2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka!
Mam 26lat. 3.06 poroniłam w 11+4 (poronienie zatrzymane). Ten cykl to nasze pierwsze starania po stracie dzidzi. czekam do 1.09 żeby testować. Chciałabym zrobić niespodziankę mojemu M. bo ma ur we wrześniu. Mam nadzieję, że wszystkie znajdziemy się po stronie fioletowej ! :*
buziaki dziewczęta i miłego dnia życzę !emi_90, 19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalinovapat wrote:Hejka!
Mam 26lat. 3.06 poroniłam w 11+4 (poronienie zatrzymane). Ten cykl to nasze pierwsze starania po stracie dzidzi. czekam do 1.09 żeby testować. Chciałabym zrobić niespodziankę mojemu M. bo ma ur we wrześniu. Mam nadzieję, że wszystkie znajdziemy się po stronie fioletowej ! :*
buziaki dziewczęta i miłego dnia życzę ! -
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Anusiak dzieciaki szczęśliwe i zmęczone he he
Zakręcona nie ma co się dziwić mężowi W sumie nikt nie lubi awantur
Dori tak wiem, ale przy pozytywnym teście owulacyjnym mamy synka, a ja bardzo pragnę jeszcze jedną córcię, więc celuję przytulanko przed owu. Wiem, że różnie bywa i najważniejsze, aby zdrowe, ale może akurat uda się córcia19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry.
Witam nowa mamuske
Kurde jak mnie piersi bolą od 2 dni i podbrzusze czasem cmi okresowo ...
A przeciez malpiszon dopiero ma przyjsc za 10 dni . O co kaman kuzwa ... nigdy mnie piersi nie bola procz w ciazy jak bylam . Nawet przed okresem wczesniej boli niz w 1 dniu cyklu nie mam ani cycki nie bola. Mam nadzieje ze nic mi sie tam nie pierdzieli -
Szczęśliwa_Mama wrote:Anusiak dzieciaki szczęśliwe i zmęczone he he
Zakręcona nie ma co się dziwić mężowi W sumie nikt nie lubi awantur
Dori tak wiem, ale przy pozytywnym teście owulacyjnym mamy synka, a ja bardzo pragnę jeszcze jedną córcię, więc celuję przytulanko przed owu. Wiem, że różnie bywa i najważniejsze, aby zdrowe, ale może akurat uda się córciaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2018, 15:13
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Dzien dobry.
Witam nowa mamuske
Kurde jak mnie piersi bolą od 2 dni i podbrzusze czasem cmi okresowo ...
A przeciez malpiszon dopiero ma przyjsc za 10 dni . O co kaman kuzwa ... nigdy mnie piersi nie bola procz w ciazy jak bylam . Nawet przed okresem wczesniej boli niz w 1 dniu cyklu nie mam ani cycki nie bola. Mam nadzieje ze nic mi sie tam nie pierdzieliemi_90 lubi tę wiadomość
-
19ewelaaa89 wrote:A moze jednak ciąża? xD
Ale kurcze zreszta 10 dni przed okresem zeby cycki nawet na ta ciaze bolaly ?.
Jakos wydaje mi sie malo realne haha .
Sluchajcie , okres powinnam dostac 31 sierpnia. Jezeli nie dostane go to 1 wrzesnia napewno test idzie w ruch . Ale wydaje mi sie ze male prawdopodobienstwo ciazy u mnie w taki sposob. Chociaz mielismy przytulanko dzien przed owulacja w polowie bez zabezpieczenia wiec EWENTUALNIe ze skaplo cos w trakcie w co watpie hahaha to jedyna opcja by byla bo reszta zawsze z zabezpieczeniem. . -
Hej
Kupilam czuly test poszlam go robic patrze a tu @ przyszla
przyznam lzy polecialy bo juz tak dlugo sie staramy i nadal nic
no ale glowa do gory i za dwa tygodnie bedzie kolejna owulacja musze uzbroic sie w cierpliwosc
i tak to cud ze w ogole mam owulacje bo bez metforminy mialam ja bardzo zadko.
