołym okiem cień delikatnie różowy ale na tyle słaby ze aparat jeszcze nie uchwycił i tego samego dnia zrobilam elektryka z clearblue popołudniu i pokazał ciąże + tydz 1-2 :D

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcebardzobycmama wrote:
    Sobota dzień mopa ;)
    u mnie tez ale u mnie dzis podłogi myje mąż. jak wróci z pracy najpierw pojedzie po regały dla córki bo mamy zamówione anie wiem czy 2 zmiesci na raz do gołfa czy musi 2 razy jechac.a potem umyje podłogi.jak posprzata sypialnie z córka

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny ciężka noc za mną. Synek lepiej, a córcię jeszcze nad ranem rzucało, ale nie miała czym wymiotować. Teraz podaję im po troszeczku płyny i jest odpukać ok. Co na śniadanie dać?

Kattti zerknij na wykres mój :)

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprubuj może clebek im dac suchy lub troszke masełkiem przesmaruj.na obiadek daj im ryżu z gotowana marchewką lub rosołek na chudym drobiu.na moja działało

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusiak wsuwają bułkę z odrobiną masła. Zobaczymy

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa Mama, tak jak anusiak pisze ryż z gotowaną marchewką, ziemniaczki z gotowaną marchewką też mogą być. Poza tym sucharki, jakieś chrupkie pieczywko, czy wafelki ryżowe. Najważniejsze by nie dawać rzeczy mlecznych, mleka, serków, jogurtów, soków itp. A z tym rosołkiem to różnie mówią, no chyba że naprawdę jakiś chudy, bo ogólnie przy problemach z żołądkiem taki typowy rosół niewskazany np dla wrzodowców

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• Niunka87 Przyjaciółka

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie testowalam :(
    zadzwonili rano z pracy czy moge przyjsc wszystko robilam w biegu i tak nie zrobilam testu zrobie jak wroce lub napewno jutro rano

Szczesliwa mama 2015 :)
    staramy sie o drugie
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny.
    Maciek zje ryż z marchewką, ale Kornelka nie chce jeść marchewki, nawet w zupie ją omija. Odliczam minuty ile nie wymiotuje córcia od zjedzenia bułki. Ale zaczęła się bawić, to chyba jej lepiej ;)

emi_90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunka do grobu mnie wpędzisz ;)

emi_90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wypiję kawę i jak Kornelce przyjmie się zjedzona bułka, to dopiero odetchnę z ulgą i wezmę się za robotę, bo jutro urodziny, a ja nic nie mam zrobione. Muszę upiec biszkopt, zrobić krem, zaplanowałam umyć okna, posprzątać łazienkę, zrobić marynatę do karkówki i przygotować na jutro ubrania, więc muszę się sprężać. Potem jeszcze podwórko dzieciakami, a jutro odkurzę, zmyję podłogę i zrobię dwie sałatki, może muffinki jeszcze upiekę ;)

emi_90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby pogoda dopisała, bo zaplanowałam basen dla dzieciaków, wielkie bańki mydlane, trampolina, zjeżdżalnia, huśtawka, piaskownica, wyścigi w workach ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Wypiję kawę i jak Kornelce przyjmie się zjedzona bułka, to dopiero odetchnę z ulgą i wezmę się za robotę, bo jutro urodziny, a ja nic nie mam zrobione. Muszę upiec biszkopt, zrobić krem, zaplanowałam umyć okna, posprzątać łazienkę, zrobić marynatę do karkówki i przygotować na jutro ubrania, więc muszę się sprężać. Potem jeszcze podwórko dzieciakami, a jutro odkurzę, zmyję podłogę i zrobię dwie sałatki, może muffinki jeszcze upiekę ;)
    No to roboty a roboty przed Tobą kochana :-) Trzymam kciuki, by wszystko co zaplanowałaś udało się Ci zrobić bezproblemowo :-) i żeby maluchy już nie wymiotowały :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunka87 wrote:
    Nie testowalam :(
    zadzwonili rano z pracy czy moge przyjsc wszystko robilam w biegu i tak nie zrobilam testu zrobie jak wroce lub napewno jutro rano
    ale sie wymigujesz...ah

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    ale sie wymigujesz...ah
    Katti, ja podziwiam Niunke za cierpliwość w ogóle, ja nie byłabym tak cierpliwa żeby tak czekać, no nie wyrobilabym z tej niewiedzy :D

‹‹ 119 120 121 122 123 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