2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa dobrze , ze dzieciaki lepiej juz i zjadly cos . Duzo niech pija .
Ja aiedze z Tesciowa , pijemy kawke i ogladamy jakis denny film na necie. Nic ciekawego nis ma
Szukamy czajnikow gazowych bo i ona i my potrzebujemy a chcemy porzadne kupic bez okleiny zadnej ale nie za miliony a ceny sa kosmos ...
Oskar sie bawi , piszczy , skacze a pies za nim plus szczekanie . Kur*** dom wariatow doslownie .Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Wczoraj wysprzatalam dom od a do z . D panele polozyl malemu i co ? Juz jest burdel . Podlogi do odkurzania i mycia . Co jest nie tak ... :o szlag mnie trafi dzisiaj chyba . Mam jeszcze jakies w sobie nerwy chust wie skad .
D w pracy do 18 , dopiero poniedzialwk ma wolny.
Ja czekam na odpowiedz od kosmetyczki bo umowilam sie na rzesy ale dopiero ma termin na czwartek i kurcze czekam czy cos sie zwolni. Musze sie odstresowac , zrobic cos wokol siebie .Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Wlasnie siedze z domowa maseczka na twarzy. Ostatnio tak po zelu ktoty kupilam w bootsie mnie wysypalo ze nie uzywam nic do twarzy procz clotrimazolu i olejku herbacianego. Teraz nalozylam maske z sody, cytryny , jajka , oleju kokosowego i kurkumy . Baja sciagajaco orzezwiajaca
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Wlasnie siedze z domowa maseczka na twarzy. Ostatnio tak po zelu ktoty kupilam w bootsie mnie wysypalo ze nie uzywam nic do twarzy procz clotrimazolu i olejku herbacianego. Teraz nalozylam maske z sody, cytryny , jajka , oleju kokosowego i kurkumy . Baja sciagajaco orzezwiajaca
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
podziwiam ze masz jeszcze sile po takiej nocy tyle ogarnac.ja siedzie i pije kawe.posprzatam reszte jak moj wroci i ogarnie mloda bo sie poklocilysmy.a mloda od 2 dni nie moze sama wychodzic na podworko.bylysmy pare minut ale ombinowala i teraz lezy pod kocem i sciemnia ze czyta ksiazke
-
nick nieaktualnyTak lepiej. Już nie wymiotują. Dzięki dziewczyny za wsparcie i rady
Anusiak ciężko mi bardzo. Najchętniej bym się teraz położyła razem z nimi, ale mam swój plan i chcę go zrealizować.
Żeby nie te urodziny, to bym na pewno olała sprzątanie
Ale nie jest źle, mam dobry czas. -
Szczęśliwa_Mama wrote:Tak lepiej. Już nie wymiotują. Dzięki dziewczyny za wsparcie i rady
Anusiak ciężko mi bardzo. Najchętniej bym się teraz położyła razem z nimi, ale mam swój plan i chcę go zrealizować.
Żeby nie te urodziny, to bym na pewno olała sprzątanie
Ale nie jest źle, mam dobry czas.
Wieczorem jak padniesz to jak dziecko bedzuesz spala kochana :*
Wazne ze dzieci zdrowe juzSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Ja wypilam trzecia kawe , zalatwiam chyba sobie prace . Ciezko bedzie nam z wymianami malym jak Tesciowa pojedzie bo godzinami sie nie zgrywamy i bedzie trzeba na kilka dni po 2 h opiekunke zalatwic od pazdziernika ale narazie moglabym skorzystac jak Ona jest . Pozniej moja mama z ojczymem beda takze wymiana jakas bedzie mozliwsza bardziej.
Tesciowa zabrala mojego malego na spacer do miasta , 4,5 km w jedna takze za szybko nie wroca . Mam labe . W moje dziecko dzisiaj diabel wstapil w pewnym momencie , tak durnie sie zaczal zachowywac , przypier*** mi zmiotka przez glowe
Dostal kare , wygonilam go do siebie do.pokoju ... po czasie przyszedl przeprosil , zjadl i poszli . Ze 2 h bankowo mam spokoj to akurat . Posprzatam znow bo wszedzie klaki psa i okruchy .Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattti spójrz na mój wykres
A o co chodzi z tymi butami dla córci?
Z butami chodzi o to że cieżko dostać na nia buty.. ma wysokie podbicie bardzo wysokie na dzieci ma najwieksze jakie maja tutaj w tabeli Byłam w clarksie przymiarke zrobili itp abym znala numer i pelno kartonow przynosili i zadne nie pasowaly bo albo noga wchodzila do polowy albo rzepy w polowie tylko siegały za to jak przyniosła o rozmiar wieksze to noga fakt weszla ale co z tego jak sa duzo za duze i by sie przewracala w nich wiec wyszlismy bez niczego... dzis zamowilam online w Bartku mam nadzieje ze bedą dobre ... musialam jej kupic bo ona po za sandalkami nie ma zadnych juz butów a przeciez nie dlugo do przedszkola . Bedziemy mieli z nia duze problemy cos czuje z kupowaniem butów dla niej synek ma najniższe a ona najwyzsze ....Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa mam jeśli Cię to pocieszy to mój wykres w tym cyklu tez mi narazie niczego konkretnego nie mówi może ten miesiąc jakiś taki felerny się trafił xD ja wróciłam z pracy i mam zamiar odpoczywac, wieczorem może mój narzeczony wróci do domu wiec muszę być wypoczęta xD
Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane u mnie małpiszon od wczoraj, więc testu nie będzie. Póki co mam do zrobienia kolejne badania hormonalne oraz obciążenie glukozą i homocysteina.
Plan jest, ale motywacja spada. Muszę się brać za siebie.Kattii lubi tę wiadomość
10.2015 - start starania
10.2016 - nasienie ok
09.2017 - AMH 1,12
12.2017 - histerolaparoskopia (endometrioza II st, jajowody drożne)
11.2018 - HSC (polip macicy)
12.2018 - krzywa cukrowa,insulinowa, meta
1.2019 -dieta IG
2020- starania?
Niepłodność idiotyczna, endomenda II st., IO, LUF -
nick nieaktualnyDori1811 wrote:Szczęśliwa mam jeśli Cię to pocieszy to mój wykres w tym cyklu tez mi narazie niczego konkretnego nie mówi może ten miesiąc jakiś taki felerny się trafił xD ja wróciłam z pracy i mam zamiar odpoczywac, wieczorem może mój narzeczony wróci do domu wiec muszę być wypoczęta xD