2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej wszystkim.
My dopiero z miasta wrocilismy z innej miejscowosci. Tak mnie nogi bola , masakra. Moje chlopaki pojechali do Nas jeszcze do miasta po zakupy i do fryzjera a Ja siedze i pije kawe . Musze ogarnac troche w domu i odpoczywam pierdziele19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja jestem w trakcie sprzątania, bo o 16 dopiero wróciłam od fryzjera synek u babci na noc, szkoda że nie możemy dziś poszaleć bo @ :p może skocze do sklepu po piwko i chipsy, poogladamy z mezem jakiś film. Dzisiaj też zakupiłam testy owulacyjne, także zaczne robić od 10 dc, wcześniej chyba nie ma sensu.
Do później :*Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Emi dzialajcie , dzialajcie jeszcze jutro chociaz
Szczesliwa kupilismy malemu troche ciuchow wiesz . No i sobie kupilam mate , hantle i gume do cwiczen , kosmetyki . Zaraz wlasnie ide wlosy robic .emi_90, Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
19ewelaaa89 wrote:A ja jestem w trakcie sprzątania, bo o 16 dopiero wróciłam od fryzjera synek u babci na noc, szkoda że nie możemy dziś poszaleć bo @ :p może skocze do sklepu po piwko i chipsy, poogladamy z mezem jakiś film. Dzisiaj też zakupiłam testy owulacyjne, także zaczne robić od 10 dc, wcześniej chyba nie ma sensu.
Do później :* -
nick nieaktualnyEwelaaa co zrobiłaś z włoskami? ja wyczytałam, że przy moim cyklu 26 dniowym testy owu od 9dc mam robić A Ty masz chyba jeszcze krótsze?
Fajnie macie, synek często u babci na noc zostaje, a Wy macie czas tylko dla siebie
Emi super, że się udało. A synuś gdzie w tym momencie?emi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A no byłam i malowanie i podconanie końcówek czas było się odświerzyć po wakacjach
Wczoraj też bylam na paznokciach. Trraz tylko by się przydała nowa para butów i już pełnia szczesciaSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Ewelaaa co zrobiłaś z włoskami? ja wyczytałam, że przy moim cyklu 26 dniowym testy owu od 9dc mam robić A Ty masz chyba jeszcze krótsze?
Fajnie macie, synek często u babci na noc zostaje, a Wy macie czas tylko dla siebie
Emi super, że się udało. A synuś gdzie w tym momencie?Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aduszka83 wrote:Dziewczyny czy to mozliwe ze po wyznaczonej owilacji mam jeszcze rozciagliwy sluz?
Mamuska to musialas miec krotsza faze lutealna 11 dniowa albo owulacja jednak byla prawidlowo a testy cos nie teges. No organizm nie jest 100% ksiazkowy wiadomo ale u Mnie w 100 % po owulacji zawsze 14 dni po jest okres np -
Aduszka83 wrote:A no byłam i malowanie i podconanie końcówek czas było się odświerzyć po wakacjach
Wczoraj też bylam na paznokciach. Trraz tylko by się przydała nowa para butów i już pełnia szczescia
Ja jutro wloski farbuje , hybrydke trzasne i w domowe spa sie pobawie. A moze i podetne wlosy troszke
Ja dzisiaj mialam sobie pokupowac pare ubran ale jakos tak glowy nie mialam wiec zatopilam sir w kosmetykach gahahahaha -
nick nieaktualny