2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWeroneczka wrote:Kochane u mnie małpiszon od wczoraj, więc testu nie będzie. Póki co mam do zrobienia kolejne badania hormonalne oraz obciążenie glukozą i homocysteina.
Plan jest, ale motywacja spada. Muszę się brać za siebie.emi_90, Weroneczka lubią tę wiadomość
-
Hej nadrobie Eas pewnie dopieto w poniedziałek ale potrzebuje rady. Na wczasach skończyly mi sie testy ovu ale wróciliśmy i zrobiłam w domu i sama nie wiem już są pozytywne czy jeszcze nie? https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d144c25260b.jpg
Kattii lubi tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualnyAduszka83 wrote:Hej nadrobie Eas pewnie dopieto w poniedziałek ale potrzebuje rady. Na wczasach skończyly mi sie testy ovu ale wróciliśmy i zrobiłam w domu i sama nie wiem już są pozytywne czy jeszcze nie? https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d144c25260b.jpg
Mam jeszcze do Ciebie takie pytanie,pytałam jakiś czas temu o to, ale pewnie nie zauważyłaś przy jakim wyniku TSH dostałaś Euthyrox ?Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKattti no masakra. Jak tego dnia ledwo widoczna była druga kreska na owulacyjnych
Zobaczymy co dalej będzie z moją temperaturą
Współczuję z butami. Rzeczywiście przechlapane masz
Aduszka pozytywne. Moja 2 kreska chyba w życiu nie była taka mocnaKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAduszka83 wrote:Hej nadrobie Eas pewnie dopieto w poniedziałek ale potrzebuje rady. Na wczasach skończyly mi sie testy ovu ale wróciliśmy i zrobiłam w domu i sama nie wiem już są pozytywne czy jeszcze nie? https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d144c25260b.jpg
-
emi_90 wrote:Hej Aduszka. Na moje oko to pozytywne testy Powodzonka!
Mam jeszcze do Ciebie takie pytanie,pytałam jakiś czas temu o to, ale pewnie nie zauważyłaś przy jakim wyniku TSH dostałaś Euthyrox ?
Troche ponad 2.5
Moj lekarz stwierdzil ze w moim wieku z takim tsh nie ma szans na ciaze...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualnyAduszka83 wrote:Troche ponad 2.5
Moj lekarz stwierdzil ze w moim wieku z takim tsh nie ma szans na ciaze
-
Ja sie smieje ze 35 jeszcze nie mam, bo urodziny w listopadzie. Ale coś było na rzeczy bo ustapiło wiele rzeczy np. Chroniczne bóle głowy.
Ja dodatkowo biore jeszcze Acardemi_90 lubi tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kattii wrote:Powinnas robic kolejna po 48h a nie po 24
Tak czy siak ładnie przyrasta jak na 24h wiec nie masz czym sie martwic
Jutro jest niedziela i bym nie miała gdzie zrobić, bo całodobowe laboratorium mam 50km od miejsca zamieszkania w poniedziałek też pójdę zrobić.
Czy przyrost jest prawidłowy czy jest jakieś ale. niepokojący przyrost?Kattii lubi tę wiadomość
21.06.2016 Córeczka
14.05.2018 Aniołek (6tc)
8.07.2018 ostatnia miesiączka ( ciąża) -
nick nieaktualnyMamaHani wrote:Jutro jest niedziela i bym nie miała gdzie zrobić, bo całodobowe laboratorium mam 50km od miejsca zamieszkania w poniedziałek też pójdę zrobić.
Czy przyrost jest prawidłowy czy jest jakieś ale. niepokojący przyrost?
Widzę że masz córeczke z czerwca 2016 moja jest tez ale z 27 czerwca 2016
I aniołka też mam z maja 23 i tez 2018 tyle ze u mnie 13tydz +1 dzien -
Dziewczyny sluchajcie z tsh nawet 10 da rade zajsc w ciaze ale moze byc niebezpiecznie dla dziecka i po prostu ciaza sie moze nie utrzymac lecz tez wiele kobiet jest co pieknie ciaze nosza z tsh nawet ponad 15 jak moja przyjaciolka. Lekarze po prostu dla bezpieczenstwa zbijaja tsh powyzej 2 dla osob starajacych sie bo czym nizej tym lepiej. Taka prawda ze tsh po wyzej 4 juz jest nie dobre dla czlowieka bez ciazy .
emi_90 lubi tę wiadomość
-
Aduszka83 wrote:Rany jak ja nie znosze powrotow z wyjazdow
Tego prania wrrr
A za 2 tyg znowu muszę się pakować