2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kattii wrote:Ty tam brykaj brykaj a nie mi marudzisz pod wykresem że nie że nie ! xD
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:O rany Ja tak samo ... wspolczuje . Ja za 2 tyg tez sie pakuje bo do Polski lece na tydzien fakt tylko i sama bez malego to mniej rzeczy ale sam fakt
Sam kostium to jedna walizka...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualnyDori1811 wrote:Nie maialam z kim brykać, dzisiaj narzeczony o jakiejś 21ej będzie ale to już po owulacji jeśli w ogóle była
Z resztą sama mówiłas ze owulke zwykle masz 15-16dc a dzisiaj masz 16dc wiec dzisiaj serduszko jak najbardziej byłoby ok bo jesli owulka wypadlaby dzisiaj to wbiłabys się ładnie ... a jutro mozesz miec dopiero jakis skok .. nigdy nie mów hopWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 18:59
ZakręconaOna, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAduszka83 wrote:Moj padl po powrocie. Mam nadzieje ze uda mi sie go dobudzic
Teraz u mnie testowanie i tsk juz we wrzesniu
A Niunka leci sobie w kulki...
Ja jestem dzisiaj 11dpo i mąż kupił mi jak bylismy na zakupach 3 opakowania testów 2paków wiec razem 6 testów abym mogła sprawdzac codziennie jak ciemnieje i są to testy najtańsze i kijowej jakosci a kreseczka ładna wiec nie wierze w to że komuś kto jest dużo dalej dpo zwykly test nie pokaze jak sytuacja wygląda...
To moj ten dzisiejszy popoludniowy mocz test najtanszy jaki mozna kupic zwyczajnie mówiac szajs...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a7e83a82a013.jpgAduszka83, emi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiunka87 wrote:ja w pracy do 20 wiec jeszcze nie moge zrobic ale patrzac jak ladnie Ci Kattii testy wychodza zrobie po powrocie do domu
Bede czekać oj bede
Nie ma bata że prawdy ci nie pokaże jak dzisiaj sobota a ty dzis lub jutro powinnas dostac @ to nie ma opcji aby w dzień lub dzień przed @ test nie pokaże ci jak jest. -
nick nieaktualny
-
Kattii wrote:Nie masz wyjscia musisz zrobic dzisiaj .
Bede czekać oj bede
Nie ma bata że prawdy ci nie pokaże jak dzisiaj sobota a ty dzis lub jutro powinnas dostac @ to nie ma opcji aby w dzień lub dzień przed @ test nie pokaże ci jak jest.emi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Nie no Kattii jest opcja , nie gadaj. Ja 16 dpo mialam w pierwszej ciazy 11 bete i test zwykly 25 nie pokazal nic. Gdyby nie beta to nym o ciazy nie wiedziala . Zalezy jak lezy ale tu wierze ze cos bedzie :p
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Nie no Kattii jest opcja , nie gadaj. Ja 16 dpo mialam w pierwszej ciazy 11 bete i test zwykly 25 nie pokazal nic. Gdyby nie beta to nym o ciazy nie wiedziala . Zalezy jak lezy ale tu wierze ze cos bedzie :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 20:00
-
Kochana akurat w tym temacie orientuje sie doskonale tak wiem kiedy . Owulacja byla w 15 dc bo wtedy bylam.na sterydach zeby miec owulacje plus mialam monitoring cyklu . Zagniezdzenie bylo 13 dpo takze ...
Wiadomo ze jest wiele czynnikow ktore na to wszystko wplywaja ale chodzi mi o to ze nie zawsze jest tak ksiazkowo . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny