2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Narobiłam się w końcu odpoczynek
No i co z tą naszą Niuńką?
CzekamyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 21:25
-
Hahahahaha Kattii lovka max . !
Nie dasz dzis dziewczynie zyc hahahaha
Ja siedze z Tesciowa i pijemy 3 butelke wina :p a co tam
I sluchamy festiwalu weselnego na polsacie plus szukamy dobrej kliniki dla wampirzy lifting czy jakos tak tem z osocza bo Tesciowka chce.Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Hahahahaha Kattii lovka max . !
Nie dasz dzis dziewczynie zyc hahahaha
Ja siedze z Tesciowa i pijemy 3 butelke wina :p a co tam
I sluchamy festiwalu weselnego na polsacie plus szukamy dobrej kliniki dla wampirzy lifting czy jakos tak tem z osocza bo Tesciowka chce.Szczęśliwa_Mama, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatii, kurczę może jakieś większe zakupy ją wciągnęły, jutro niedziela niehandlowa, a niektóre markety czynne do 22...do tego powrót, może jeszcze głodna po pracy nie mogła doczekać się najpierw kolacji... A może test wyszedł pozytywny i są emocje i euforia i wgl chwilowo nie myśli by wejść na neta - kurde ale ja scenariusze tworzę, co? Tak czy siak, pozostaje nam tylko czekać
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyemi_90 wrote:Katii, kurczę może jakieś większe zakupy ją wciągnęły, jutro niedziela niehandlowa, a niektóre markety czynne do 22...do tego powrót, może jeszcze głodna po pracy nie mogła doczekać się najpierw kolacji... A może test wyszedł pozytywny i są emocje i euforia i wgl chwilowo nie myśli by wejść na neta - kurde ale ja scenariusze tworzę, co? Tak czy siak, pozostaje nam tylko czekać
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattti dzisiejszy test jakby ciut ciemniejszy, ciekawe czy jutro będzie już jaśniejszy... jak tak, to dzisiejszy uznam za pozytyw. Ogólnie powalony jakis ten cykl mam
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyemi_90 wrote:Ej ej, u nas było dziś i nie słabo
emi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyemi_90 wrote:Wiem, jak narazie nie ogarniam go jak w tym cyklu nic nie wyjdzie to pomyślę nad wykresem
PS. W szczególnosci udostepniam Katti xDWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 22:37