Witam na forum MALINOVAPATSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama 2015
staramy sie o drugie -
Niunka87 wrote:Hej
Kupilam czuly test poszlam go robic patrze a tu @ przyszla
przyznam lzy polecialy bo juz tak dlugo sie staramy i nadal nic
no ale glowa do gory i za dwa tygodnie bedzie kolejna owulacja musze uzbroic sie w cierpliwosc
i tak to cud ze w ogole mam owulacje bo bez metforminy mialam ja bardzo zadko.
Witam na forum MALINOVAPAT
Wiadomo szkoda ze sie nie udalo ale wlasnie ... dobrze myslisz . Za 2 tyg kolejne podejscie pozytywne myslenie a nie na sile cos dziala cuda -
Hej dziewczyny
Ja dochodzę do siebie po urlopie. Pranie się jeszcze piętrzy, walizki nie rozpakowane do końca a ja mam lenia.
Pojechałam dziś na paznokcie, potem na przegląd samochodu bo w sobotę się skończył a potem młodego odebrałam z przedszkola.
Dziś pierwszy dzień był w nowym po 1,5 mieś siedzenia w domu.
A jutro w końcu idę do fryzjera bo już patrzeć na swoją siwiznę nie mogę, ale przed morzem nie opłacało się robić bo i tak słońce by wypaliło trochę kolor.
Jadę dziś jeszcze raz do miasta bo mam zebranie w sprawie wyjazdu do tych Włoch (ciekawe ile dzieci pod opiekę dostanę)....marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
Moze zajeta byla. A moze spedzala spokojny weekend z rodzina napewno sie odezwie dzisiaj do Nas .
Uda sie napewno w koncu :*
My mielismy dzisiaj do miasta jechac ale jednak nie jedziemy , zaczelo padac troche wczesniej , D poszedl na silownie ... zanim wrocil to 15 prawie wiec juz nie oplaca nam sie jechac szczegolnie ze godzina prawie w jedna drogi bo do immej miejscowosci chcielismy jechac takze znow dzien w domu .
W ogole mam zajebiste szczescie zawsze , co pranie na ogrodzie rozwiesze zacznie padac . I tak tez dzisiaj bylo -
ZakręconaOna wrote:Nie no oby nie :o
Ale kurcze zreszta 10 dni przed okresem zeby cycki nawet na ta ciaze bolaly ?.
Jakos wydaje mi sie malo realne haha .
Sluchajcie , okres powinnam dostac 31 sierpnia. Jezeli nie dostane go to 1 wrzesnia napewno test idzie w ruch . Ale wydaje mi sie ze male prawdopodobienstwo ciazy u mnie w taki sposob. Chociaz mielismy przytulanko dzien przed owulacja w polowie bez zabezpieczenia wiec EWENTUALNIe ze skaplo cos w trakcie w co watpie hahaha to jedyna opcja by byla bo reszta zawsze z zabezpieczeniem. .
To ja też 31 mam dostac okres. Ile dni ma twoj cykl ? Moze jestesmy na tym samym etapiegrudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
To byłam ja
Moj wykres jakiś dziwny, dzisiaj spadła dość mocno temperatura a wydaje mi sie ze jestem ok 2 dni po owulacji (o ile byla bo of nie wyznaczyło mi w ogóle). Wiec tez mam troche doła. Niby nie licze na ciążę bo nie trafiliśmy z no ale zawsze jakas tam nadzieja jest.19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
A moze i Ty hehe.
Wiesz kochana a moze to spadek implantacyjny ? Albo owulacyjny wlasnie . Sprawdzisz to na koniec cyklu jak.okres bedzie kiedy mialas owulacje doklasnie chociaz oby nie przyszla a czemu mowisz ze w przytulanki nie wstrzeliliscie sie ?Parodka lubi tę wiadomość