2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Ja też tam widzę cień cienia. Ale powtórz za 2-3 dni tak jak nasza zakręcona pisze btw a co tu tak dzisiaj cicho?
-
ZakręconaOna wrote:A moze i Ty hehe.
Wiesz kochana a moze to spadek implantacyjny ? Albo owulacyjny wlasnie . Sprawdzisz to na koniec cyklu jak.okres bedzie kiedy mialas owulacje doklasnie chociaz oby nie przyszla a czemu mowisz ze w przytulanki nie wstrzeliliscie sie ?
Bo było 1 dzień przed pozytywnym testem. A owu wydawało mi sie że mam dzień po teście bo miałam kłucie w podbrzuszu. A następne przytulanki dopiero dzień po tej rzekomej owulacji. Można mieć nadzieję że plemniki przetrwały przez 2 dni ale i śluz miałam jakiś kiepski... to bylby cud19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
Ja teraz @ powinnam mieć 30ego wiec widzę ze sporo z nas będzie w tym samym czasie testować chociaż u mnie tez przed owulacja 2 i 3 dni wiec średnio wierze No ale coz, skoro na koniec miesiąca taka kumulacja się tu szykuje to którejś musi się udać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2018, 22:45
ZakręconaOna, Parodka, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Dori1811 wrote:Ja teraz @ powinnam mieć 30ego wiec widzę ze sporo z nas będzie w tym samym czasie testować chociaż u mnie tez przed owulacja 2 i 3 dni wiec średnio wierze No ale coz, skoro na koniec miesiąca taka kumulacja się tu szykuje to którejś musi się udać
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny.
Witam nowe koleżanki.
Niunka właśnie za 2 tygodnie kolejna owulacja
Ja mam mega doła, cała afera wyszła z tym przedszkolem córci.
W dodatku wstałam i jakoś mnie pęcherz pobolewa, nie wiem czy jakaś infekcja się nie przyplątała. Mam furaginę w domu, ale w 1 trymestrze i w ogóle w ciąży napisane, żeby nie brać. Hmmm jestem dopiero co po owulacji, nawet jak jakiś plemniczek dotrwał do owulacji... to chyba mogę na tym etapie ewentualnie wziąć ją co?
Od razu łyknęłam żurawinę i witaminę C, dużo wody piję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2018, 08:24
-
chcebardzobycmama wrote:Od owulki pobolewa mnie podbrzusze jak na @. Miała która tak ?
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Hej dziewczyny.
Witam nowe koleżanki.
Niunka właśnie za 2 tygodnie kolejna owulacja
Ja mam mega doła, cała afera wyszła z tym przedszkolem córci.
W dodatku wstałam i jakoś mnie pęcherz pobolewa, nie wiem czy jakaś infekcja się nie przyplątała. Mam furaginę w domu, ale w 1 trymestrze i w ogóle w ciąży napisane, żeby nie brać. Hmmm jestem dopiero co po owulacji, nawet jak jakiś plemniczek dotrwał do owulacji... to chyba mogę na tym etapie ewentualnie wziąć ją co?
Od razu łyknęłam żurawinę i witaminę C, dużo wody piję.
Dori nieeee absolutnie nie moze to byc w moim przypadku zaden objaw ciazowy .Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Ewelaaa i tak najlepiej
Mnie pobolewa brzuch, ale staram się o tym nie myśleć i nie zagłębiać się w tym temacie
Będzie co ma być
Katiii może odpoczywa z rodzinką, nie ma co siać panikiSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość