2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKattii wrote:Ty nie mysl ino jak masz to udostepnia sie wykres napisem UDOSTEPNIJ WYKRES ktory znajduje sie pod wykresem i zaznaczasz UDOSTPENIJ WSZYSTKIM..... xD
PS. W szczególnosci udostepniam Katti xDKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyemi_90 wrote:Coś Ty, nie mam co udostępnić bo go nawet nie prowadzę, nie mierzę temp itd serduszkuję na czuja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 22:43
emi_90 lubi tę wiadomość
-
Kattii wrote:Wykres -> Pod wykresem wchodzisz na " Udostepnij wykres" -> Zakładka "Wykresy na tablice" i na dole masz maly kwadracik ktory zaznaczasz aby byl haczyk i zapisujesz.
Juz jestKattii lubi tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBo to chyba nie nasz cykl. Za dużo mamy na głowie, teraz dzieciaki wymiotowały całą noc, a ja pół dnia w kuchni, drugie pół sprzątałam i szczerze mówiąc nawet nie mam ochoty na przytulanie. Jestem mega zmęczona. A nie chcę, żeby to było takie z musu, bo owulacja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 22:48
Kattii, emi_90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Bo to chyba nie nasz cykl. Za dużo mamy na głowie, teraz dzieciaki wymiotowały, cały dzień w kuchni i szczerze mówiąc nawet nie mam ochoty na przytulanie. Jestem mega zmęczona. A nie chcę, żeby to było takie z musu, bo owulacja
A tak na serio rozumiem nic na siłe jak ja zmeczona jestem to tez nie mam na nic ochoty wiec rozumiem ze wtedy marzy sie tylko o tym aby sie polozyc i spac.
Ej ej to w takim razie co tu jeszcze robisz ? Do wyrka i spac a rano serduszkowac i chce widziec serducho ot co !Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 22:52
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kattii wrote:Oczywiscie jakby inaczej ! Godna podziwu za postepy w nauce of i te serducha które ładnie tak sie mnożą jak nic bedą blizniaki !
Ja juz i tak siwa
Byl by to zdecydowany nafmiar szczescia zwlaszcza ze moj syn robi za 3Kattii, emi_90 lubią tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAduszka83 wrote:Ja juz za stara jestem na blizniaki. Sle jednym nie pogardze
Ja lece spac jestem juz zmeczona nie spie od 5.30 a dzieci od dawna spią.. siedzialam tylko dlatego bo Niunka obiecala że po pracy zrobi test ah...zawiodlam się i mam focha jak gówniara z podwórka
Dobranoc.emi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co, jestem tak zmęczona, że nie mogę zasnąć... przewalam się... nałaziłam się, nogi mnie bolą he he starość nie radość
Kattti u nas rano nie wypali teraz, bo Maciek wcześnie wstaje i nie da się niczym przekupić, jak znikam z oczu to płacz wielki, a nie mogę tak jak dzieciaczek za mną się zanosi. Kiedyś zawsze w niedzielę z rańca serduchowanie było, małemu sypnęliśmy chrupki i jazda. Ostatnio nie da rady, próbowaliśmy -
nick nieaktualny