2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja uwielbiam psa mojego kapac ale pozniej skubana jak viagle sie trzepie zeby wysuszyc sie to mam nerwy troche hahaha . Bo wszedzie kudly sa
Kattii tak z ta sperma akurat to jaja . Samej mi sie smiac chce
Parodka 90% osob wlasnie na urlopie hest bardziej zmeczobych hahaha . Jak zyc !Kattii, 19ewelaaa89, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKattii wrote:To tak samo jak kombinowanie aby cała sperma wleciała do srodka i leża 10 min z nogami w górze a i tak jak wstają to połowa wylatuje hahaha To takie głupie że aż smieszne , czasami jak czytalam jak laski wymyslaja na temat wylewajacej sie spermy co one tworzą to nic tylko usiać i sie smiac... to normalne ze wylatuje skoro nie ma gdzie juz sie podziać
A no tak wiesz jakos mi moja córeczka sie skojarzyła bo ona taki czysty wojownik jest ,wszystkich by tylko tukła i pomyslalam wlasnie o takim żarciku że pewnie już w drodze do jajeczka natukła wszystkim po drodze i sie dziwic ze sama dotarła
Mój owulak z rana dużo ładniejszy. Sądzę, że jutro a może jeszcze dzisiaj wieczorem będzie mocna krecha testowa.Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Ja uwielbiam psa mojego kapac ale pozniej skubana jak viagle sie trzepie zeby wysuszyc sie to mam nerwy troche hahaha . Bo wszedzie kudly sa
Kattii tak z ta sperma akurat to jaja . Samej mi sie smiac chce
Parodka 90% osob wlasnie na urlopie hest bardziej zmeczobych hahaha . Jak zyc !emi_90, 19ewelaaa89, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemi_90 wrote:Przy staraniu o pierwsze stosowałam patent ze świecą hahah (oczywiście zaszłam w cyklu bez świecy hehe bo już odpuściłam).
Mój owulak z rana dużo ładniejszy. Sądzę, że jutro a może jeszcze dzisiaj wieczorem będzie mocna krecha testowa.emi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKattii wrote:No to jak stosujesz ta metodę na dziewczynkę to dzisiaj ostatni raz serduszko wieczorem a potem celibat o ile oczywiscie dzisiaj wieczorem bedzie juz pozytyw 100%
-
nick nieaktualny
-
hej katti ta kolezanka chyba pojeb...n. jest.jak mogła ci tak powiedziec.mówisz że ona też w ciąży i ma w dupie swój stan ja ja nie lubie takich lasek.jak mozna komus powiedziec takie rzeczy nie bedac idealnym.nienawidze takich parszywych ludzi.i niestety tez mam takich w najblizszym otoczeniu co wpierdalaja sie z butami.nie przejmuj sie szkoda twoich nerwów.a laska niech sie leczy i możliwe że może miec depresje albo cos co przysłania jej racjonalne myslenie
Kattii, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:hej katti ta kolezanka chyba pojeb...n. jest.jak mogła ci tak powiedziec.mówisz że ona też w ciąży i ma w dupie swój stan ja ja nie lubie takich lasek.jak mozna komus powiedziec takie rzeczy nie bedac idealnym.nienawidze takich parszywych ludzi.i niestety tez mam takich w najblizszym otoczeniu co wpierdalaja sie z butami.nie przejmuj sie szkoda twoich nerwów.a laska niech sie leczy i możliwe że może miec depresje albo cos co przysłania jej racjonalne myslenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 09:56
-
Kattii wrote:Współczuje kąpieli ...jak sie szarpią to juz w ogole współczuje
Kattii, emi_90 lubią tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:i sama sobie krzywde robi.a wogóle ona chce tego dziecka czy jej to zwisa
-
dla mnie jest to dziwne.poswiecenie poswieceniem ale wiadomo ze to powinna byc decyzja obu stron i to przemyslana.ona teraz nie moze sie pogodzic z tym ze bedzie dziecko.i moze tego zaluje.a robienie dziecka z litosci tez dziwne.na tej litosci niczego dobrego nie zbuduje ani dla dziecka ani faceta.
wlasnie dlatego ja nie naciskam na mojego o to 2 dziecko bo nie chce na siłe.on musi byc sam tego pewny chyba że zaliczymy wpade.zresztą w naszej obecnej sytuacji 2 dziecko to zły pomysł bo my żyjemy w ciagłym stresie i nieciekawej sytuacji a co dopiero nasza córkaKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:dla mnie jest to dziwne.poswiecenie poswieceniem ale wiadomo ze to powinna byc decyzja obu stron i to przemyslana.ona teraz nie moze sie pogodzic z tym ze bedzie dziecko.i moze tego zaluje.a robienie dziecka z litosci tez dziwne.na tej litosci niczego dobrego nie zbuduje ani dla dziecka ani faceta.
wlasnie dlatego ja nie naciskam na mojego o to 2 dziecko bo nie chce na siłe.on musi byc sam tego pewny chyba że zaliczymy wpade.zresztą w naszej obecnej sytuacji 2 dziecko to zły pomysł bo my żyjemy w ciagłym stresie i nieciekawej sytuacji a co dopiero nasza córka -
Z tą świeca i nogami do góry to też mnie śmieszy xD to jak "wyplukiwanie" ciąży aż mi sie galerianki przypomniały.
Co do tej cukrzycy ciążowej też miałam i powiem wam że tak mi sie na początku ryczeć chciało. Tak sie bałam tego klucia, tego mierzenia cukru pilnowania tych tabelek, tego wszystkiego. Ale później powiedziałam sobie ze to dla dobra dziecka i ono jest najważniejsze. Wszystko później już robiłam z automatu,mozna się przyzwyczaić.Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Z tą świeca i nogami do góry to też mnie śmieszy xD to jak "wyplukiwanie" ciąży aż mi sie galerianki przypomniały.
Co do tej cukrzycy ciążowej też miałam i powiem wam że tak mi sie na początku ryczeć chciało. Tak sie bałam tego klucia, tego mierzenia cukru pilnowania tych tabelek, tego wszystkiego. Ale później powiedziałam sobie ze to dla dobra dziecka i ono jest najważniejsze. Wszystko później już robiłam z automatu,mozna się przyzwyczaić.
Hahaha ooo tak czytałam posty z pytaniami czy jesli wypłucze sperme to nie zajdę w ciaze hahahahahhaahahhahahahahahaha no idioci normalnie idioci19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParodka to nie zabobon. To jest udowodnione naukowo
Tylko trzeba dokładnie określić dzień owulacji, co nie jest proste. I wiadomo, że zawsze może się zdarzyć wyjątek od reguły.
Zabobonem to jest np że słodkie na dziewczynkę, kwaśne na chłopca, bo organizm się po prostu dopomina tego co potrzebuje Kwaśne, bo upomina się o wit C, czekoladę bo magnez itd
Kattti jak będzie drugi synek, to też będzie wspaniale.
Ale marzy mi się druga córa i tak działamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 11:20
Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Parodka to nie zabobon. To jest udowodnione naukowo
Tylko trzeba dokładnie określić dzień owulacji, co nie jest proste. I wiadomo, że zawsze może się zdarzyć wyjątek od reguły.
Kattti jak będzie drugi synek, to też będzie wspaniale.
Ale marzy mi się druga córa i tyle
Szczerze, to co ma być to będzie...Jak mi pisane mieć córkę to będę mieć córkę, jak drugiego synka to synka, czy tak czy siak będę szczęśliwaKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny