2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Chyba wirus, bo u szwagierki też wymioty i biegunkę mają dodatkowo.
Jeszcze oka nie zmrużyłam, ale chyba jest już im lepiej. Może do rana spokojnie pośpimy już. Ciekawe czy w dzień znowu się nie zacznie
Mam nadzieje że rano bedą czuły się lepiej no i ty też. Odpoczywajcie.Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Moje dziecko dzis wstalo lewa noga chyba chociaz juz mu przeszlo i grzeczny jest ale.godzine temu takiego rabanu narobil w.sprawie wc ze myslalam iz zaraz eksploduje.
D w pracy do 18 , Ja w sumie bez konkretnych planow z tesciowa . Pogoda malo atrakcyjna
Tez czekam na testowanie Wasze ...Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychcebardzobycmama wrote:Witam się i ja:)
Sobota dzień mopa
Dziewczyny testujecie przed @? Jesli tak.to ile dni przed miesiaczka ? -
chcebardzobycmama wrote:Witam się i ja:)
Sobota dzień mopa
Dziewczyny testujecie przed @? Jesli tak.to ile dni przed miesiaczka ?Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa Mama, tak jak anusiak pisze ryż z gotowaną marchewką, ziemniaczki z gotowaną marchewką też mogą być. Poza tym sucharki, jakieś chrupkie pieczywko, czy wafelki ryżowe. Najważniejsze by nie dawać rzeczy mlecznych, mleka, serków, jogurtów, soków itp. A z tym rosołkiem to różnie mówią, no chyba że naprawdę jakiś chudy, bo ogólnie przy problemach z żołądkiem taki typowy rosół niewskazany np dla wrzodowców
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWypiję kawę i jak Kornelce przyjmie się zjedzona bułka, to dopiero odetchnę z ulgą i wezmę się za robotę, bo jutro urodziny, a ja nic nie mam zrobione. Muszę upiec biszkopt, zrobić krem, zaplanowałam umyć okna, posprzątać łazienkę, zrobić marynatę do karkówki i przygotować na jutro ubrania, więc muszę się sprężać. Potem jeszcze podwórko dzieciakami, a jutro odkurzę, zmyję podłogę i zrobię dwie sałatki, może muffinki jeszcze upiekę
emi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Wypiję kawę i jak Kornelce przyjmie się zjedzona bułka, to dopiero odetchnę z ulgą i wezmę się za robotę, bo jutro urodziny, a ja nic nie mam zrobione. Muszę upiec biszkopt, zrobić krem, zaplanowałam umyć okna, posprzątać łazienkę, zrobić marynatę do karkówki i przygotować na jutro ubrania, więc muszę się sprężać. Potem jeszcze podwórko dzieciakami, a jutro odkurzę, zmyję podłogę i zrobię dwie sałatki, może muffinki jeszcze upiekę
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny