2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo czekamy i czekamy u was dawno po 20stej dodaje do tego z godz na powrót do domu wiec dawno powinna juz dac nam znac co i jakSzczęśliwa_Mama wrote:Narobiłam się w końcu odpoczynek

No i co z tą naszą Niuńką?
Czekamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 21:25
-
Hahahahaha Kattii lovka max . !

Nie dasz dzis dziewczynie zyc hahahaha
Ja siedze z Tesciowa i pijemy 3 butelke wina :p a co tam
I sluchamy festiwalu weselnego na polsacie plus szukamy dobrej kliniki dla wampirzy lifting czy jakos tak tem z osocza bo Tesciowka chce.
Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo jak moge dac jak jestem ciekawska po za tym sama powiedziala ze zrobi jak wroci.. a nie lubie jak ktos robi mnie w jajcoZakręconaOna wrote:Hahahahaha Kattii lovka max . !

Nie dasz dzis dziewczynie zyc hahahaha
Ja siedze z Tesciowa i pijemy 3 butelke wina :p a co tam
I sluchamy festiwalu weselnego na polsacie plus szukamy dobrej kliniki dla wampirzy lifting czy jakos tak tem z osocza bo Tesciowka chce.
Szczęśliwa_Mama, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatii, kurczę może jakieś większe zakupy ją wciągnęły, jutro niedziela niehandlowa, a niektóre markety czynne do 22...do tego powrót, może jeszcze głodna po pracy nie mogła doczekać się najpierw kolacji... A może test wyszedł pozytywny i są emocje i euforia i wgl chwilowo nie myśli by wejść na neta - kurde ale ja scenariusze tworzę, co?
Tak czy siak, pozostaje nam tylko czekać
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie interesuje mnie to ! xD miała tu przyjsc i powiedziec co pokazal jej test no zawiodla mnie no na maksa bede ryczecemi_90 wrote:Katii, kurczę może jakieś większe zakupy ją wciągnęły, jutro niedziela niehandlowa, a niektóre markety czynne do 22...do tego powrót, może jeszcze głodna po pracy nie mogła doczekać się najpierw kolacji... A może test wyszedł pozytywny i są emocje i euforia i wgl chwilowo nie myśli by wejść na neta - kurde ale ja scenariusze tworzę, co?
Tak czy siak, pozostaje nam tylko czekać
To ja czekam na nią a ona pewnie wcale nie testowała i dlatego nie wchodzi...
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo wiesz owulacyjne rozne sa jedne pokazuja piekne 2 krechy inne nawet ciemniejsza a inne za to nigdy nie pokaza 2 równych tylko zawsze jedna jest slabsza... u mnie tez byla slabsza a i tak uznalam za pozytyw bo kolejne byly juz slabsze wiec bylabym glupia mowiac ze to byl negatyw.Szczęśliwa_Mama wrote:Kattti dzisiejszy test jakby ciut ciemniejszy, ciekawe czy jutro będzie już jaśniejszy... jak tak, to dzisiejszy uznam za pozytyw. Ogólnie powalony jakis ten cykl mam

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU was moze i nie ale Szczesliwa mamusia z mężusiem sie obija ... rozumiem ze byli pokłóceni no ale dzisiaj juz by wypadalo poserduszkowac a poki co nie widze serducha na wykresie oj nie ladnie nie ladnie ;pemi_90 wrote:Ej ej, u nas było dziś i nie słabo

emi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTy nie mysl ino jak masz to udostepnia sie wykres napisem UDOSTEPNIJ WYKRES ktory znajduje sie pod wykresem i zaznaczasz UDOSTPENIJ WSZYSTKIM..... xDemi_90 wrote:Wiem, jak narazie nie ogarniam go
jak w tym cyklu nic nie wyjdzie to pomyślę nad wykresem
PS. W szczególnosci udostepniam Katti xD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 22:37